تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820815750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صنعت هتلداري ، سرگردان در ميانه مشكلات ساختاري و آموزشي (2 و پاياني )


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: صنعت هتلداري ، سرگردان در ميانه مشكلات ساختاري و آموزشي (2 و پاياني )
او گفت:بايد بسيار بيش از آنچه انجام شده در بحث آموزش در خراسان رضوي كار شود ، زيرا مهمترين منابع ما در ارائه خدمات به گردشگران منابع انساني هستند كه بايد همزمان با فراهم كردن فضاي فيزيكي مناسب به آموزش اين نيرو هم پرداخته شود تا آماده ارائه خدمات مطلوب شوند.


اين دست اندار كار امر بهداشت در خراسان رضوي با اشاره به اينكه ساماندهي منازل استيجاري جهت اقامت زائران در مشهد يكي از اقدامات مفيد و قابل تقدير است،اظهار داشت:سطح پذيرايي و رعايت بهداشت در هتل ها به هيچ وجه قابل مقايسه با مهمانپذيرها نيست.
او افزود:رعايت استاندارد به معناي رعايت حداقل ها است و مشهد و خراسان رضوي در رابطه با بحث استانداردسازي هتل ها از بسياري از شهرهاي ديگر كشور جلوتر هستند.
استانداردسازي ، ضرورتي انكار ناپذير .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
يك كارشناس صنعت هتلداري با اشاره به بحث استانداردسازي هتل هاي كشور گفت:هم اكنون اين استانداردسازي آغاز شده است.
عبدالنبي طلوع افزود: پايه ضوابط استانداردسازي قبلي هتل ها كه مربوط به سال 46 بود، معماري بود و اين ضوابط حتي پس از آن كه در سال 69 مورد بازنگري قرار گرفت باز هم بر همان مبنا باقي ماند.
وي با اظهار اين كه تدوين ضوابط و استانداردسازي جديد هتل هاي كشور كه از دو سال پيش آغاز شد بر اساس ضوابط 14 كشوري است كه از نظر فرهنگي به ايران نزديكترند،بيان كرد: شرايط اقليمي و فرهنگي كشور در تعيين ضوابط و استانداردسازي هتل هاي كشور موثر است.
او از آغاز استانداردسازي هتل هاي كشور در مشهد به عنوان شهر پيشگام خبر داد و افزود:در حال حاضر بسياري از هتل هاي مشهد به لحاظ رعايت استانداردهاي تدوين شده از تمام هتل هاي كشور و حتي هتل هاي درجه يك تهران بسيار بالاتر هستند.
اين كارشناس صنعت هتلداري با تاكيد بر اينكه با توجه به شرايط اقليمي و فرهنگي ايران نبايد انتظار داشته باشيم كه هتل هاي كشور استانداردهاي هتل هاي بين المللي جهان را داشته باشند، گفت: مي توان در بحثهاي بهداشتي استانداردهاي بين المللي را در هتل هاي كشور اجرايي كرد.
آموزش نيروي انساني، افزايش كيفيت خدمات .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
طلوع همچنين بر ضرورت آموزش نيروي انساني در صنعت هتلداري تاكيد كرد و گفت: هم اكنون در مشهد دانشگاه علمي - كاربردي پرديسان و ديگر مراكز آموزشي اقدام به آموزش در زمينه هتلداري مي كنند.
وي افزود:بحثهاي آموزش در صنعت هتلداري بايد از نيروهاي مبتدي آغاز شود، چرا كه اگر براي جوانان در صنعت گردشگري اشتغال ايجاد كنيم مشكل بيكاري آنها حل خواهد شد.
او گفت:دولت بودجه هاي مناسبي را براي بحثهاي آموزشي در صنعت هتلداري براي سازمان هاي مختلف اختصاص داده است، اما بايد از سازمان هاي مرتبط با اين موضوع سووال شود كه چرا اين بودجه ها به جاي بحثهاي آموزشي صرف هزينه هاي تشريفات مي شود.
اين كارشناس ارائه آموزش هاي ناقص در صنعت هتلداري را از مشكلات بحث آموزشي در اين صنعت ذكر كرد.
آموزش در صنعت هتلداري،از غفلت تا مظلوميت .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
يك مدرس و متخصص هتلداري هم گفت: آموزش هاي مربوط به حوزه هتلداري كه تا چند سال قبل مورد غفلت واقع شده بود ، امروز گرفتار نوعي مظلوميت شده است.
عليرضا آخوند زاده افزود:تا كمتر از 10 سال قبل بحث آموزش در صنعت هتلداري مغفول بود و ما دچار مشكلات زيادي در اين زمينه بوديم.
او توضيح داد: 10 سال قبل فقط دريافت مجوز آموزش براي ايجاد يك هنرستان آموزشي صنعت هتلداري دو سال زمان مي برد،اما امروز افراد و مجموعه هاي مختلف مرتبط و غير مرتبط مدعي شده و آموزش هتلداري ارائه مي دهند.
اين كارشناس هتلداري تاكيد كرد:امروز همه نوع آموزش هتلداري در كشور قابل مشاهده است، از آموزش هاي مكاتبه اي ،حضوري، اينترنتي و مانند آن گرفته تا حضور بخش هاي مختلف مانند جامعه صنوف و اتحاديه ها،فني و حرفه اي ، شركت ها و آموزشگاه هاي خصوصي و مانند آن.
وي افزود:ولي به نظر مي رسد آنچه در اين ميان كمتر براي آنها اهميت دارد نتايجي است كه از اين نوع آموزش ها به دست مي آيد.
آخوند زاده گفت:به رغم اين همه مدعي در امر آموزش هتلداري،ما در هتل هاي كشور شاهد متخصصان تربيت شده اين موسسات نيستيم.
وي افزود:علت آن است كه آموزش هاي آنها مبنا و پايه مشخص ندارد و اين آموزش ها طبق ضوابط و معيارهاي خاص ارائه نمي شود.
اين مدرس هتلداري گفت:يكي از علل ناكامي مراكز ارائه دهنده آموزش هتلداري در كشور اين است كه آنها در گزينش افراد دقت لازم را ندارد و در واقع افرادي كه وارد اين مراكز مي شوند گزينش نمي شوند تا بر حسب علاقه و داشتن ويژگي هاي لازم اين آموزش ها را دريافت كنند.
او افزود:بايد گزينش افرادي كه وارد اين مراكز مي شوند به تناسب نوع رشته مورد علاقه توسط سازمان هاي متولي مورد توجه قرار گيرد و گرنه عملا اين آموزش ها براي افراد نامناسب و ناكارآمد خواهد بود.
آخوند زاده اظهار داشت :امروز همه مسائل و مشكلات و دردهاي صنعت هتلداري را مي دانيم اما هنوز نتوانسته ايم بر سر يك ميز دور هم گرد آمده و به يك برنامه ريزي واحد و مسنجم دست يابيم.
وي با بيان اينكه هم اكنون 19 دستگاه مختلف در رابطه با صنعت گردشگري فعال هستند،افزود:به نظر مي رسد زمان آن رسيده است كه همه دستگاه ها داراي برنامه ريزي مشترك شده و به سوي هدف هاي مشترك گام بردارند.
او گفت:نخستين اجلاس مديران هتلداري زمينه اي براي گردهم آمدن نمايندگان مجلس و مسوولان اين صنعت در دولت و دست اندركاران و مديران بخش خصوصي است تا بتوانند به يك تعامل مشترك دست يابند.
ك/4 2713/1654/589/659 شماره 476 ساعت 14:36 تمام
 يکشنبه 1 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن