واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: عضو مجلس خبرگان رهبري: فرهنگهاي سازنده و حيات بخش بايد حمايت شوند
داخلي. فرهنگي. شوراي فرهنگ عمومي.
همدان - نماينده ولي فقيه در استان همدان و عضو مجلس خبرگان رهبري گفت:
فرهنگهاي سازنده، ريشهدار و حيات بخش بايد در جامعه حمايت و فرهنگهاي غلط و باطل برچيده شوند.
آيتالله "غياثالدين طهمحمدي" روز سهشنبه در شوراي فرهنگ عمومي همدان افزود: در جهان اسلام و عالم تشيع فرهنگهاي زاينده خير و بركت مستلزم حمايت و حفاظت هستند.
وي بر ضرورت بررسي فرهنگ حاكم بر استان همدان توسط مسوولان فرهنگي و تلاش در احياي فرهنگهاي مثبت تاكيد كرد و افزود: برچيده شدن فرهنگهاي غلط و احياي فرهنگ اصيل، ناب و الهي نيازمند همكاري و حمايت ارگانها و نهادها است.
وي ادامه داد: فرهنگ عاشورا و عزاداري سرور و سالار شهيدان حضرت امام حسين (ع) و كمك به قشرهاي محروم جامعه از فرهنگهاي الهي و سازنده است.
وي عزاداري مردم همدان در سومين روز شهادت امام حسين (ع) رااز فرهنگهاي بي نظير الهي ، سازنده و مقدس برشمرد و گفت: اگر فرهنگهاي غلط و مبتذل در جامعه ترويج و گسترش پيدا كنند همه بايد تاوان آن را بپردازند.
وي خاطرنشان كرد: مديران و مسوولان بايد صادقانه خدمت كرده و در اين زمينه سنتهاي حسنه را پايهگذاري كنند تا جامعه به سوي توسعه فرهنگي حركت كند.
امام جمعه همدان همچنين نسبت به بالا رفتن سن ازدواج جوانان هشدار داد و افزود: بايد زمينههاي ازدواج آسان براي جوانان فراهم شود تا جامعه از آسيبهاي اجتماعي مصون بماند.
طهمحمدي افزود: براي ازدواج جوانان كه از نيازهاي اصلي آنان است بايد راهكارهاي مناسب انديشيده شود.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي همدان نيز گفت: فرهنگ پديدهاي پيچيده، ظريف و عميق است كه بايد با دقت نظر با آن برخورد شود.
حجتالاسلام سيد "آقا حسيني" افزود: در مهندسي فرهنگي بايد به دنبال آسيب ها بوده و آنها را بررسي كرد تا فرهنگهاي مثبت رواج يابند.
وي اظهار داشت: جامعيت و فراگيري دين اسلام موجب شده كه گستره و قلمرو آن به تمام زمانها و آينده جهان اختصاص داشته باشد.
وي اضافه كرد: دشمنان با استفاده از ناتوي فرهنگي تلاش ميكنند كه فرهنگ هاي غلط خود را به جوانان كشورهاي اسلامي تحميل كنند.
فرماندار همدان نيز گفت: برخورد با آسيبهاي اجتماعي در حوزه فرهنگ عمومي نيازمند جديت و تلاش تميمي ارگانها است.
"علياكبر فاميل كريمي" افزود: نماز جمعه از شيرازههاي اصلي فرهنگ اصيل و ناب الهي است چرا كه حضور روحانيت موجب ارتقاي فرهنگ عمومي ميشود.
وي گفت: ساختارهاي فرهنگي در جامعه بايد تقويت شده تا رشد فرهنگي براي كشور حاصل شود و براي رفع چالشهاي متعدد در حوزه فرهنگ بايد برنامهريزي منسجم صورت گيرد.
وي اضافه كرد: در سالگرد ارتحال آيتالله موسوي همداني مردم حضوري گسترده و خود جوش داشتند كه اين بيانگر ارتباط قلبي مردم با روحانيت است.
وي گفت: اين چنين فرهنگهاي سازنده بايد بيشتر تقويت شده و از ظرفيتهاي موجود استان براي توسعه فرهنگي استفاده شود.ك/۲
سه شنبه 14 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]