تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821101410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مظفر:آمريكا نمي تواند سياست زور و تهديد را در خاورميانه ادامه دهد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مظفر:آمريكا نمي تواند سياست زور و تهديد را در خاورميانه ادامه دهد
مشهد - خبرگزاري مهر: يك عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: سياست ورزي مبتني بر زور و تهديد آمريكا در خاورميانه نمي تواند ادامه پيدا كند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دكتر حسين مظفر صبح امروز در آيين افتتاح دوره‌ پنجم همايش فرهنگي آموزشي انديشه‌هاي آسماني در مشهد و در جمع اعضاي كانون هاي فرهنگي هنري مساجد كشور افزود: حضور آمريكا در خاورميانه و اشغال عراق و افغانستان با دستاويز قراردادن مفاهيمي مانند حقوق بشر، صلح و دموكراسي بود اما چون با ابراز تهديد، تطميع و فريبكاري اين مفاهيم را به بازي گرفتند نتوانستند در دلهاي مردم منطقه جايي باز كنند.

وي قانون، زور و فريب كاري را ابزار پيش‌برد سياست‌ هاي شيطاني دانست و گفت: از نظر امام خميني (ره) سياست مداري همراه با جوهره دين مداري با فضايل اخلاقي هم‌زيستي مسالمت آميز دارد.

اين استاد دانشگاه عنوان كرد: دل زدگي ‌هاي بوجود آمده در جامعه نسبت به سياست نتيجه برداشت و كاركرد‌هاي غلط آن در سطح جوامع مختلف و عملكردهاي نامطلوب افراد و تشكل‌هاي سياسي است.

مظفر، سياست را تدبير هوشمندانه و خردمندامنه براي تربيت نفوس و تدبير دين و دنياي مردم در اداره كشور با روشهاي عادلانه براي رشد آن دانست و اظهار داشت: عناصري كه بايد در كنار ديانت افتخارشان به سياسي بودنشان باشد با توجه به برداشت‌هاي غلط از سياست ورزي از ابراز آن خجالت دارند.

مسئول شوراي نظارت بر صدا و سيما با اشاره به رهنمود‌هاي مقام معظم رهبري در مورد سياست ورزي جوانان افزود: كشوري كه جوانانش سياسي نبوده و تحليل درستي از مسائل سياسي ندارند، نمي تواند با تكيه بر ملت خود حركت و حكومت كند.

وي ادامه داد: انديشه سكولاريسم و لائيسيته بر جدايي دين از سياست استوار است و متاسفانه برخي انديشه هاي سنتي ديني هم با شخصي دانستن دين، آنها را همراهي مي كنند.

مظفر خاطر نشان كرد: افلاطون، سياست را يكي از اقسام حكمت عملي مي‌‌داند، اما در انديشه ما سياست بر پايه حكومت نظري، منبعث از آرمان‌ها، ارزش ها و اعتقادات است.

وي با تشريح دو رويكرد جدايي دين از سياست و آميختگي اين دو، وجود ارتباط عميق و دقيق ميان سياست و ديانت را از آموزه‌ هاي دين مبين اسلام ذكر كرد.

اين نماينده مجلس هفتم گفت: ماكياول، پايه گذار سياستي بود كه براي پياده كردن اهداف خود، قانون و زور را دو راه عملي مي دانست ولي سياست‌مداران ما بايد بدانند كه براي رسيدن به اهداف اجتماعي اسلام راهي جز سياست ديني نيست.
 شنبه 12 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن