واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: عضو هیئت علمی دانشكده معارف اسلامی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق با بیان این.كه اینترنت وسیله ازدواج نیست، گفت: ۹۵ درصد از جوانانی كه در فضای اینترنت با یكدیگر ارتباط برقرار می.كنند تنها به دنبال دوستی هستند.
به گزارش فارس، علی جعفری با تأكید بر عدم بكار گیری واژه ازدواج اینترنتی، تصریح كرد: هیچ آدم عاقلی از طریق اینترنت ازدواج نمی.كند. اینترنت وسیله ازدواج نیست؛ اینترنت وسیله آشنایی است البته ممكن است كه این آشنایی.ها منجربه ازدواج شود اما باید جوانان بدانند كه این نوع آشنایی.ها كاملاً اشتباه است.
عضو هیئت علمی دانشكده معارف اسلامی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق با اشاره به نقش رسانه.ها.، استادان دانشگاه و سایر مسئولان فرهنگی. گفت: افرادی كه در فضای اینترنت با یكدیگر آشنا می.شوند عموماً دنبال ازدواج نیستند ضمن این.كه راه.های بهتری برای آشنایی وجود دارد لازمه ازدواج شناخت كامل ۲ طرف از یكدیگر است و چطور می.شود برای به دست آوردن شناخت از نقطه مبهم شروع كنیم؟ این.گونه مسائل باعث می.شود تا. آسیب.های فرهنگی تقویت شوند.
وی با بیان این كه اساس ازدواج اینترنتی غلط است، گفت: اگر فردی مریض شود به مطب پزشك مراجعه می.كند و ارتباط چهره به چهره و مستقیم برقرار می.كند در ازدواج. هم باید ارتباط مستقیم و رو در رو ایجاد شود و خانواده.ها از نزدیك یكدیگر را بشناسند. اینترنت وسیله ناكارآمدی برای ازدواج است اما متأسفانه برای آشنایی.های نامشروع وسیله كارآمدی است به این دلیل كه فرد به راحتی به ارتباط خود پایان می.دهد.
این استاد دانشگاه درباره آشنایی.ها و ازدواج.های اینترنتی افزود.: باید چندین عامل در این زمینه مورد مطالعه قرار گیرد، اول آن كه وجود فرزندسالاری در خانواده.ها و یا در سیستم آموزشی كه در بعد از انقلاب به وجود آمده باعث شده تا خانواده.ها بعد از انقلاب هر موردی را كه درباره خودشان محق نشده است در فرزندانشان دنبال كنند و به این ترتیب سعی می.كنند تا تمام زمینه.های رشد كه برای فرزندان لازم باشد را فراهم كنند در مقابل فرزندان نیز مسئولیت.گریز می.شوند و حتی نسبت به ازدواج. و ارتباط. های بیرون از محیط خانه بدون هیچ احساس مسئولیتی برخورد می.كنند.
وی ادامه داد: باید خانواده.ها نحوه زندگی مشروع و متدین را به فرزندان خود آموزش دهند. اگر این اتفاق بیفتد نوجوانان و جوانان در زندگی آتی خود آگاهانه و با رعایت موازین دینی با دیگران برخورد می.كنند در غیر این صورت طبیعی است كه وقتی به مرحله ازدواج برسند بدون هیچ نوع محدودیتی با جنس مخالف ارتباط برقرار .كنند و به واسطه عدم تربیت صحیح، این نوع مسائل وارد فرهنگ جوانان می.شود و قطعاً دچار آسیب خواهند شد.
عضو هیئت علمی دانشكده معارف اسلامی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق اظهار داشت: فرار از مسئولیت در جوانان و عدم پاسخگویی آنان نسبت به ارتباطاتی كه برقرار می.كنند منجر به پیدایش پدیده.هایی مانند آشنایی.های اینترنتی و یا دیگر موارد می.شود بنابراین لازم است تا مطبوعات و رسانه.ها سعی كنند تا جوانان را ضمن آموزش پاسخگو و مسئولیت.پذیر بار آورند.
وی با بیان این.كه نباید ارتباط نامشروع دختر و پسر را به ازدواج اینترنتی نام.گذاری كرد، بیان كرد: ارتباط اینترنتی رابطه نامشروع ۲ جنس مخالف است و نباید نام ازدواج اینترنتی را بر روی آن قرار دهیم. ازدواج در كشورمان فرهنگ خاص خود را دارد و هر آشنایی را آشنایی پیش از ازدواج نمی.گویند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]