واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: تنها با جلوگيري از ورود مواد مخدر نمي توان معضل اعتياد را حل كرد
اختصاص 103 ميليارد تومان بودجه به طرح انسداد فيزيكي مرزهاي كشور در سال جديد بر افزايش توسعه پروژه افزوده است.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي با تاكيد بر اينكه تنها با جلوگيري از ورود مواد مخدر نمي توان معضل خانمان سوز اعتياد را در جامعه حل كرد، گفت: در حال حاضر بيش از 50 درصد مرزهاي كشور مورد انسداد فيزيكي در جهت جلوگيري از ورود مواد مخدر ، قرار گرفته است.
سردار حميدرضا حسين آبادي با اعلام اين خبر افزود: از سال 85 به دنبال اجراي پروژه طرح انسداد فيزيكي مرزها و راه اندازي قرارگاه رسول اكرم(ص) و به كارگيري 50 هزار نيرو تاكنون بيش از نيمي از اين طرح اجرايي شده است. وي خاطرنشان كرد: احداث 600 كيلومتر كانال در مناطق مرزي، ايجاد بيش از 30 كيلومتر ديوار بتني در روستاهاي هم جوار مرز بين افغانستان و همچنين احداث و كشيدن سيم هاي خاردار و افزايش پاسگاه هاي مرزي از مهمترين اقدامات پليس در راستاي جلوگيري از ورود موادمخدر به كشور است.
* اختصاص 103 ميليارد تومان بودجه براي انسداد فيزيكي مرزها
سردار حسين آبادي تصريح كرد: اختصاص 103 ميليارد تومان بودجه به طرح انسداد فيزيكي مرزهاي كشور در سال جديد بر افزايش توسعه پروژه افزوده است.
* افزايش 60 درصدي توليد حشيش در افغانستان
رييس پليس مبارزه با موادمخدر نيروي انتظامي با بيان اينكه از زمان ورود كشورهاي غربي در افغانستان، كشت خشخاش از دو هزار تن به 10 هزار تن افزايش يافته است گفت: بر اساس گزارش سازمان ملل در سال جديد توليد حشيش در اين كشور 60 درصد افزايش يافته است.
وي با اظهار نگراني از افزايش بي سابقه توليد موادمخدر در كشور افغانستان خاطرنشان كرد: هم جواري كشورمان به بزرگترين منبع توليد موادمخدر در جهان و قرار گرفتن در مسير ترانزيت باعث شده خطرات جدي، كشورمان را تهديد كند.
سردار حسين آبادي يادآور شد: هر چه بر راه هاي جلوگيري از ورود مواد مخدر اقدام صورت مي گيرد شكل مواد مخدر مورد تغيير قرار مي گيرد به طوري كه حجم آنها سبك تر اما تاثير آن بيشتر مي شود.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا افزود: تغيير مصرف موادمخدر از ترياك به هروئين و بعد هروئين فشرده (كراك) از جمله دستاوردهاي اين مساله است.
سردار حسين آبادي گفت: كشور انگلستان با اينكه ده ها هزار كيلومتر با افغانستان فاصله دارد اما امروز شاهد هستيم اين كشور در زمره پرمصرف ترين موادمخدر قرار دارد.
وي با يادآوري اينكه مبارزه با عرضه اگر همراه با مقابله با تقاضا نباشد نتايج خوبي در موضوع مبارزه با بليه خانمان سوز اعتياد در جامعه نداشته باشيم اظهار داشت: درمان و كاهش آسيب هاي ناشي از اعتياد و پيشگيري از آن و حتي كاهش آسيب هاي معضل اعتياد از مهم ترين سياست هاي كلان مبارزه با موادمخدر محسوب مي شود.
رييس پليس مبارزه با موادمخدر نيروي انتظامي، موضوع آموزش را از مهمترين راهكارهاي پيشگيري از اعتياد دانست و گفت: عدم آگاهي از عوارض موادمخدر از جمله مهمترين عوامل بارز در گرايش افراد به آن است كه در اين امر رسانه هاو آموزش و پرورش از مهمترين منابع آموزش معتبر در اين زمينه به شمار مي روند.
سردار حسين آبادي با تاكيد بر اينكه آشنايي با موادمخدر آن هم به شيوه درست نه تنها عاملي در گرايش افراد به آن به شمار مي رود بلكه مساله اي حايز اهميت در پيشگري از اعتياد به موادمخدر محسوب مي شود.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه مافياي مواد مخدر هرگز از سود كلان قاچاق اين مواد نخواهند گذشت گفت: كنترل معتادان از طريق مراكز درماني و افزايش برنامه هاي پيشگيري از اين بليه جهاني تنها راه هاي كم سود كردن قاچاق موادمخدر است.
وي خاطرنشان كرد: بنابر اين كم سود كردن قاچاق مواد مخدر مهمترين راهكار مبارزه با موادمخدر و كاهش تقاضا است.
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]