واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: رئيس مركز آمار ايران خبر داد فرصت دوباره براي پركردن فرمهاي طرح تحول اقتصادي
جام جم آنلاين: رئيس مركز آمار ايران اعلام كرد: پايگاههاي جديد براي ثبت نام فرم تحول اقتصادي براي كساني كه تاكنون اين فرم را تكميل نكردهاند، در آينده اعلام ميشود.
به گزارش فارس، محمد مدد ديروز در ديدار معاون اول رئيسجمهور از پايگاه مركزي پردازش دادههاي اطلاعات اقتصادي خانوار در دبيرستان البرز گفت: از بين 63 ميليون نفر در كشور كه در طرح جمع آوري اطلاعات خانوار شركت كردهاند، تاكنون كار بررسي اطلاعات 54 ميليون نفر انجام شده و مرحله دوم بررسي اين اطلاعات با پايگاههاي ديگر ظرف 15 روز آينده تمام ميشود.
وي افزود: ابتدا تمامي فرمها از استانها به مركز كشور منتقل شده و در فرمهاي مخصوص يارانهاي اسكن شد سپس به طور مستقيم ويرايش و كنترل شد و در پايگاههاي چهارگونه بررسي شد.رئيس مركز آمار ايران خاطرنشان كرد: نخستين پايگاه، پايگاه ثبت احوال بوده كه در بررسي اين فرمها با پايگاه 34/99 درصد اطلاعات افراد در فرمها صحيح بوده است.
مدد افزود: اطلاعات اختصاصي خانوار با پايگاههاي ستاد بسيج اقتصادي، خدمات درماني، راهور، پايگاههاي دولت و همچنين صندوق بازنشستگي مقايسه شده و تا نيمه دوم آبان كار بررسي اين اطلاعات پايان ميپذيرد. رئيس مركز آمار ايران خاطرنشان كرد: در مرحله آخر بررسي اطلاعات اقتصادي خانوار در طرح تحول اقتصادي ساختار جديدي طراحي شده تا افرادي كه نتوانستند در مرحله اول شركت كنند در اماكني غير از مدرسه بتوانند اطلاعات تكميلي را از طريق اين پايگاهها وارد كنند. نشاني اين پايگاهها در آينده به اطلاع مردم ميرسد. رئيس مركز آمار ايران خاطرنشان كرد: براي بررسي اين مرحله از اطلاعات اقتصادي خانوار بيش از هزار نفر در
دو نوبت كاري ظرف 2 ماه كار كردهاند كه اكنون مراحل نهايي توسط معاون اول رئيس جمهور، وزير رفاه و تأمين اجتماعي و معاونت نظارت و بررسي راهبردي رياست جمهوري در حال بازرسي است.
مدد خاطرنشان كرد: بعد از بررسي نهايي اين اطلاعات افراد در خوشههاي سهگانه طبقهبندي شده و اطلاعات به وسيله پايگاه مركزي به دولت ارائه ميشود.
حمايت مردم نباشد، كار روي زمين ميماند
معاون اول رئيسجمهور گفت: هر كاري بويژه كارهاي بزرگ، اگر با حمايت مردم انجام نشود قطعا روي زمين ميماند و مهمترين نكته براي دولت اين است كه مردم را براي اجراي كارهايش به همراه داشته باشد.پرويز داوودي پس از بازديد از پايگاه جمعآوري اطلاعات اقتصادي خانوارهاي سراسر كشور در دبيرستان البرز، با بيان اينكه هدفمند كردن يارانهها كار جديدي نيست، افزود: از سال 1368 نظام درصدد هدفمند كردن يارانهها بوده است، اما چند مشكل اساسي در اين زمينه وجود داشت كه يكي از آنها اين بود كه به طبقات زير درآمدي در پي اجراي اين طرح فشار ميآمد.
معاون اول رئيسجمهور به سياستهاي ناموفق قبلي براي اجراي طرح هدفمند كردن يارانهها اشاره و تصريح كرد: تنها كاري كه در اين زمينه صورت ميگرفت افزايش قيمتها بود و نتوانستند در كنار آن سياستهاي مكمل را اجرا كنند و به همين دليل سياستهاي قبلي به ثمر ننشست و هدفمند كردن يارانهها روي زمين ماند.
داوودي يكي ديگر از مشكلات اجراي اين طرح را در ساليان گذشته بياعتمادي مردم بويژه قشر پايين جامعه دانست و گفت: يكي از مسائل مهم اين است كه مردم و بويژه قشر پايين جامعه، به ما اعتماد كنند كه مسوولان اهل كار و عمل هستند و حمايت لازم را از آنها به عمل ميآورند؛ اگر اين اعتماد را مردم داشته باشند مسائل بسيار هموار ميشود.
معاون اول رئيسجمهور با بيان اينكه طرح هدفمند كردن يارانهها در قالب برنامه مكمل طراحي شده است كه بايد با هم اجرايي شود، افزود: سياست هدفمند كردن يارانه مهمترين برنامه حمايت از قشرهاي آسيبپذير است و به هيچ وجه به معناي اين نيست كه قشرهاي محروم را فراموش كنيم.
يکشنبه 28 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]