پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851831727
پايان 5 ساعت جنجالي در مجلس؛هر 3 وزير رأي گرفتند - احسان مهرابي
واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پايان 5 ساعت جنجالي در مجلس؛هر 3 وزير رأي گرفتند - احسان مهرابي
كار كارمندان دولت كه تمام شد، كار 3 وزير پيشنهادي تازه آغازشد. ساعت 4 كارمندان 3 وزارتخانه اقتصاد، راه و كشور ساعت زدند و محل كارشان را ترك كردند اما 3 وزير تازه به وزارتخانههاي خود ميرفتند تا پيروزي خود را جشن بگيرند. جشن پيروزي براي كردان و بهبهاني البته شيرينتر بود چون كسب وزارت توسط آنان بيشتر به پيروزي در يك نبرد طاقتفرسا شبيه بود.
كردان در دو ساعتي كه سخنان مخالفان را ميشنيد و چهرهاش توسط مانيتورهاي مجلس هنگام طرح مطالب مخالفان نمايش داده ميشد، شايد در انتظار لحظه آخر بود كه پيروزي خود را در ميان مخالفتهاي سرسختانهاي كه با او شده بود به رخ بكشد و به تعبير خود گويا تقدير الهي اين بوده كه از 40 مورد ترور و تخريب در 30 سال گذشته جان سالم به در ببرد تا روزي وزير كشور شود. مطالب مطرح شده درباره كردان توسط مخالفان شايد در طول كسب راي اعتماد وزرا از مجلس پس از انقلاب بيسابقه بود به گونهاي كه مخالفان وزير پيشنهادي درخواست جلسه غيرعلني براي طرح مطالب خود كردند اما با مخالفت رئيس مجلس با تشكيل جلسه غيرعلني، بخشي از مطالب خود را در صحن علني مجلس بيان كردند. سرشناس بودن مخالفان بر اهميت ماجرا ميافزود چه اين بار مخالفان وزير پيشنهادي چهرههايي بودند كه برخي از آنان در زمره حاميان دولت نيز محسوب ميشدند. جلسه ديروز مجلس بدون نطقهاي پيش از دستور آغاز شد و پس از تذكرات نمايندگان، محمود احمدينژاد در سخنان كوتاهي وزراي پيشنهادي را معرفي كرد.
وزير اقتصاد بيمخالف
وزير پيشنهادي اقتصاد هنگام معرفي و دريافت راي اعتماد هيچ مخالفي نداشت و درنهايت نيز توانست با فاصله زيادي از دو وزير ديگر راهي كابينه شود. نداشتن مخالف البته سبب نشد كه موافقان از حق خود صرفنظركنند و با وجود تذكر برخي نمايندگان با نظر رئيس مجلس موافقان نظرات خود را بيان كردند.
وزير راه؛ آغاز صفآرايي مخالفان
نوبت كه به بهبهاني رسيد صفآرايي مخالفان وزراي پيشنهادي شفاف شد. علي مطهري نماينده تهران مخالف اول بهبهاني بود كه با يادآوري اين نكته كه يك وزير در جمهوري اسلامي علاوه بر تخصص بايد داراي بينش اسلامي باشد گفت: اگر آقاي بهبهاني در كابينه دولت موقت مهندس بازرگان معرفي ميشدند متناسب بود اما بعد از 30 سال و در دولت نهم فردي كه از اين حيث نقطهضعف دارد، براي وزارت مناسب نيست.
وي با بيان اينكه روح و جان انقلاب ما مسائل فكري و فرهنگي است وگرنه هر دولتي براي بقاي خود مجبور به انجام اين كارها است افزود: فرضا رژيم شاه هم الان باقي بود، دهها سد و راه احداث كرده بود، اما با اختلاسهاي فراوان و به دست كشورهاي غربي.
وي احمدينژاد را بهترين رئيسجمهور بعد از انقلاب خواند و در عين حال گفت: اما دولت ايشان در مسائل فرهنگي بيحس هستند. دهقان ديگر مخالف بهبهاني اما با تعدادي سند به پشت تريبون آمد و هنگام سخنان خود نيز اين سندها را بالا ميبرد و به نمايندگان نشان ميداد. دهقان با بيان اينكه بهبهاني تا سال 81 هيچ فعاليت اجرايي نداشته است گفت: ايشان در شهرداري تهران به دليل عدم تجربه، موفقيتي نداشتند و اسنادي كه از مراجع رسمي و دستگاههاي نظارتي رسمي كشور در اختيار اينجانب است و داراي اهميت بوده، نشان ميدهد كه دكتر بهبهاني در اين سمت خود در شهرداري به هر دليلي موفق نبودهاند. با توجه به اين اسناد در نامهاي كه در تاريخ 15/10/82 به شهردار وقت تهران نوشته شده، بحث تعقيب اداري و تعقيب كيفري ايشان به دليل تخلفاتي كه در اين گزارشها آمده، مطرح شده است.
دهقان سپس قرارداد مونوريل را مطرح كرد و افزود: ابتدا قرارداد اجرايي مونوريل منعقد شده و سپس قرارداد مطالعاتي. اول قرارداد اجرايي عمليات مقدماتي طرح مونوريل تهران را بسته و بعد تمامي اقدامات مطالعاتي پس از اجراي مونوريل آغاز شد در واقع اجراي مونوريل به منظور توجيه صورت گرفت. ايشان قرارداد اجرايي را امضا ميكند اما مطالعات بعد از آن صورت ميگيرد.
دهقان تصريح كرد: همچنين آقاي بهبهاني زماني كه در شهرداري تهران بود، عضو هياتمديره شركتي بود كه خودشان قراردادهاي متعدد با آن شركت بستند، از جمله قرارداد 120 ميليون توماني. اما وقتي به وزارت راه و ترابري منتقل ميشود از هياتمديره آن شركت استعفا ميدهد ولي مشخص نيست كه سهامدار آن شركت هست يا خير. چون در زماني كه در وزارت راه حضور داشت قراردادهاي متعددي با آن شركت منعقد كردند.
وي سپس به برنامه بهبهاني اشاره كرد و افزود: در برنامههايي كه دكتر بهبهاني نوشتهاند، برنامه بلندمدت دارند كه اگر راي بياورند تا يك سال ديگر بيشتر وزير نخواهند بود.
دهقان سپس به مطايبه گفت: تمام كارها را در اين يك سال تمام ميكنند و فقط مانده كه يك ريل از زمين به هوا بكشند. نماينده چناران و طرقبه با بيان اينكه ما ايشان را با شهيد كلانتري مقايسه نميكنيم چون شهيد كلانتري شهيد شدهاند و آسماني هستند و ما زميني اما اگر ايشان را با وزراي قبل از ايشان مقايسه كنيم، بايد پرسيد: دكتر بهبهاني چه سابقه ارزشي، انقلابي و مبارزاتي قبل و پس از انقلاب داشته؟ و چه ارتباطي با شعار دولت اسلامي كه احمدينژاد داد، داشته و دارند؟ كه در اين زمينه حرفهاي زيادي دارم.
دهقان يادآور شد: قبلا اگر ميخواستيم كارمند سادهاي را استخدام كنيم گزينش ميكرديم كه براي وزير هم بايد اين اتفاق صورت گيرد.
حشمتالله فلاحتپيشه ديگر مخالف بهبهاني اما سخنان خود را با تنفر از شبنامهنويسي شروع كرد. اشاره او به تذكر نمايندگاني بود كه درباره پخش شدن شبنامههايي عليه وزرا به نمايندگان و صحن علني مجلس تذكر داده بودند.
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به تاكيد بهبهاني بر كاهش طول عمر پروژههاي نيمهكاره وزارت راه گفت: در داخل تهران در امور حمل و نقل و ترافيك سوالات جدي مطرح است. وي تا چه حد در مونوريل شكست خورده نقش داشته است؟
موافقان وزير راه، پاسخ منتقدان را دادند
پس از سخنان مخالفان، رئيس كميسيون عمران مجلس به حمايت از بهبهاني پرداخت و سخنان مخالفان درباره نداشتن سابقه اجرايي بهبهاني را بيانصافي دانست.
علياكبر آقايي افزود: مطلبي را كه دكتر دهقان به عنوان نكته منفي مطرح كردند اينجانب به عنوان نكته مثبت در مورد ايشان ميگويم؛ چرا كه بهبهاني به عنوان همكار وزارت راه و ترابري در سال 60 زماني كه وزير وقت شهيد كلانتري بودند، مشغول فعاليت بودند و اينجانب به عنوان معاون وي خدمت ميكردم و بهبهاني به عنوان عضو علمي شورايعالي ترافيك وزارت راه شركت فعال داشته و در مباحث حمل و نقلي وزارت راه به عنوان رئيس دانشكده عمران و عضو هيات علمي دانشگاه علم و صنعت با وزارت راه همكاري بسيار صميمي، علمي و نزديك داشتند. وي خطاب به علي مطهري نماينده تهران نيز افزود: ايشان فرمودند در ديانت ايشان خدشهاي نيست، بنابراين بايد به همين عمل كنيم چرا كه فردي كه ديانت، تجربه و تخصص دارد بهترين نيرو است. وزير پيشنهادي راه نيز در دفاعيات خود تنها به بيان برنامههاي خود بسنده كرد و از پاسخگويي به مطالب مطرح شده توسط مخالفان صرفنظر كرد.
تقاضاي ناكام براي جلسه غيرعلني
نوبت به بررسي راي اعتماد به وزير پيشنهادي كشور كه رسيد، احمد توكلي و الياس نادران كه در گفتوگوهاي خود با هياترئيسه تقاضاي جلسه غيرعلني كرده بودند نسبت به تقاضاي خود در تذكرات شفاهي اصرار كردند اما پس از رد و بدل شدن استدلالها بين توكلي و نادران از يك سو و لاريجاني، باهنر و ديگر مخالفان غيرعلني شدن جلسه مجلس، سرانجام لاريجاني به خواسته توكلي و نادران تن نداد و جلسه به صورت علني ادامه يافت. نادران و توكلي البته در قالب تذكرات خود بخشي از مطالب خود را كه قصد ارائه در جلسه غيرعلني داشتند بيان كردند از جمله نادران در تذكر خود گفت: ما بنا است درباره صلاحيت اخلاقي رئيس شوراي امنيت كشور صحبت كنيم در حالي كه يك استاندار به دليل صيغه كردن، يك شبه بركنار ميشود.
مخالفان سرسخت وزير كشور؛ از ادعا عليه وزير تا انتقاد شديد از دولت نهم
پس از به نتيجه نرسيدن تلاش توكلي و نادران براي غيرعلني كردن جلسه مجلس، علي مطهري در جايگاه مخالفت قرار گرفت و با بيان اينكه وزير كشور بايد از منظر احاطه بر گروههاي سياسي حالت پدرانه داشته باشد و احيانا به عنوان يك فرد افراطي و تندرو و جناحي شناخته نشود كه اين موضوع به صلاح كشور و نظام است افزود: كردان چنين شخصيت سياسياي ندارد و انتخاب ايشان به صلاح كشور نيست حتي اگر ايشان را اصولگرا هم بناميم، باز وي در گروه خاص خودش تعصب گروهي دارد كه اين براي يك وزير كشور به هيچوجه به صلاح كشور نيست.
وي با بيان اينكه كردان در معاونت اداري - مالي صدا و سيما، بسياري از همولايتيها و اقوام و خويشانش را به استخدام سازمان صدا و سيما درآورده گفت: عدهاي از روحانيون مجلس با بررسي پروندهكردان وي را از لحاظ اخلاقي در خصوص اعلام مدرك تحصيلي صاحب صلاحيت براي پست وزارت كشور ندانستند. نميخواهم به صورت جزئي وارد موضوع شوم، ولي ميتوانيد به صورت سربسته از افراد موثق سوال كنيد.
روحالله حسينيان مخالف بعدي وزارت كردان سخنان خود را با نظمي شعرگونه آغاز كرد و گفت: 8 سال تمام خون دل خورديم به اميد روزگاري كه شكرين بيايد و اميدوار بوديم به الطاف الهي تا دولت احمدينژاد در چكاچك رقابتهاي تنگ سربرآورد و همه اميدمان را در اين دولت يافتيم. اميد داشتيم كه جوانهايي به كار گمارده شوند كه در 8 سال غربت انقلاب در دانشگاهها مبارزه ميكردند اما مدتي است كه اميد ما به ياس تبديل شده است، بنده يكي از مدافعان سرسخت آقاي احمدينژاد بودم و الان هم به خاطر دلسوزي به دولت احمدينژاد اين تذكر را ميدهم و هنوز هم معتقدم بايد دفاع كنيم ولي اگر راه خطايي وجود دارد نبايد آن را تاييد كنيم. اگر دوستان به آينده خودشان فكر نميكنند، من نگران آينده اصولگرايي هستم كه نكند با حضور برخي در مسووليتها و اين رفتار و منشها زمينهاي فراهم شود كه نيروهاي مذهبي به خاطر بدعتهايي كنار گذاشته شده و حكومت دو دستي به همانهايي كه 8 سال با ارزشها مخالفت كردند، تحويل شود.
در اين هنگام كواكبيان نماينده مردم سمنان با فرياد به اين سخنان حسينيان معترض شد كه حسينيان گفت: آقاي كواكبيان شما كه دم از آزادي ميزديد اينقدر تحمل داشته باشيد كه دو دقيقه انتقاد من را بشنويد.
وي ادامه داد: جناب آقاي احمدينژاد در انتخاب و معرفي دو وزير يك بدعتي گذاشت كه اگر به همين سمت و سو برود، بايد منتظر باشيم يك روزي از وزراي رژيم گذشته بياورند و به عنوان متخصص منصوب كنند.
حسينيان تصريح كرد: اگر جلسه علني نبود و شرعا مجاز بود، وارد بعضي از مسائل ميشدم، كسي كه ميخواهد وزير كشور جمهوري اسلامي شود بايد فردي امين باشد همانطور كه مدرسه را دست كسي كه امين نباشد، نميسپارند. وي با تاكيد بر اينكه وزارت كشور با اين عظمت احتياج به فردي امين دارد، به جلسه خود با كردان اشاره كرد و گفت: در آن جلسه از آقاي كردان راجع به دكتراي افتخاري حقوق اساسي از دانشگاه آكسفورد سوال كرديم كه اين دكتري را از كجا گرفتيد زيرا اين دانشگاه به راحتي دكتري افتخاري به كسي نميدهد كه ايشان فرمود بنده يك رسالهاي در خصوص تربيت و تعليم در اسلام نوشتم و برايشان فرستادم و آنها نيز اين مدرك را برايم فرستادند. به ايشان گفتيم تعليم و تربيت در اسلام ربطي به دكتري حقوق اساسي ندارد و چگونه در مقابل نوشتن چنين رسالهاي به شما دكتري حقوق اساسي دادند؟ مجدا از ايشان سوال كرديم كه آيا شما از اين رساله دفاع هم كرديد كه ايشان فرمودند نه دفاع نكردم. ايشان صبح همان روز هم در جلسهاي گفته بودند كه من از رساله دفاع كردم و وقتي از ايشان پرسيده بودند كه شما كه انگليسي نميدانيد چگونه دفاع كرديد ايشان فرمودند كه مترجم گرفتم. از ايشان پرسيديم كه شما در جلسه صبح گفتيد دفاع كردم، چطور الان ميگوييد دفاع نكردم كه رسما فرمودند خلاف گفتم. از او سوالاتي كردند كه چرا دروغ گفتيد، فرمودند كه اشتباه كردم.
بنده مجددا از آقاي كردان سوال كردم كه شما تاكنون بر چه مبنايي حقوق ميگرفتيد، فرمودند بر مبناي همين دكتري. سپس من از او سوال كردم شما كه چندين سال بر اساس مدرك خلاف حقوق ميگرفتيد براي اين كار خود چه توجيهي داريد؟ كه فرمودند من از جناب آقاي لاريجاني اجازه گرفتم بعد هم توضيح دادند من ماموريت زياد رفتم، حق ماموريت نگرفتم و اين مبلغ اضافه را بر مبناي آن حق ماموريتها حساب كردند.
عليرضا زاكاني ديگر مخالف كردان اما حضور او به عنوان هيات علمي دانشگاه آزاد را زير سوال برد و گفت: نكته بعدي در مورد موضوع تلخ مطرحشدهاي است كه در اين ايام عنوان شد و بنده به دليل قداست صحن و فضاي عمومي كشور به هيچوجه راجع به آن صحبت نميكنم و اي كاش جلسه غيرعلني بود. چون ما در مقام انتخاب هستيم و ما مسووليم در كشور و تعجب ميكنم برخي دوستان چه بياني دارند.
كردان: خدا ميخواست امروز در جمع شما حضور پيدا كنم
كردان وزير پيشنهادي كشور نيز مانند بهبهاني تنها به ارائه برنامههاي خود اكتفا كرد و مخالفتهاي مطرح شده توسط مخالفان را ناصحانه خواند و تنها در پاسخ به مطالب مطرح شده درباره مدرك تحصيلياش گفت: من كپي مدرك دكتري را ارائه كردهام و اگر ميدانستم درباره مدرك فوقليسانس هم مشكلي دارند آن را هم ارائه ميكردم.
وي سپس با بيان اينكه من با خود فكر ميكردم چرا در اوايل انقلاب بيش از 44 بار مورد ترور و يا تخريب قرار گرفتم، به سوءقصد به جان خود در سفري كه با محسنيثاني نماينده فعلي سبزوار در مجلس داشته اشاره كرد و افزود: امروز فهميدم كه خدا ميخواست امروز در جمع شما حضور پيدا كنم و براي تهذيب نفس از اين فضا استفاده كنم.
كردان گفت: مجلس محترم به هر نحوي كه ميداند تصميم بگيرد، اين تصميم را بر ديده منت خواهم گذاشت ولي در هر سنگري خدمت كنم تعامل با مجلس شوراي اسلامي را وظيفه شرعي و قانوني ميدانم و اين مسير را ادامه خواهم داد.
كوهكن نماينده لنجان و عضو هياترئيسه مجلس كه پيش از اين در نطق پيش از دستور خود اعلام كرده بود كه 30 سال است كردان را از نزديك ميشناسد در ابتداي دفاع خود از كردان به دليل سخنان حسينيان درباره اينكه اگر همينگونه پيش برويم در آينده وزراي زمان شاه به مجلس معرفي ميشوند، از احمدينژاد عذرخواهي كرد و گفت: به همان ميزان حرف آقاي حسينيان حجت است كه حرف آقاي شاهرخي رئيس كميسيون قضايي حجت است و آنها در گواهينامه خود در زمان فعاليت كردان اعلام كردند جز تقوا، صحت عمل و خوشنامي و مبارزه نديدند.
جلسه علني ديروز مجلس فرصتي بود تا علاءالدين بروجردي رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس حق همسايگي را در حق كردان به جا آورد و در پاسخ مخالفان كردان از ويژگيهاي شخصي و سادهزيستي كردان تعريف كند و بگويد كه پسر كردان نماز صبح خود را هم در مسجد ميخواند. وي در ادامه با اشاره به انتقادات مطهري و حسينيان گفت: در زمان تصدي لاريجاني بر صدا و سيما، كردان كه سالها مسووليت معاونت اداري مالي اين سازمان را بر عهده داشت با شركتهاي متعدد ميتوانست ميلياردي ثروتمند شود بيآنكه كسي متوجه شود. كردان در بهشهر محل تولدش هم مسكن ندارد، فرض بر اين است كسي كه چنين جايگاه مهمي داشته است چندين ويلا در شمال كشور داشته باشد، بنابراين همه شواهد نشان ميدهد كه بايد دقيق قضاوت كنيم، 30 سال وقت بسيار مناسبي است كه يك نفر خود را به خوبي نشان دهد.
احمدينژاد حركت به سمت طاغوت را تكذيب كرد
احمدينژاد اين بار با دفاعيات خود توانست راي اعتماد براي وزراي خود بگيرد هرچند كه او در جريان جلب نظر نمايندگان مجلس گفت: مقام معظم رهبري گفتند، برويد و تلاش كنيد كه ايشان راي بياورد. رئيسجمهور در سخنان خود با بيان اينكه ننگينترين هجمهها چه در عرصه جهاني و چه در عرصه داخلي قريب به 3 سال عليه دولت وجود داشته است، افزود: ما خدا را سپاسگزاريم كه با حمايت مجموعه نيروهاي دلسوز و وفادار دولت همچنان پاي آرمانها ايستادهايم و به فضل خدا تا آخر كنار شما ميايستيم.
وي سخنان مخالفان بهبهاني را با اين سوال پاسخ داد كه كجاي آقاي بهبهاني با وزراي طاغوت مشابهت دارد؟ و افزود: من 30 سال است كه ايشان را ميشناسم. فداكاريهايي براي انقلاب كرده كه خيليها حاضر نيستند انجام دهند. ايشان تكيهگاه نيروهاي انقلاب در دانشگاه بوده و هرجا انقلاب ماموريت داده ايستاده و كار كرده است. آيا در زندگياش دستاندازي به بيتالمال بوده است؟ كمكاري بوده است؟ من در حضور شما شهادت ميدهم كه در اين 30 سال نه تنها اينها را نديدم، كه عكسش را ديدم؛ خانوادهاي پاك و زندگي سالم و شفاف. احمدينژاد تصريح كرد: جناب حسيني هم برآمده از انقلاب و رويش انقلاب است كه با اين علم، تسلط و تعهد به اصول و جهتگيريهاي انقلاب معرفي شده، يا جناب كردان كه 30 سال در خدمت انقلاب و در تماممدت در مسووليتهاي مهم و بعضا حساس بوده است. رئيسجمهور در ادامه گفت: من از دوستان فراواني سوال كردم، نقل كردند و يكي از دوستان به من گفت بعضي از عزيزان نميدانم از كدام منبع گفتهاند كه وقتي با آقا مطرح شده، احمدينژاد اصرار كرده است تا بالاخره آقا فرمودهاند من مخالفتي ندارم. اصلا رابطه ما با رهبري اينطوري است؟ آيا رابطه اين دولت با رهبر اينطور تنظيم شده است؟ اصلا براي ايشان دو دقيقه هم طول نكشيد. من گفتم اين سير طي شده و استنتاجي كرديم و به ايشان رسيدهايم. گفتند برادر عزيز و بسيار خوب ما آقاي صمصامي و برادر بسيار خوبمان آقاي سيدمهدي لب مرزي هستند و ممكن است راي لازم را كسب نكنند. خود آقاي سيدمهدي به من گفتند كه ما هم ارزيابي كردهايم، لب مرزي است و شما اين خطر را نكن و روي فرد ديگري بررسي كن. وقتي خدمت آقا رفتيم، عرض من يك دقيقه هم نشد. من سير را گفتم و ايشان پرسيدند چقدر آقاي كردان را ميشناسيد و من هم توضيح دادم و ايشان گفتند بسيار خوب، برويد و تلاش كنيد كه ايشان راي بياورد. ما كه نبايد بياييم و اينجا حرفي را از بالاترين جايگاه نظام نقل كنيم كه همه پيكره اين نظام و ملت متصل به آنجا است. احمدينژاد بدون بيان مطالب مطرح شده توسط حسينيان با اشاره به اينكه من مطلقا هيچ چيزي را به دل نميگيرم، گفت: ولي آيا امروز انقلاب ما به سمت طاغوت حركت ميكند يا اينكه امروز ملت ايران پرچمدار همه اصول و آرمانها در جهان است؟ فضاي كشور الان با 5 سال پيش يا 10، 15 سال پيش چهقدر تفاوت كرده است؟ آيا شما كوتاه آمدهايد از اصول خود يا بنده كوتاه آمدهام؟ من ميگويم نه شما كوتاه آمدهايد، نه بنده. پس از اظهارات موافقان و مخالفان و دفاعيات رئيسجمهور از وزراي پيشنهاديش، در نهايت حسيني 217، بهبهاني 181 و كردان 169 راي موافق از جمع 271 نماينده حاضر در جلسه به دست آوردند.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
سه شنبه 15 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-