واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: دومين جشنواره گل آقا خداداد چهره برتر طنز ورزشي شد
جام جم آنلاين: در دومين جشنواره طنز گل آقا خداداد عزيزي به عنوان برترين چهره طنز ورزشي انتخاب شد و جايزه ويژه اين جشنواره كه «سيني شاه غلام نشان» بود را به خود اختصاص داد.
به گزارش خبرگزاري مهر، جشن دومين جشنواره فيلم كمدي گل آقا شامگاه سهشنبه 30 مهرماه با معرفي برگزيدگان رشتههاي مختلف برگزار شد كه از جمع ورزشي ها، خداداد عزيزي به عنوان چهره برتر طنز ورزشي شناخته شد و مورد تقدير قرار گرفت.
پس از آنكه در اولين جشنواره طنز گل آقا فيروز كريمي به عنوان چهره برتر طنز ورزشي انتخاب شد و جايزه ويژه اين جشنواره را دريافت كرد، امسال نوبت به خداداد عزيزي رسيد كه اين جايزه را از آن خود كند.
خداداد عزيزي كه سابقه فعاليت زير نظر فيروز كريمي را دارد در چند سال گذشته يكي از چهرههاي خبرساز و جنجالي ورزش ايران بوده است كه با مصاحبههاي پرسروصداي خود سوژه رسانههاي ورزشي به شمار مي آيد.
اين مربي جوان فوتبال ايران به علت مشغله كاري و حضور در دربي شهر مشهد نتوانست در مراسم اختتاميه جشنواره طنز گل آقا كه در مجموعه اريكه ايرانيان برگزار شد، حضور يافته و جوايز خود را دريافت كند.
«سيني شاه غلام نشان» و يك دستگاه تلويزيون 42 اينچ هديه ويژه جشنواره گل آقا به غزال تيزپاي فوتبال ايران بود كه 12 سال پيش با فراري تماشايي و گلي سرنوشت ساز ايران را به جام جهاني 1998 فرانسه رساند.
تبريزي، عطاران و صامتي برگزيدگان جشنواره فيلم گل آقا
جشن دومين جشنواره فيلم كمدي گل آقا شامگاه سهشنبه 30 مهرماه با معرفي برگزيدگان رشتههاي مختلف و تقدير از سعيد پورصميمي، منوچهر احترامي، مرضيه برومند و خداداد عزيزي در مجتمع اريكه ايرانيان برگزار شد.
در اين مراسم كه با اجراي عليرضا خمسه همراه بود، بعد از پخش تصاوير گفتگو با خداداد عزيزي به عنوان چهره برگزيده ورزشي در عرصه طنز، با حضور ثريا قاسمي، مريلا زارعي و پوپك صابري از سعيد پورصميمي به عنوان بازيگر پيشكسوت سينماي طنز تقدير به عمل آمد.
پورصميمي ضمن ابراز خرسندي از حضور در اين مراسم گفت: درست است كه من مرتكب كار كمدي شدم ولي به خود اجازه نميدهم مانند ساير دوستان وارد اين عرصه شوم. خوشحالم اين جشنواره براي دومين دوره برگزار ميشود. شايد اين قدمي باشد براي اينكه سينماي كمدي شكل بگيرد.
وي افزود: همانگونه كه طنز در وجود ما جا دارد، جامعه نيز نياز به طنز دارد. اميدوارم سينماي ما درآمد خود را از اكران فيلمها كسب كند. وقتي به گذشته نگاه ميكنم مديون دوستان عزيزي هستم كه مرا ياري كردند. دوستاني كه ديگر نيستند همچون عطاءالله زاهد و پرويز فنيزاده و عزيزاني كه هستند و من دست همه آنها را ميبوسم، به ويژه استاد بزرگم مرتضي احمدي.
سپس قاسمي گفت: دهه 40 بود كه براي بازي در نمايشي به كارگرداني استاد سمندريان دعوت شدم. در نمايش "آندورا" در كنار عزيزاني چون مرحوم جميله شيخي، محمدعلي كشاورز، پرويز پورحسيني و عزيزان ديگر با پورصميمي همبازي بودم. اين جايزه مزد تلاش 50 سال فعاليت در عرصه تئاتر، سينما و تلويزيون براي سعيد پورصميمي است.
منوچهر احترامي برگزيده طنز در بخش مكتوب
منوچهر احترامي برگزيده طنز در بخش مكتوب جشنواره گل آقا بود كه با حضور رويا تيموريان، هوشنگ مرادي كرماني و رضا كيانيان از وي تقدير شد. تيموريان با اشاره به اينكه داستانهاي احترامي را براي فرزندان خود ميخوانده، يادآور شد: با خواندن كتابهاي ايشان به شخصيت نخودي رسيدم و از آن پس بچهها كارهاي نادرست خود را با نخودي تحليل ميكردند.
در ادامه تيموريان با اشاره به اينكه جوايزي كه در جشن يكصدمين شماره ماهنامه سينما تئاتر قرار بود به هنرمنداني چون حميد سمندريان، مسعود رايگان و هما روستا اهدا شود، با گذشت يك سال هنوز اهدا نشده ابراز اميدواري كرد كه جوايز اين جشن به هنرمندان اهدا شود.
اجراي موسيقي ضربي مرتضي احمدي
يكي از برنامههاي ويژه دومين جشن فيلمهاي كمدي گل آقا اجراي موسيقي ضربي مرتضي احمدي بود كه با همراهي فرزند و نوه مرحوم هادي اسلامي انجام شد و مورد استقبال حاضرين قرار گرفت. احمدي اجراي قطعهاي قديمي را به سعيد پورصميمي تقديم كرد و سپس از مرضيه برومند به عنوان چهره برتر طنز در تلويزيون تقدير شد.
پخش تصاوير «مدرسه موشها» ، «آرايشگاه زيبا» ، «هتل» و «خونه مادربزرگه» شور و حالي خاص در سالن برگزاري مراسم ايجاد كرد. رضا بابك، پرويز پورحسيني و سعيد پورصميمي سه تن از هنرمنداني كه سالها با برومند همكاري داشتند براي تقدير از وي روي صحنه حاضر شدند و به ذكر خاطرات مشتركي با اين هنرمند عرصه كارگرداني و بازيگري پرداختند.
همچنين در ادامه مراسم با حضور جعفر والي بازيگر باسابقه سينما، تئاتر و تلويزيون از هاشمي مقدم مديريت مجموعه اريكه ايرانيان تقدير به عمل آمد. در بخش نهايي و مسابقه جشنواره فيلم كمدي گل آقا، هيئت داوران جشن متشكل از داود رشيدي، فرهاد توحيدي، گيتي صفرزاده، محمد رفيعي ضيايي و فاطمه معتمد آريا برگزيدگان بخشهاي مختلف خود را معرفي كردند.
دايره زنگي برگزيده بهترين فيلمنامه
در بخش بهترين فيلمنامه با حضور معمتدآريا و توحيدي، سيني نقره غلامنشان و تلويزيون 42 اينچي به اصغر فرهادي نويسنده "دايره زنگي" اهدا شد. معتمدآريا با تشكر از كارگردانها و هنرمنداني كه باعث شدند وي مطرح شود، درباره وضعيت سينماي طنز در جامعه گفت: طنز و كمدي در جامعه ما جدي گرفته نميشود. در حالي كه جديترين وجه زندگي ما كمدي است.
فرهادي نيز ضمن ابراز خوشحالي گفت: در كشور براي اولين بار جشنوارهاي را ديدم كه به معناي واقعي اختتاميه دارد. در بخش بعدي مراسم با حضور حميد لولايي و گيتي صفرزاده جايزه بازيگر مرد برگزيده جشنواره به رضا عطاران اهدا شد. حضور عطاران روي صحنه مراسم نيز با استقبال حاضرين در مراسم همراه بود.
ژاله صامتي برگزيده بازيگر زن جشنواره
با حضور حميد جبلي جايزه بازيگر زن برگزيده جشنواره به ژاله صامتي اهدا شد و در ادامه با حضور يدالله صمدي و سيروس ابراهيمزاده جايزه تهيه كننده برگزيده جشنواره به سيدجمال ساداتيان براي فيلم «دايره زنگي» رسيد. ابراهيمزاده ضمن ابراز خوشحالي از حضور در اين مراسم گفت: پيشنهاد ميكنم از سال آينده بدترينهاي جشنواره را نيز انتخاب و معرفي كنيم.
ساداتيان با اشاره به ناملايماتي كه در جشنواره بيست و ششم فيلم فجر نسبت به «دايره زنگي» شد ، انتخاب خود را نشانگر تفاوت ميان نگاه مسئولين و مردم ذكر كرد و گفت: همه بايد دعا كنيم اين دو نگاه به هم نزديك و اينگونه مشكلات كمتر شود. اين فيلم ميتوانست تنور جشنواره را گرم نگه دارد ولي استرسها به قدري بود كه تا يكماه بعد از اكران فيلم تبليغي براي آن نشد.
كمال تبريزي كارگردان برگزيده جشنواره
در بخش پاياني مراسم نيز با حضور داود رشيدي، ابوالحسن داودي و سيروس الوند جايزه كارگردان برگزيده جشنواره به كمال تبريزي اهدا شد. الوند ضمن يادآوري خاطرهاي از مرحوم كيومرث صابري گفت: از اينكه آقاي محمدرضا خاتمي در اين جشن حضور دارند بسيار خوشحالم و همينجا ميگويم كه دلمان براي برادر بزرگشان تنگ شده است.
تبريزي نيز برگزاري چنين جشنوارههايي را باعث جدي گرفته شدن سينماي طنز و كمدي دانست و گفت: در اين سالها آنگونه كه بايد حق سينماي طنز ادا نشده است. معتقدم همه كساني كه در عرصه كمدي و طنز كار ميكنند درونشان دريايي از غم ناشي از معضلات و مشكلات جامعه دارند. هنرمندان براي برطرف و منعكس كردن اين مشكلات به كار طنز و كمدي ميپردازند.
كارگردان فيلم سينمايي «هميشه پاي يك زن در ميان است» اظهار داشت: متأسفانه در سالهاي اخير محدوديت براي سينما بسيار بسيار زياد شده است. در گذشته اينطور نبوده و اميدوارم در آينده هم چنين نباشد. اين دوره تنگ و سخت را كه پشت سر گذاشتيم، اميدوارم دوره بعد لبخند به لب داشته باشيم.
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]