تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815637639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كوهي از مشكلات در آموزش و پرورش خراسان شمالي


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: كوهي از مشكلات در آموزش و پرورش خراسان شمالي
ملك محمد عليزاده

در هر جامعه اي زيربناي توسعه و پيشرفت كشور در گرو توسعه آموزش و پرورش است و آموزش و پرورش در واقع زيربنا و خشت اول بناي توسعه جامعه و كشور شمرده مي شود.

به باور اغلب كارشناسان بناي آموزش و پرورش كشور ما يك بناي قديمي و پنجاه ساله بوده و براي همين است كه هر چه به ظاهر اين بنا مي رسند باز هم به دليل فرسودگي و كهنگي دچار آسيب مي شود. بنا به نظريه كارشناسان اين ساختار نياز به بازسازي و نوسازي كلي دارد، البته اين نوسازي در يك بازه زماني كوتاه قابل انجام نيست.
در دولت نهم شاهد كارهاي بزرگ و مهمي همچون طرح ساماندهي سوخت، طرح اصلاح ساختار اقتصادي و واگذاري بخشهاي دولتي به بخش خصوصي ... بوده ايم. اما براستي وقت آن نرسيده است كه در ساختار آموزش و پرورش نيز يك تجديد نظر اساسي به عمل آيد.
آموزش و پرورش كشور با داشتن حدود 14 ميليون دانش آموز و بيش از 5/1 ميليون معلم و 150 هزار آموزشگاه داراي مشكلات فراواني همچون نقص در سيستم آموزشي، مدارس دو و سه نوبته، مدارس ناامني كه بايد تخريب و بازسازي شوند، پرداخت نشدن معوقات و مطالبات و پاداش پايان خدمت و اضافه كاري معلمان مي باشد. اما در اين بين خراسان شمالي نيز با انبوه مشكلات در بخشهاي مختلف دست به گريبان است. آموزش و پرورش اين استان با داشتن 2 هزار و 391 آموزشگاه شهري و روستايي، 9 هزار و 416 كلاس درس، 184 هزار و 507 دانش آموز و هزار و 412 معلم، با وجود تلاشهاي انجام شده در اكثر شاخص ها تقريباً در رتبه آخر كشوري قرار دارد.
در اين ارتباط يكي از معلمان رسمي آموزش و پرورش به خبرنگار ما مي گويد: 13 سال است كه به شغل شريف معلمي مشغول هستم و در اين مدت با مشكلات زيادي همچون نداشتن خانه، پرداخت نشدن به موقع مطالبات و اضافه كاريها مواجه بوده ام.
اين معلم مي گويد: تمام پيشرفتها در جامعه از جايگاه كلاس درس و به تبع آن آموزش معلمان آغاز مي شود، بنابراين چنانچه اين جايگاه به نحو مطلوب مورد توجه قرار گيرد بسياري از مشكلات جامعه نيز رفع مي شود و معلم با آرامش به آموزش مي پردازد و تمام فكر و ذهن خود را به آموزش فرزندان جامعه معطوف مي كند.
يكي ديگر از معلمان حق التدريسي نيز در گفتگو با گزارشگر ما مي گويد: بيش از 6 سال است در روستاهاي مختلف به صورت حق التدريس مشغول تدريس هستم، معمولاً نقل و انتقال ها بعد از معلمان رسمي و در دورترين مناطق انجام مي شود و سابقه كاري ما تأثير چنداني در نقل و انتقالات و تعيين محل ندارد.
وي ادامه مي دهد: از سوي ديگر حقوق ما با تأخير بسيار پرداخت مي شود. به طور مثال حقوق فروردين در مردادماه پرداخت مي شود.
وي با اشاره به حقوق پايين حق التدريس ها اظهار مي دارد: ما با اين حقوق اندك چگونه مي توانيم زندگي خود را اداره كنيم.
وي مي افزايد: حتي حقوق ماهيانه دويست هزار توماني را در ايام تابستان قطع مي كنند. از سال جاري هم در تعطيلات نوروز و نيمه دوم خردادماه حقوق ما را قطع كرده اند و مي گويند بودجه نداريم.
وي مي افزايد: تحمل تمام اين سختيها و دوريها و رفت و آمدهاي سخت در زمستان به اميد اين است كه روزي ما را نيز رسمي كنند، اما در سال جاري به ما گفته اند آنهايي كه تحمل سختي را ندارند به دنبال كار ديگري باشند و امسال هم بودجه اي براي رسمي شدن وجود ندارد.
وي يكي از مشكلات حق التدريسي ها را تفاوت قائل شدن بسياري از مديران بين نيروهاي رسمي و حق التدريسي عنوان مي كند و مي گويد: حتي بيشتر اوقات بخشنامه ها را به ما اعلام نمي كنند.
اين معلم خانم، سختي رفت و آمد را از مشكلات ديگر خود عنوان مي كند و مي گويد: حتي مرخصي زايمان هم نداريم و در صورت مرخصي از سنواتمان كم مي شود.وي اظهار مي دارد: قبلاً معلمان حق التدريس كه 3 سال سابقه داشتند رسمي مي شدند اما اكنون معلمان حق التدريس با 7 سال سابقه كار و چندين سال سابقه تدريس در نهضت سوادآموزي هنوز رسمي نشده اند.وي تنها خواسته معلمان حق التدريس را در حال حاضر پرداخت به موقع حقوق و داشتن بيمه و شرايط كاري مناسب مي داند و مي گويد: اگر اين حداقل امكانات براي ما فراهم شود بدون ترديد با فكر راحت و به نحو مطلوب تري كار خواهيم كرد.
 شنبه 6 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن