تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852768780




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس مركز پژوهش هاي وزارت آموزش و پرورش عراق : با نظام آموزشي و پرورشي جهان فاصله زيادي داريم


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس مركز پژوهش هاي وزارت آموزش و پرورش عراق : با نظام آموزشي و پرورشي جهان فاصله زيادي داريم
بغداد - رييس مركز پژوهش و تحقيقات وزارت آموزش وپرورش عراق تاكيد كرد: عراق با نظام آموزشي و پرورشي جهان فاصله زيادي دارد.


دكتر "حسين عبدالامير يوسف " روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا دربغداد از اين فاصله به عنوان عقب ماندگي فاجعه آميز يادكرد و افزود: عقب ماندگي عراق از 30 سال قبل و با روي كار آمدن رژيم بعث صدام آغاز شد.
وي ادامه داد كه رژيم سابق بعث براي علم و تخصص ارزشي قائل نبود و مدارك تحصيلي را بين هواداران خود و اعضاي حزب بعث توزيع مي كرد و همين امر ضربه بزرگي به نظام آموزشي و پرورشي عراق زده است .
اين مسوول عراقي بازگشت نظام آموزشي و پرورشي عراق به شرايط طبيعي را مستلزم وقت و پيشرفت روند سياسي در عراق و خروج نيروهاي اشغالگر از كشورش دانست .
دكتر حسين عبدالامير ادامه داد كه مسايل آموزشي و پرورشي در كوتاه مدت بازخورد ندارند و در بلند مدت نتيجه بخش هستند.
وي درعين حال گفت : اگر روند سياسي وامنيتي عراق به همين ترتيب پيش برود و نيروهاي خارجي ازعراق خارج شوند و كشورهاي همجوار عراق بر سر حمايت از روند سياسي و امنيتي عراق به توافق برسند، پيش بيني مي شود نظام آموزشي و پرورشي عراق بعد از شش سال به شرايط طبيعي خود بازگردد.
رييس مركز پژوهش و تحقيقات وزارت آموزش وپرورش عراق ادامه داد: جنگ هاي مكرر و بي حاصل رژيم سابق بعث عليه جمهوري اسلامي ايران و كويت وشرايط جنگي كه از 1991 تاكنون برعراق حاكم بوده به نظام آموزشي وپرورشي عراق بيشترين ضربه را زده است .
حسين عبدالاميرگفت : وزارت آموزش و پرورش و نهادهاي زيرمجموعه آن از جمله مركز پژوهش ها در طول حاكميت رژيم بعث به جاي اين كه خدمتگزار نظام آموزشي و جامعه باشند، در خدمت رژيم بعث بودند.
وي به فعاليت مركز پژوهش ها در دوره رژيم صدام اشاره كرد وافزود اين مركز در دهه 90 قرن گذشته تاسيس شد و به عنوان بازوي اطلاعاتي و امنيتي رژيم بعث در وزارت آموزش و پرورش فعاليت مي كرد.
به گفته وي ، اين سازمان به جاي پرداختن به مسايل پژوهشي و تحقيقات در زمينه آموزش و پرورش و ارتقا آن ، به سازماني براي فعاليت هاي اطلاعاتي عليه مديران ، معلمان و دانش آموزان تبديل شده بود.
حسين عبدالامير كه بيش ازيكسال است مسووليت اين مركز را پذيرفته گفت : نظام آموزشي و پرورشي عراق در طول حاكميت بعث به ويرانه تبديل شده بود و براي همين كار ما در آموزش و پرورش از صفر شروع شده است .
وي مهم ترين طرح هاي پژوهشي و تحقيقاتي كه در حال حاضر مركز بر روي آنها متمركز شده را بحث "افت تحصيلي " ، "فرار از مدرسه " و "تقلب در امتحانات " ذكر كرد و گفت : اينها معضلاتي هستند كه در آموزش و پرورش عراق شيوع يافته و همه آنها از ميراث رژيم سابق بعث هستند.
اين مسوول آموزشي عراق ادامه داد: ما الان مي كوشيم با انجام كارهاي پژوهشي وتحقيقي ، راه حل هاي مناسب را براي اين معضلات آموزشي و پرورشي پيدا كنيم .
وي روند كارهاي آموزشي وپرورشي را درحال حاضر نسبت به شرايط عراق بسيار خوب ارزيابي كرد و گفت : الان ادارات آموزش و پرورش در همه استان ها داراي نشريات داخلي هستند و درتماس دايم با وزارتخانه و مركز پژوهش ها مي باشند.
حسين عبدالامير ادامه داد كه مركز پژوهش ها مي كوشد تا در آينده نزديك يك نشريه وزين تخصصي در زمينه آموزش و پرورش منتشر كند.
وي موضوع آوارگي دانش آموزان به خاطر شرايط امنيتي كشور را يكي از مهم ترين مشكلات ذكر كرد و گفت : اين دانش آموزان به دليل آوارگي ، از ادامه تحصيل محروم شده و يا خود ديگر مايل به حضور در سر كلاس ها نيستند.
وي از آمار دقيق دانش آموزان محروم ازتحصيل اظهار بي اطلاعي كرد اما گفت : امسال حدود شش ميليون و500 هزار دانش آموز سال تحصيلي جديد را درموعد مقرر آن آغاز كردند.
رييس مركز پژوهش وتحقيقات وزارت آموزش و پرورش تعداد مدارس بسته شده در كشور را 221 باب مدرسه ذكركرد وافزود اين مدارس عموما براثر عمليات نظامي نيروهاي آمريكايي يا حملات تروريستي بسته شده اند.
وي آموزش و پرورش را يكي از قربانيان تروريسم در پنج سال گذشته دانست و گفت : از 2003 تا 2007ميلادي 35 كارمند وزارت آموزش و پرورش كشته شده اند كه از اين عده 27 نفر مرد و هشت نفر زن هستند.
تعداد دانش آموزان كشته شده بر اثر حملات تروريستي در همين مدت 654 نفر بوده كه از اين عده 449 نفر پسر و بقيه دختر بوده اند.
وي مهم ترين مشكلات معلمان را مسايل امنيتي و حقوق آنها ذكركرد و گفت : در ماه هاي اخير با پيگيري هاي وزارت آموزش وپرورش و همكاري دولت ، حقوق معلمان به ميزان زيادي افزايش يافته و اين معضل كمتر شده است .
دكترحسين عبدالامير چشم انداز آينده عراق را در سايه تحولات جاري در عراق اميدوار كننده توصيف كرد و گفت : در صورت تحقق سه مساله ، آينده عراق روشن و اميدوار كننده است .
"پايان كامل مذهب زدگي و فرقه گرايي و توافق سياسي بين گروه هاي عراقي "، "خروج اشغالگران " و "همگرايي كشورهاي همجوار عراق براي حمايت از دولت و روند سياسي عراق " سه مساله سياسي هستند كه به اعتقاد حسين عبدالامير آينده عراق را رقم مي زنند.
خاورم 1770/2291**1373
 دوشنبه 15 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 326]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن