واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي:تفكر و انديشههاي اسلامي حاكم بر تفكر ماشينيزم و اومانيزم در دنياي امروز است
خبرگزاري فارس: مهدي مصطفوي در ديدار با مسؤلين شبكههاي تلويزيوني و سايتهاي اسلامي روسيه و اسپانيا گفت: پيشرفت جامعه در پيوند علم و تكنولوژي با اخلاق و معنويت پوياتر ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، مشاور رئيسجمهور با اشاره به اين كه رسانههاي كشورهاي اروپايي در جهتدهي افكار عمومي مردم به دين و جامعه سالم براي عبور از بحرانهاي معنوي كوتاهي مينمايند افزود: در جامعهاي كه تفكر ماشينيزم و اومانيزم حاكم است، انسانها منافع شخصي و فردي خود را بر منافع جمعي ترجيح ميدهند و بحرانهاي مهم كه در دنيا شكل ميگيرد از تفكر خود محوري و عدم توجه و بياعتنايي به مسائل اخلاقي، معنوي و حقوق بشر سرچشمه ميگيرد.
مصطفوي در ادامه سخنان خود با تاكيد بر اينكه پيشرفت علمي و معنوي جوامع در بهرهگيري از تكنولوژي و علم در مرحله نخست آن قرار دارد و اعتقادات اخلاقي، معنويت، نوع دوستي و رعايت حقوق بشر در مرحله بعدي است، اظهار داشت: ما معتقديم فقط با خدا محوري ممكن است بحرانهاي بسيار بزرگي كه در غرب به وجود آمده حل شود.
بسياري خداوند را در زندگي روزانه خود كنار گذاشتند و يا به عبارت ديگر اراده خدا را برخود و بر جامعه تاثير گذار نميدانند. در چنين زماني مسلمانان با اعتقاد به قدرت خداوند و حركت در مسير خدا پرستي ميتوانند كمك بزرگي به جامعه بشري نمايند.
وي افزود: بعضي از مشكلات در جامعه مسلمانان وجود دارد كه به دو دليل ايجاد ميشود؛ اول اينكه در راه خداوند تزلزل دارند و به قدرت خداوند اعتقاد راسخ ندارند و دوم آنكه به عقل، تفكر و تدبر اهميتي نميدهند و اين هر دو علت موجب بوجود آمدن تند روي، افراط گرايي و دنبالهروي از راهحلهاي غير معقول و در نهايت موجب بحران ميشود.
وي ادامه داد: اگر در جهان اسلام بتوانيم ايمان مردم را نسبت به عقايد ديني و آموزههاي قرآني بالا ببريم و براي تفكر و نيروي عقل اهميت قائل شويم و راه درست فكر كردن را آموزش دهيم كمك بزرگي نه فقط به جامعه مسلمانان بلكه به جامعه بشريت نمودهايم و بسياري از خلاءهاي موجود در جامعه نيز به دنبال آن حل خواهد شد.
مشاور رئيس جمهور در ادامه با تقدير از فعاليتهاي مسؤلين سايتهاي اسلامي روسيه و اسپانيا كه نقش مهمي در توسعه تفكر اسلامي و ايجاد ارتباط ميان مسلمانان ايفا مينمايند، ياد آور شد: اين حركت شما اتحاد و انسجام اسلامي را ميان مردم مسلمان در ديگر نقاط دنيا فراهم ميآورد و در اين حركت بايد منافع عالي مسلمانان را در نظر داشته باشيم.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در پايان سخنان خود تاكيد كرد: اميدواريم بتوانيم به تبادل اطلاعات و ارتباطات را به گونهاي كه موجب اثر گذاري در جامعه اسلامي شود توجه نماييم و رسالت انساني و اسلامي شما را با توجه به امكانات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و استفاده از توانمنديهاي نمايندگان فرهنگي كشورمان در خارج از كشور تقويت نماييم .
در اين ديدار «مارات سيفالدينف» مدير كمپاني «اسلامرو» روسيه در خصوص فعاليتهاي شبكه اينترنتي و تلويزيوني و چگونگي ارتباط مخاطبان با اين سايتهاي اسلامي گزارشي را ارائه كرد و گفت: اين شبكههاي اطلاعرساني اينترنتي و تلويزيوني آنقدر وسيعاند كه فعالان رسانهاي در كشورهاي روسيه، اسپانيا، آلمان، فنلاند، نروژ، قطر، ايتاليا، نروژ، اسلوني، كرواسي، بوسني، صربستان، سوئيس و جمهوري چك را نيز شامل ميشود. در شرايطي قرار داريم كه بايد صداي مسلمانان را در اروپا به گوش همگان برسانيم لذا با دوستان مسلمان خود در 16 كشور در ارتباط و تماس هستيم تا بتوانيم «رسانه مشترك اروپاي مسلمان» را در اروپا تأسيس نماييم.
وي ضمن معرفي سايت اسلامي و شبكه تلويزيوني «اسلامرو» و معرفي مسلمانان روسيه اظهار داشت: در اجراي برنامهها ي اسلامي خود، حوزه وسيعتري را در اروپا و كشورهاي آمريكاي لاتين پوشش ميدهيم. در اين طرح دو جهت وجود دارد: اول آنكه فعاليت ما بر اساس آژانس خبري و تلويزيون اينترنتي است كه بر اساس پروژههاي مدرن روز ساخته شده است و دوم آنكه كه برنامههاي اينترنتي «اسلام رو» انرژي زاست.
سيف الدينف درادامه افزود: موضع جمهوري اسلامي ايران در تمام دنيا شناخته شده است و ما به عنوان نماينده مسلمانان از سياستهاي دولت ايران در مسائل اسلامي و حقوق بشر حمايت ميكنيم.
فرناندز، رئيس سايت اسلامي اروپا در اسپانيا نيز طي سخناني تصريح كرد: رسانههاي جمعي اروپا در مورد اسلام مطالبي را مينويسند كه مبهم و غير قابل قبول است. ما حقانيت اسلام و تعاليم ناب اسلامي را از طريق سايتهاي اينترنتي و تلويزيوني خود براي مردم مسلمان اروپا بازگو مينماييم و آنها را از شبهات به دور ميكنيم.
وي ادامه داد: عليرغم آنكه رسانههاي اينترنتي در اروپا فعال هستند، اما زمينه فعاليت ما جهاني است. صفحه وب ما در بسياري از كشورهاي اروپايي و آمريكايي قابل خواندن و فعال است. بسياري از سايتهاي اينترنتي و راديو تلويزيوني در اروپا بر كار ما نظارت دارند و برنامههاي خود را در مورد اسلام و جامعه مسلمانان از شبكه هاي ما اقتباس ميكنند.
مدير كمپاني اسلام و روسيه در پايان گفت: اينترنت ابزار بسيار مهمي است كه ميتوانيم با مسلمانان ارتباط بر قرار نماييم و پيام حقانيت و نيات خيرخواهانه آنها را به يكديگر برسانيم. ما ميتوانيم كنسرسيوم بينالملل اسلامي را ايجاد نماييم تا منشورات اسلامي و تعاليم ناب اسلام را از طريق اين كنسرسيوم بين المللي برا ي آيندگان پايهريزي و تأسيس نماييم.
انتهاي پيام/ش
پنجشنبه 12 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]