واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: زاكاني: در حوزه آموزش كشور بايد تحولي خلاقيت زا صورت گيرد
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: در حوزه آموزش كشور بايد تحولي خلاقيت زا صورت گيرد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شهركرد، دكتر عليرضا زاكاني روز گذشته 6 آذرماه در همايش «نوآوري و شكوفايي در جنبش نرم افزاري» در دانشگاه پيام نور شهركرد، لازمه رسيدن به خلاقيت را رفع موانع دانست و تاكيد كرد: بايد يك انگيزه و احساس در جامعه ايجاد شود كه جامعه را به حركت وا دارد كه در حوزه آموزش كشور بايد تحولي خلاقيت زا صورت گيرد.
زاكاني با اشاره به اينكه نهضت علمي و نرم افزاري عنوان نيازي است كه مقام معظم رهبري به آن تاكيد دارند، جنبش نرم افزاري را نشانگر حركت وتلاش دسته جمعي و مستمر براي ايجاد تحول بنياني خواند و افزود: در جنبش نرم افزاري و همه حوزههايي كه نياز اساسي جامعه مبتني بر ان است بايد محاسبه صورت گيرد تا اين نيازها براي فردا راه گشا باشند.
وي با تاكيد بر اينكه ما در سطح مباني و هدف نياز بر ساخته شدن داريم، يادآور شد: انقلاب اسلامي در نوع خود يك نواوري و خلاقيت بود كه حضرت امام (ره) انجام داد و جهشي بود كه نجات بخش ايران شد و استبداد زدايي كرد.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اهميت اهداف هر نهضت، خاطرنشان كرد: آرمانهاي انقلاب اسلامي اصول و اساسي هستند كه اگر به آنها توجه نكنيم، انقلاب را رها كرده ايم.
عضو كميسيون تحقيق و تفحص مجلس، گسترش حوزه ديني و پيشرفت و جهاد علمي را نيازمند ساخت الگويي دانست كه بتواند پاسخگويي نيازهاي بشري باشد و با تاكيد بر اينكه الگوها كشورها يديگر در كشور ما جواب نمي دهد، تصريح كرد: خروجي الگوهاي كشورهاي بيگانه، له شدن انسان هايي زير چرخ دنده هايي ان است و توليد ثروت به قيمت له شدن انسانها مناسب نيست.
زاكاني با اشاره بر لزوم توجه به سطوح مختلف توليد علم اذعان داشت: تا زماني كه الگويي با تمام جوانب مبتني بر اقتضائات ديني و ملي نداشته باشيم، ناكارآمد خواهيم بود.
وي به طراحي 4 عمليات اسفناك توسط بني صدر در سال اول جنگ تحميلي با الگو گيري از كشورهاي بيگانه اشاره كرد و افزود: استفاده از شيوه غافلگيري دشمن مبتني بر خلاقيت و خودباوري در 7 سال بعدي جنگ تحميلي منجر به شكست عراق شد كه نشان مي دهد استفاده بخشي از الگوهاي كشورهاي ديگر اگر چه مطابق با ارزش و ملاك انساني ممكن است خوب باشد اما ممكن است براي ما آفت داشته باشد پس الگو سازي قوي ميسر نيست مگر با خلاقيت و خودباوري.
نماينده مردم تهران در مجلس تاكيد كرد: در صحنه علمي هم بايد به خود باوري رسيد و زماني كه توليد علم مي كنيم بايد توزيع درست آنرا نيز مدنظر داشته باشيم چرا كه بزرگترين سرمايه ما بعد از ارزشهاي ناب محمدي (ص) نيروي انساني است كه بايد از ان استفاده شود.
وي تحول را نياز و ضرورت اساسي جامعه خواند و خاطرنشان كرد: نبايد منتظر معجزه بود بلكه دانشجويان بايد مقدمات كار را فراهم كرده و با توكل به خدا حركت كرده و فرصتها را دريابند، آنگاه خدا كمك خواهد كرد.
زاكاني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به هفته بسيج، اظهار داشت: انچه كشور را مصون داشته و افتخارات و ابتكارات را خلق كرده، فرهنگ و تفكر بسيجي است كه نماد آنرا در عاشورا بايد يافت.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در معرفي حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (س) به عنوان قلههاي افتخار و نمونه هاي كامل بسيجي بر حركت در اين مسير و خدمت به خلق تاكيد كرد.
عضو كميسيون تحقيق و تفحص مجلس به تدبير و آينده نگري حضرت امام (ره) مبني بر تشكيل ارتش 20 ميليوني اشاره كرد و افزود: دفاع از وجب به وجب خاك ميهن دستمايه اساس تفكري در آن زمان بود كه فرهنگ بسيجي را ميسر مي كند.
زاكاني مسئوليت پذيري جواناني با تفكر بسيجي را عامل ايستادگي آنان در برابر ايادي شرق و غرب دانست و خاطرنشان كرد: صداقت بحثي است كه بسيجيان بايد داشته باشند و هر كس بيان و عملش يكي باشد مي تواند تاثيرگذار باشد.
لازم به ذكر است، اين مراسم به همت بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور شهركرد، روز گذشته 6 آذرماه در سالن اجتماعات اين دانشگاه برگزار شد./انتهاي پيام/
پنجشنبه 7 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]