تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821119115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زندان نبايد به محل يادگيري جرم تبديل شود


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: زندان نبايد به محل يادگيري جرم تبديل شود
اقدامات تاميني و تربيتي زندان ها جهت جلوگيري از تكرار جرم است.


صفر خاكي داديار اظهار نظر دادسراي امور جنايي در گفتگو با برنا گفت: نهايت رسيدگي هاي قضايي در مورد جرايم كيفري كشف حقيقت و احقاق حق مظلوم و تنبه مجرم مي باشد. با وقوع جرم اغلب نظم عمومي به هم خورده و جامعه نسبت به اين عمل واكنش نشان مي دهد.

واكنش هاي جامعه در مقابل مجرمين يا به صورت مجازات و يا اقدامات تاميني و تربيتي است.

اقدامات تاميني، تدابير حمايتي براي جلوگيري از تكرار جرم است.

مجازات هم حالتي از تنبيه مجرم است كه مصاديقي چون زندان،شلاق،جزاي نقدي، حدود اسلامي ، ديه و قصاص را شامل مي شود. از ميان اين مجازات ها زندان بحث برانگيزترين موضوع جامعه است. در بحث زندان علاوه بر ماهيت به ساختار و نحوه آن نيز بايد توجه شود، تا بتوان هدف آرماني مجازات كه همان اجراي عدالت و بازگشت مجرم به جامعه است را تحصيل نمود.

خاكي ادامه داد: بحث مهمي كه در زندان وجود دارد، ساختار زندان و نحوه اجراي مجازات است. طبقه بندي مجرمين به لحاظ اقدامات كم و عدم وجود برنامه ريزي كاربردي از زندان مجازاتي بلا اثر و غير مفيد به جامعه ساخته است.

چرا كه انواع و اقسام مجرمين در زندان با مهارت هاي خاصي كه در خصوص جرم دارند با انتقال اطلاعات در خصوص جرايم مختلف آموزش هاي جديدي مي بينند و مهارت هاي جديدي را فرا مي گيرند و هنگامي كه در فاز گسترده اي اقدامات تبهكارانه خود را آغاز مي كنند از مهارت هاي جديد داخل زندان نيز استفاده مي كنند در صورتي كه اين گونه مجرمان مبتلا به بزهكاري مخصوص در زندان و قرباني جرم مي شود.

از اين رو، براي اينكه هدف از مجازات زندان آن طوري كه حقوق كيفري انتظار دارد به دست آيد بايد نسبت به ساختار و نحوه اجراي مجازات زندان توجه ويژه شود و از سوي ديگر پس از آزادي، حمايت از زندانيان از نظر اقتصادي ،فرهنگي و اجتماعي صورت گيرد.

خاكي در پايان گفت: براي تربيت و بازگشت مجرمان به جامعه بايد از زندانبان هاي متخصص و آموزش ديده استفاده كرد.
وي ادامه داد:مجرمان بايد در زندان از آموزش هاي علمي و شغلي برخوردار شوند، تا پس از آزادي، علاوه بر جلوگيري از رفتن دوباره در وادي جرم زندگي شرافتمندانه خود را ادامه دهند.

نهادهايي چون مرخصي ،آزادي مشروط و اقدامات فرهنگي براي رسيدن به اين هدف مهم است . زندان بايد حالت اصلاح و تربيت داشته باشد.
 سه شنبه 14 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 393]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن