محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853531671
تهاجم فرهنگي، غارت خاموش ـ 15 براي مقابله با تهاجم فرهنگي بايد به فنآوري روز دنيا مجهز شويم
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تهاجم فرهنگي، غارت خاموش ـ 15 براي مقابله با تهاجم فرهنگي بايد به فنآوري روز دنيا مجهز شويم
خبرگزاري فارس: در گذشته استعمارگران براي تسلط بر دنيا سعي در سيطره بر نقاط سوقالجيشي را داشتند اما امروزه در دهكده جهاني تسلط بر لايههاي جوي مطرح است كه با تسلط بر اين لايهها ميتوان از طريق امواج ماهواره و اينترنت بر مردم جهان حكومت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، با گسترش و تنوع شبكههاي ماهوارهاي و سايتهاي متنوع، ديگر استعمارگران نيازي به لشكركشيهاي فيزيكي و نظامي ندارند و وقت و انرژي خود را در مراكز گسترش اين شبكهها صرف ميكنند.
عاملان تهاجم فرهنگي با تسلط بر ابزار و فنآوري روز دنيا به دنبال تغيير رفتارها، پوششها، پولها و استانداردسازيها براساس نظر، ايده و افكار خود هستند و دنيا را براي مصرف محصولات توليدي و پيشبرد اهداف خود ميخواهند.
جمهوري اسلامي ايران به عنوان يكي از مهمترين كشورهاي اسلامي، از جمله اهداف مهم تهاجم فرهنگي استعمارگران است.
استان چهارمحال و بختياري نيز مانند ديگر استانهاي كشور از هجوم فرهنگي دشمنان بينصيب نمانده اما شدت اين هجمه در استانهاي مختلف بسته به ظرفيتها و تغييرات صنعتي، متفاوت است.
پديدههايي نظير بدحجابي، پوششها، آرايشهاي نامتعارف و استفاده از موسيقيهاي ناهنجار شيطانپرستي در بين جوانان استان چهارمحال و بختياري به صورت پراكنده و در درصد پاييني ديده ميشود.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي انتظامي استان چهارمحال و بختياري درباره شرايط اين استان و نحوه تهاجم فرهنگي دشمنان به خبرنگار فارس در شهركرد گفت: بررسيها نشان داده كه اين روند از سوي كانونهاي خاصي در استان هدايت نميشوند اما تاثير گرفته از رسانههاي نويني هستند كه جزو ابزار دشمنان در پياده كردن تهاجم فرهنگي است.
حجتالله خرمآبادي با اشاره به اينكه در برخي شهرستانهاي اين استان نظير لردگان و كوهرنگ اصلا پديدهاي بهنام بدحجابي وجود ندارد، گفت: استان چهارمحال و بختياري در حال حاضر در وضعيت مناسبتري نسبت به استانهاي ديگر كشور قرار دارد اما نسبت به گذشته خود دچار تغييرات ناشي از تهاجمات فرهنگي شده است.
وي افزود: دشمنان تهاجم را درباره زنان و مردان به صورت جداگانه با پشتوانه و سرمايهگذاري زيادي برنامهريزي كردهاند كه نهادها و سازمانهاي مختلف نيز بايد با همان قدرت و با استفاده از برنامههاي فرهنگي به اطلاعرساني و گوشزد كردن خطرات آن براي آحاد جامعه بپردازند.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري نيز در اين باره به خبرنگار فارس در شهركرد، فيلم، كتاب، سيستمهاي پيچيده ديجيتالي، بازيهاي رايانهاي، ماهواره و اينترنت را از جمله ابزار و مصاديق تهاجم فرهنگي دشمن عنوان كرد و گفت: جامعه هدف تهاجم فرهنگي اقشار آسيب و تاثيرپذير جامعه هستند.
داريوش رضواني با بيان اينكه عاملان تهاجم فرهنگي در جايي سرمايهگذاري كردهاند كه تاثير گذارتر و حساستر بوده، تصريح كرد: قشر كودك، نوجوان، جوان و بهويژه دانشجويان در اين عرصه مورد خطر و تعرض قرار گرفتهاند.
رضواني گفت: با پيشرفت وسايل و ابزار تكنولوژي، دشمنان نيز شيوههاي تازهتري از جمله در مقولههاي اعتياد، طرز پوشش و آرايش جوانان براي آسيب زدن و نابودي آنان در كشورهايي نظير ايران ابداع كردهاند.
به گفته رضواني حجم سرمايهگذاري دشمن در حوزه فرهنگ بيش از حجم سرمايهگذاري نظامي و اقتصادي است و رسوخ در فكر و انديشه افراد و تغيير آنها در جهت اهداف خود را در برنامهريزيهاي خود دارند.
وي افزود: دشمن با نيل به اين اهداف پيادهنظام خود را در كشورهاي هدف مستقر كرده است و اين حجم وظيفه دستگاههاي فرهنگي را نشان ميدهند.
امام جمعه كيان هم در گفتگو با خبرنگار فارس در شهركرد در اين باره گفت: تفرقهاندازي در بين قوميتها، مليتها و مذاهب يكي از زمينههايي است كه تهاجم فرهنگي براي آن برنامهريزي كرده است و در شهرها و شهرستانهاي كوچكتر به صورت تفرقه در قوميتهاي مختلف بروز ميكند.
محمدرضا نورمحمدي افزود: درحال حاضر دستگاههاي فرهنگي و انتظامي به صورت ناهمگون در حركتند و برنامههايشان در بازههاي زماني مختلفي است كه از تاثيرگذاري برنامهها ميكاهد.
وي گفت: از نظر فرهنگي استان چهارمحال و بختياري در وضعيت خوبي بهسر ميبرد اما نبايد غافل شد و براي و وارد نشدن آسيب بيشتر برنامهريزيهاي دقيق و كارشناسانهاي شود.
مدير كل امور اجتماعي و شوراهاي استانداري چهارمحال و بختياري نيز در اين خصوص معتقد است: استكبار جهاني در مسير تهاجم فرهنگي خود از تمام ابزارهايي كه به خوبي در فرهنگ عمومي جامعه تاثيرگذار است و يا ابزارهايي كه فرهنگ انقلاب اسلامي را ميتواند خدشهدار كند، نظير صداها، روزنامهها و مقالهها در اين راستا بهرهبرداري ميكند.
رضا رفيعي ذهن جوانان را به زمين حاصلخيزي تشبيه كرد كه هرچه در آن بكارند، رشد خواهد كرد و گفت: يكي از تهديداتي كه متوجه نظام اسلامي است، اشتياق جوانان نسبت به تبليغات دشمن است كه موجب سستي و بيتفاوتي جوانان نسبت به حقايق مقدس اسلامي ميشود.
وي ادامه داد: استكبار با تمامي توان و با انديشه نفوذ و استحاله، تمامي ابزارهاي فرهنگي و تكنولوژي خود را به صحنه مبارزه آورده و غارت و شبيخوني گسترده را با هدف تهي شدن نظام اسلامي از درون آغاز كرده و آمده تا فرهنگ پويا و زنده اين جامعه را به پوستهاي بيرمق مبدل كند.
رئيس دانشگاه جامع پيام نور چهارمحال و بختياري نيز در گفتگو با خبرنگار فارس در شهركرد با بيان اينكه دشمنان با تهاجمي فرهنگي درصدد است تا باورها، افكار و انديشهها، سنتهاي پسنديده و اعتقادات مردم را به چالش بكشند، افزود: اين نوع تهاجم كه باعث سردرگمي افراد در مباحث مختلف شده، بعد نامرئي حاكم بر فرهنگ مردم جامعه محسوب ميشود.
رامين غفاري گفت: تهاجم به مواريث مادي و معنوي تمدن، داشتههاي تاريخي و هويت ملي مذهبي، مليتها، مذاهب و قوميتها از طرق مختلف و با استفاده از ابزار گوناگون، نقاطي از فرهنگ و تمدن ماست كه استعمارگران براي بمباران آنها بهشدت سرمايهگذاري كردهاند.
وي نوع پوشش نامتعارف، نوع آرايش و استفاده از ابزارهايي كه افكاري خاص را پيروي ميكنند را ازجمله مصاديق تهاجم فرهنگي برشمرد و گفت: ظاهر شدن با چنين اشكالي در جامعه، شكستن كامل هنجارهاي رفتاري و ضدباورهاي ايراني و اسلامي و حتي اديان آسماني ديگر است.
غفاري با بيان اينكه قشر جوانان بيشترين آمار قرباني را در تهاجم فرهنگي دارد، افزود: با توجه به آيندهساز بودن و آسيبپذيري بيشتر اقشار كودك، نوجوان و جوان، دشمن اين گروهها را براي پيشبرد اهداف استعماري برگزيده است و در واقع لبه تيز تهاجم دشمنان به سمت جوانان حواله شد است.
*ابزارهاي انتظامي چه ميزان در مقابله با تهاجم فرهنگي كاراست؟
درباره ميزان كارايي و يا عدم كارايي اين ابزار براي مقابله با شبيخون فرهنگي ديدگاههاي متعدد و گاه متنوعي مطرح است.
رئيس دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري استفاده از روشهاي انتظامي به عنوان روش نخست مبارزه با تهاجم فرهنگي را ناكارآمد خواند و افزود: روشهاي انتظامي در درجه دوم بعد از حركات نرم و ظريف برنامههاي فرهنگي، جوابگو خواهد بود.
رامين غفاري ادامه داد: بايد بسترهاي ورود و نفوذ فرهنگي دشمن را بست و اجازه نداد وارد حريم خصوصي و خانوادگي زندگي مردم شوند.
وي با تاكيد بر اينكه بيان موارد هشدار و مكانيزمهاي خاص آن بايد مراتبي از امر به معروف را به همراه داشته باشد، گفت: معرفي پوشش، نماد، افكار، افراد و الگوهاي برتر، جايگزينهاي مناسبي براي جوانان در برابر انحرافات ناشي از تهاجمهاي فرهنگي است.
غفاري با بيان اينكه امروزه استعمارگران نيز به اين نتيجه رسيدهاند كه در جهان مسائل فرهنگي با زور سرنيزه تغيير نميكند، افزود: واضح است كه براي مقابله با اين نوع هجومهاي غيرنظامي نيز بايد از فرهنگ غني و برتر خود استفاده كرد و به اشاعه و ترويج آن بدون تحميل و اعمال روشهاي انتظامي پرداخت.
داريوش رضواني مدير كل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختياري در اين خصوص گفت: اگر نيروهاي انتظامي با قوه قهري خود و دستگاههاي فرهنگي نيز با عملكرد فرهنگي خود همزمان تدابير مقابله با تهاجم فرهنگي را اجرايي كنند، نتايج مطلوبتري بهدست ميآيد تا اينكه براي تغيير انحرافات فكري كه ناشي از تهاجمات فرهنگي است از تدابير انتظامي استفاده كرد.
وي با بيان اينكه تدابير شديد انتظامي زماني مناسب است كه عملكرد افراد به جرم منجر شود، افزود: تاكنون دستگاههاي انتظامي استان چهارمحال و بختياري اقدامات مناسب خوبي در جهت ارتقاي سطح فرهنگ و اطلاعرساني انجام دادهاند.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي انتظامي استان نيز با بيان اينكه در سالهاي اخير رويكرد ناجا رويكردي فرهنگي بوده است، گفت: وقتي مشاهده شد با ابزار انتظامي نميتوان جلوي شبيخون فرهنگي را گرفت عملكرد خود را در راستاي تقويت و ارتقاي سطح فرهنگي سوق داديم كه نتايج رضايتبخشي از اين تغيير رويكرد گرفتهايم.
صاحبنظران همچنين درباره عملكرد رسانهها به عنوان يك نهاد و ابزار فرهنگي در راستاي مقابله با تهاجم فرهنگي نظر مشابهي ندارند و برخي مدعي رسانهها هستند و برخي آنان را سدي در برابر اين تهاجم ميدانند.
حجتالله خرمآبادي رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي انتظامي استان چهارمحال و بختياري استفاده نادرست از رسانههاي نوين را از جمله مصاديق تهاجم فرهنگي عنوان كرد و گفت: اين در حالي است كه ميتوان از همين رسانهها براي مقابله با تهاجم فرهنگي و به نفع جوانان كشور استفاده كرد.
خرمآبادي گفت: افرادي كه در رسانهها فعاليت ميكنند همواره در تلاش براي مقابله با تهاجم فرهنگي بوده و در استان چهارمحال و بختياري نيز اين چنين است اما گذاشتن وقت بيشتري براي تهيه برنامههاي مناسب فرهنگي ضروري است.
رضواني مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري از عملكرد رسانهها در راستاي مقابله با تهاجم فرهنگي اعلام نارضايتي كرد و گفت: وقتي دشمن با همه قوا به جنگ فرهنگي ما آمده، رسانهها نيز به عنوان يك دستگاه فرهنگي بايد با تلاش مضاعفي به مقابله با آنها بپردازند.
نورمحمدي امام جمعه شهر كيان نيز عملكرد رسانهها را در اين راستا مناسب ارزيابي كرد و گفت: ساخت بيشتر برنامههاي فرهنگي توسط رسانههاي عمومي ميتواند از جمله اقدامات مناسب براي مقابله با تهاجم فرهنگي باشد.
غفاري رئيس دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري عملكرد رسانههاي ارتباط جمعي را در راستاي ارتقاي فرهنگ جامعه عنوان كرد و گفت: رسانههاي كشور براي ارتقاي سطح فرهنگي مردم در تلاشند اما گاهي ناديده گرفتن برخي نكات اخلاقي و ظريف در ساخت برنامهها باعث ميشود، شخصيت و جايگاه برخي از اقشار جامعه متزلزل شود.
وي تصريح كرد: براي جلوگيري از اين اتفاقات، به دقت، تلاش و كار كارشناسي بيشتري نياز است.
راهكارهاي مقابله با تهاجم فرهنگي دشمنان از نگاه اين صاحبنظران نيز متفاوت است.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي انتظامي استان گفت: جوانان كشور ما داراي طينت و ذات پاكي هستند و اين امر بهترين ابزار مقابله با تهاجم فرهنگي دشمن است.
حجتالله خرمآبادي افزود: براساس نظرسنجي و نيز از طريق كلاسهاي آموزشي كه پليس اطلاعات و امنيت عمومي برگزار ميكند، معلوم شده كه همه جوانان ما به دنبال پاكي و صداقت و خواستار خوبي هستند و در موضوعات تهاجم فرنگي نظير دوستيهاي خياباني و بدحجابي، كنجكاو و به دنبال كسب آگاهي هستند.
وي تصريح كرد: استفاده از طينت پاك جوانان بزرگترين فرصت براي نظام جمهوري اسلامي ايران و مسئولان كشوري و استاني براي مقابله با تهاجم فرهنگي دشمن است
رضواني مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي اين استان هم توليدات فرهنگي مناسب نظير كتاب، تئاتر، ترويج آموزههاي قرآني و ديني را از جمله اقدامات موثر در مبارزات عليه تهاجم فرهنگي عنوان كرد و ادامه داد: اگر كالاهاي فرهنگي خودمان دچار مفسده شوند، براي تخريب ارزشها و تقويت تهاجم گام برداشتهايم.
وي افزود: دستگاههاي فرهنگي ميتوانند مانند يك دستگاه بهداشتي براي مصونسازي روحي و فكري افراد عمل كنند.
امام جمعه شهرستان كيار نيز گفت: كمبيني و عدم آگاهي مردم نسبت به وضعيت و اتفاقات پيرامون خود باعث ميشود براحتي در دام تهاجمات فرهنگي گرفتار شوند از اين رو تاكيد بر مقوله آموزش براي مقابله با اين پديده ضروريتر از هر چيزي است.
مدير كل امور اجتماعي و شوراهاي استانداري چهارمحال و بختياري با بيان اينكه استحاله معنوي، سست كردن اساس و بنياد انقلاب اسلامي در ذهن مردم، بزرگنمايي مشكلات، كشتن روح دفاع و سلحشوري مردم، پاشيدن بذر بيايماني از مهمترين بندهاي برنامه تهاجم فرهنگي دشمن است، گفت: عمقبخشي به اعتقادات و باورهاي ديني جوانان، برملا كردن توطئه دشمن با استفاده از ابزارهاي آموزشي، فرهنگي و تبليغاتي، تبيين صحيح فرهنگ، اعتقادات و ارزشهاي اسلامي با بهرهگيري از كارشناسان اسلامي و متون اصيل اسلامي، مقابله با هرگونه اقدام دشمن در زمينه دينزدايي، مقابله با ابزار فرهنگي ناسالم و توزيعكنندگان آن، تبيين صحيح اعتقادات و بيان شيرين و جذاب آن و جواب مناسب به شبهات فكري و اعتقادي جوانان در مدارس و دانشگاهها از طرق مختلف را از جمله تدابيري عنوان كرد كه دستگاههاي فرهنگي ميتوانند براي كنترل و خنثيسازي تهاجم فرهنگي انجام دهند.
رئيس دانشگاه جامع پيام نور چهارمحال و بختياري نيز در اين باره گفت: اگر خود را به فنآوري روز دنيا مجهز نكنيم، با تكيه بر ابزار و روشهاي سنتي توانايي مقابله با تهاجم فرهنگي را نداريم.
غفاري افزود: شناخت ميراث مادي و معنوي، تاريخ، فرهنگ و هويت ملي و مذهبي گذشته كشور از سوي افراد در قشرهاي مختلف بويژه جوانان، آنها را به نقطهاي از شناخت ميرساند كه هرگز هيچ تمدني با هرگونه ابزاري نميتواند افكار، سنت، انديشه و فرهنگ آنان را مورد هجوم و تحريف قرار دهد.
به گفته اين استاد دانشگاه، لازم است جوانان ايراني مسلمان درباره گذشته كشور خود خوب مطالعه كنند اما در آن غرق نشوند، حال را بشناسند و براي آينده خود برنامهريزي كنند.
....................................................
گزارش از: نرگس اميدي
خبرنگار فارس در چهارمحال و بختياري
....................................................
انتهاي پيام/ر10
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]
-
گوناگون
پربازدیدترینها