تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820824794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افزايش آسيب هاي اجتماعي نگران كننده است


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: افزايش آسيب هاي اجتماعي نگران كننده است
مدير كل اجتماعي استانداري از روند رو به افزايش و نگران كننده خودكشي و فرار زنان و دختران در استان خبر داد و گفت: اگر چه تعداد موارد، در مقايسه با سال هاي اخير كم است، اما درصدها در سه سال گذشته قابل توجه و رو به رشد مي باشد.

محمد علي قاسم زاده نداف با اشاره به 34 مورد فرار دختران طي 6 ماه اول سال گذشته در استان افزود: اين تعداد در مدت مشابه سال جاري دو برابر شده است.

وي با بيان اين كه هم اكنون در حال مطالعه و بررسي اين آسيب ها در استان هستيم و آن چه تاكنون مشاهده شده تا رسيدن به نتيجه نهايي قابل تغيير مي باشد اضافه كرد: نابساماني خانوادگي، روابط عاطفي نامناسب طلاق و وجود ناپدري و نامادري، خشونت و بد رفتاري، اعتياد والدين، دوستان فراري و روش هاي تربيتي نامناسب از جمله علل فرار دختران از خانه مي باشد.

وي خاطر نشان كرد: خراسان جنوبي در بحث آسيب هاي اجتماعي نسبت به خيلي از استان هاي كشور وضعيت بسيار خوبي دارد و ما خودمان را با استان هاي ديگر مقايسه نمي كنيم، بلكه وضعيت امروز استان را نسبت به سال هاي گذشته در ترازوي قياس قرار مي دهيم و جاي سوال دارد كه چرا در شهر و استاني كه اين اندازه پايبندي به دين و قوام مذهبي و سنتي دارد چنين معضلاتي نمايان مي شود.

وي با اشاره به اين كه در بحث خودكشي نيز وضع بر همين منوال مي باشد گفت: خودكشي زنان استان، در 6 ماه اول سال هاي 85، 86 و سال جاري به ترتيب 3، 6 و 21 مورد گزارش شده كه درصد رشد آن بالاست ولي تعداد موارد با توجه به جمعيت 640 نفري استان ناچيز است.

وي اختلافات زناشويي، اختلافات رواني، اعتياد و وابستگي دارويي،حاكم شدن فرهنگ غربي و گذر اجتماعي، فقر، بيكاري و تورم را از جمله علل شايع در خودكشي زنان عنوان كرد.

قاسم زاده نداف گفت: در استان ما، ورود خرده فرهنگ هاي مختلف از شهرهاي ديگر و تعارض ارزشي هنجاري در اجتماع، خشكسالي و تنگي معيشت و اقتصاد مردم همچنين همجواري با مرز و تاثير پذيرفتن از آن طرف مرز از جمله عوامل بروز اين پديده هاست.

وي تصريح كرد: آن چه در مطالعات كسب شده بيان گر اين است كه بحث مواد مخدر و گسترش و اشاعه اعتياد آن هم از نوع مدرنش يعني اعتياد به كريستال و كراك در بين جوانان و آلوده شدن به قرص هاي روان گردان در استان كه منشاء بسياري از معضلات و انحرافات اجتماعي است به خاطر همجواري با مرز بوده است.

وي با بيان اين كه سن آلوده شدن به معضلات اجتماعي در استان پايين آمده گفت: به عنوان مثال: در بحث اعتياد، اگر در گذشته (دهه اول انقلاب) اعتياد بين سنين 30 تا 60 سال بوده، در حال حاضر بعد از گذشت سه دهه بيشترين معتادان بين سنين 15 تا 25 يا 30 سال هستند.

وي از پايين آمدن سن طلاق نيز خبر داد و افزود: درصد افزايش يا كاهش موارد طلاق به تعداد ازدواج ها بستگي دارد ولي در همين حال سال 86 بدترين سال طلاق در استان بوده است.

قاسم زاده نداف تعداد طلاق ثبت شده 6 ماه اول در سال جاري را 317 مورد دانست و افزود: اين رقم در مدت مشابه سال 86 حدود 295 مورد در همين مدت و در سال 85 رقمي معادل 256 مورد را داشته است.

وي بالا رفتن سن ازدواج، تغيير نگرش و پذيرش طلاق، مشكلات مالي، عدم توافق اخلاقي و جنسي، عدم علاقه، دخالت ديگران، اعتياد، سوء ظن و زياده خواهي را از عوامل طلاق عنوان كرد.وي با بيان اين كه پديده هاي اجتماعي و راه هاي مقابله با آن در حوزه مديريت قابل حل نيست و بايد به صورت آكادميك به آن پرداخته شود تصريح كرد: اين مشكلات با برگزاري همايش حل نمي شود و بايد عواملي كه كاردان هستند و تخصص لازم دارند در يك اجتماع محدود بررسي و نتيجه گيري كنند.

مدير كل اجتماعي استانداري از برنامه ريزي در سه بعد كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت در اين خصوص خبر داد و افزود: وجود يك بانك اطلاعاتي آسيب هاي اجتماعي كه فقدانش در استان به شدت احساس مي شد به انجام رسيد و سند آسيب هاي اجتماعي استان نيز تدوين شد.

وي گفت: در بحث معضلات اجتماعي باتوجه به حساسيت استاندار، اعتبارات لازم از محل منابع استاني تامين شده و محدوديت و مشكل اعتباري نداريم.
 شنبه 25 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 218]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن