تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831561635




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تأسيس فرماندهي جنگ سايبري درآمريكا :هکرها، ژنرال جنگ.های نوین


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


سلاح.هایی مانند زیردریایی، تانک و هواپیما برای نخستین بار طی سال.های جنگ.جهانی اول (1918-1914) در میدان.های نبرد به کار گرفته شدند تا برای نخستین بار طرفین درگیر تسلیحات جدید و قرن بیستمی خود را در میادین نبرد به نمایش بگذارند، اما کمتر از یک سده بعد و در سال.های آغازین سده بیست و یکم و با اتکا به فناوری.های نوین و بسیار پیشرفته رایانه.ای به.نظر می.رسد عرصه نبرد و دفاع یا ضد.حملات تغییر کرده و از دنیای واقعی به دنیای مجازی انتقال یافته باشد. طی سال.های اخیر واژه.ای که بیشتر در عرصه.های نظامی و پدافند غیرعامل شنیده می.شود، جنگ سایبری است.
به اعتقاد کارشناسان جنگ سایبری از زیرمجموعه.های جنگ نرم است. امروزه با کوچک.تر و پیچیده.تر شدن جهان به واسطه رشد روزافزون وسایل ارتباط جمعی از قبیل اینترنت و ماهواره، معادلات گذشته در تنظیم روابط بین کشورها تا حدود زیادی به هم خورده و جای خود را به معادلات جدیدی داده است؛ به.گونه.ای که به جای به.کارگیری مستقیم زور، توجه قدرت.ها به استفاده از قدرت نرم و ایجاد تغییرات از طریق مسالمت.آمیز با به.کارگیری شیوه.های نوین مداخله در امور داخلی کشورها جلب شده است. جنگ نرم در برابر جنگ سخت در حقیقت شامل هرگونه اقدام روانی و تبلیغات رسانه.ای است که جامعه هدف یا گروه هدف را نشانه می.گیرد و بدون درگیری نظامی و گشوده شدن آتش، رقیب را به انفعال یا شکست وامی.دارد. جنگ روانی، جنگ رایانه.ای، اینترنتی، براندازی نرم، راه.اندازی شبکه.های رادیویی و تلویزیونی و شبکه.سازی از اشکال جنگ نرم هستند.
در چارچوب این نظریه و پذیرش این مسئله که دنیا وارد عصر جدیدی شده که بسیاری از تعاملات و درگیری.ها در فضای مجازی صورت می.گیرد، می.توان دستورالعمل جدید باراک اوباما، رئیس.جمهور آمریکا به نهادهای امنیتی این کشور در باره مقررات تک و پاتک.های سایبری را مورد ارزیابی قرار داد.
در واقع پس از تجربه ناموفق استفاده از بد افزار استاکس نت که به.منظور تخلیه اطلاعات صنعتی و هسته.ای جمهوری اسلامی ایران طراحی شده بود، دولت آمریکا درصدد برآمده است تا تلاش.های خود را به.منظور نفوذ به زیر ساخت.های سایر کشورها و سرقت اطلاعات صنعتی به.ویژه در زمینه صنایع نظامی و ایجاد اخلال در روند تولید کارخانجات نظامی با تأسیس فرماندهی جنگ سایبری افزایش دهد.
اما آنچه آمریکا را به تأسیس فرماندهی جنگ سایبری متقاعد کرده احتمال مقابله به مثل کشورهایی است که از طرف آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفته.اند. در واقع مقامات آمریکایی از هکرهای کشورهای دیگر بیم دارند و نگران آن هستند که سایر کشورها نیز بتوانند همانند آنها حملات سایبری منسجمی انجام دهند.
این خطر که هکرها، شبکه پنتاگون یا بازار بورس وال استریت را به ویروس آلوده کنند از نظر مقام.های امنیتی آمریکا بزرگ.ترین تهدید امنیتی تلقی می.شود. بزرگی خطرهای نهفته در شبکه سایبر سبب شد که باراک اوباما سال.۲۰۰۹ مسئولیت بحث و تصمیم.گیری در باره. آسیب.پذیری آمریکا در برابر این خطرها را راساً به.عهده گیرد. او در یک سخنرانی در ماه همان سال، تهدیدات برخاسته از فضای سایبر را سخت.ترین چالش برای اقتصاد و امنیت ملی آمریکا توصیف کرد و از عدم.آمادگی کشورش برای رویارویی با چنین چالشی.هایی سخن گفت.آژانس امنیت ملی آمریکا که نهاد اطلاعاتی وزارت دفاع به شمار می.رود از ماه مه سال گذشته فرماندهی تدارک برای مقابله با جنگ سایبری را بر .عهده گرفته است. این آژانس با بودجه.ای بیش از 7/5 میلیارد دلار در سال و با ۳۸ هزار کارمند (بیش از مجموعه کارکنان سیا و اف بی.آی) در عرصه.هایی مانند شنود و ارزیابی گفت.وگوهای تلفنی، ارتباطات مخابراتی و نامه.های الکترونیک تخصص.های ویژه.ای دارد. اینک در آژانس امنیت ملی آمریکا یک بخش تحت عنوان فرماندهی سایبر ایجاد شده که همه واحدهای فعال در جنگ.های دیجیتال در ۴. نیروی نظامی آمریکا، زمین، دریا، هوا و فضا، تابع آن شده.اند. این فرماندهی هم جاسوسی الکترونیک را بر. عهده دارد و هم مسئول حراست از شبکه.های اطلاعاتی نظامی در برابر حملات سایبری و نیز حملات نظامی در فضای مجازی است.
دستور.العمل اوباما
باراک اوباما نیز اخیرا و همزمان با تأسیس مرکز فرماندهی جنگ سایبری دستور العملی را صادر کرده و در آن وظایف نیروهای امنیتی آمریکا در نبرد سایبری و خرابکاری کامپیوتری در سایر کشورها را مشخص کرده است.وزارت دفاع آمریکا در یک سند راهبردی جدید، عملکردهای مبتنی بر شبکه را که ارتش آمریکا می.تواند از آنها در زمان صلح و جنگ استفاده کند، تبیین کرده است. این عملکردها از ارسال ویروس به رایانه.های دشمن تا حمله سایبری به.منظور توقف فعالیت شبکه.های برق و سامانه.های دفاعی کشور هدف را شامل می.شود. گفته می.شود طبق دستورالعمل جدید، ارتش ایالات متحده می.تواند به کشورهای هدف، کدهای رایانه.ای بفرستد تا مسیرهای ارتباطی را آزمایش کند. این کار درست مانند گرفتن تصاویر ماهواره.ای به.منظور یافتن محل پایگاه.های موشکی و تشخیص دیگر توانایی.های نظامی دشمن است. در این دستور.العمل این مسئله مورد تأکید قرار گرفته است که اگر آمریکا مورد هدف قرار گیرد، این کشور می.تواند با مسدود کردن مسیر حملات یا انهدام سرورهای متخاصم، واکنش نشان دهد.
احداث مقر فرماندهی
از سوی دیگر گزارش.هایی انتشار یافته است که بر مبنای آن آمریکا در زمین.های بسیار وسیعی مشغول ساخت مرکز فرماندهی جنگ سایبری خود است و در آینده.ای نزدیک تمام فعالیت.های سایبری خود را در آنجا متمرکز خواهد کرد.
در همین زمینه آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که در زمینی به مساحت 227.هکتار در فورت.مید در حال احداث ساختمان.هایی جهت استقرار فرماندهی جنگ سایبری است.این پروژه به.طور کامل به.صورت محرمانه طراحی و اجرا شده و در اسناد تخصیص بودجه وزارت دفاع آمریکا، تنها اشاره به زمین.های این پروژه موسوم به سایت.ام شده است. با این حال، مجموعه اسنادی که به تازگی از طرح گسترش پروژه سایت.ام به دست آمده، اطلاعات دقیقی درباره بودجه اضافی پیشنهادی 3/2 .میلیارد دلاری برای آن ارائه می.کند که خبر از آن دارد که این مکان، به مرکز فرماندهی متمرکزی برای فعالیت این آژانس در زمینه جنگ سایبری تبدیل می.شود.
در طرح.بندی سایت ام، مرکز عملیات مشترک فرماندهی سایبری آمریکا به.عنوان مرکز فعالیت کل این مجموعه توصیف شده و اطراف آن را 11.ساختمان دیگر که محل استقرار سایر آژانس.های اطلاعاتی آمریکاست، احاطه خواهد کرد. ساختمان.های سایت.ام بیش از 5.هزار کارمند را در خود جای خواهند داد؛ به.طوری که در هر یک از سازمان.های مستقر در آن، 500.کارمند قرار خواهند گرفت. مرکز عملیات مشترک فرماندهی سایبری آمریکا بیش از 1300.کارمند را به کار خواهد گرفت.
با توجه به اطلاعات مندرج در این گزارش می.توان به این نتیجه رسید که آمریکا راهبرد منسجمی به.منظور مقابله سایبری با کشورهای مخالف سیاست.های خود اتخاذ کرده است.بنابراین تصور می.شود که مقابله با رویکرد جدید آمریکا در زمینه جنگ سایبری نیاز به اقدامات جدی.تری نسبت به گذشته در کشور دارد و این بار هرگونه تاخیر در شناسایی و انهدام ویروس.های مهاجم به دستگاه.های رایانه.ای کشور می.تواند به بهای سنگین.تری تمام شود؛ چرا که این بار به احتمال زیاد حمله رایانه.ای و سایبری آمریکا به تأسیسات هسته.ای و به.ویژه نیروگاه بوشهر محدود نخواهد شد و می.تواند گستره بسیار وسیع.تری را در برگیرد.تشکیل سازمان پدافند غیر عاملی و قرارگاه جنگ سایبری دو اقدامی هستند که ایران در مقابل فعالیت.های سایبری آمریکا انجام داده است؛ بنابراین تقویت این دو نهاد بیش از گذشته ضرورت دارد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن