واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اولين جشنواره كار آفرينان برتر كميته امداد گيلان در رشت برگزار شد
رشت ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي : در سال نوآوري و شكوفايي اسلامي طي مراسم با شكوهي اولين جشنواره كارآفرينان برتر و امدادگران پرتلاش كميته امداد حضرت امام (ره ) گيلان در محل سالن شهيد مطهري دانشگاه گيلان برگزار شد.
در اين مراسم كه آقايان مهندس عزت الله قائدي معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد كشور مهندس قهرماني چابك استاندار گيلان مهندس علي محمدي مدير كل كميته امداد گيلان جمعي از مديران دستگاههاي اجرايي و كارآفرينان برتر وامدادگران حضور داشتند پس ازتلاوت آياتي از كلام الله مجيد و سرود جمهوري اسلامي ايران مدير كل كميته امداد گيلان در سخناني با ارايه گزارشي از عملكرد اين نهاد مردمي گفت : تاكنون 19 هزار طرح اشتغالزا در قالب شش گروه شغلي مانند كشاورزي دامپروري صنايع دستي توليدي صنعتي و خدماتي در سطح استان اجرا شده است .
مهندس حسين علي محمدي اطلاع رساني و اعتمادسازي ارج گذاري به تلاشهاي همه خدمتگزاران به ويژه فعالان اقتصادي امدادگران كارآفرين و مجريان طرحهاي خودكفايي ارائه دستاوردهاي اقتصادي اجتماعي و فرهنگي ارائه راهكارهاي ايجاد توسعه اشتغال با سرمايه كم و همچنين ترويج زمينه تعامل ميان فعالان عرصه اقتصادو كارآفرينان اشتغال محور و نيز تشويق كارجويان مستعد به كارآفريني و توسعه مشاغل كم سرمايه و پايدار را از مهمترين اهداف اين جشنواره برشمرد.
مدير كل كميته امداد حضرت امام (ره ) گيلان خاطر نشان كرد : كليه طرحها بر اساس شاخص هاي چون بازدهي اقتصادي طرح ارزش افزوده ميزان اشتغالزايي افزايش دارايي بازپرداخت به موقع اقساط و سوددهي طرح ارزيابي طراحي شده اند.
مهندس علي محمدي با اشاره به وضعيت طرحهاي خوداشتغالي در سطح گيلان گفت : تا ابتداي امسال بيش از 19 هزار طرح با اعتباري بالغ بر 30 ميليارد تومان اجرا شده بطوري كه حدود 30 هزار فرصت شغلي و حرفه هاي مختلف ايجاد شده است .
وي با اعلام اينكه تاكنون 9 هزار و 51 طرح به جشنواره كارآفرينان راه يافته است افزود : از اين تعداد 600 طرح برتر انتخاب شدند كه از اين ميان 30 طرح برتر در رشته هاي مختلف برگزيده شده اند .
مدير كل كميته امداد گيلان پيرامون چگونگي آموزش كارآفرينان قبل و بعد از اجراي طرحها گفت : در سال گذشته 2 هزارو 828 نفر شامل يك هزارو 371 مرد و يك هزارو 457 زن از اين آموزشها بهره مند شده اند .
وي در خصوص تجليل از امدادگران پرتلاش استان گفت : از بين كليه پرسنل خودكفايي در استان بر اساس شاخص هايي چون مهارت در امور محوله رعايت قوانين و مقررات ارائه پيشنهادات و خلاقيت هاي كاري ميزان رضايت مندي ارباب رجوع استفاده بهينه از امكانات و اعتبارات وقت شناسي انضباط كاري و پاسخ دقيق و به موقع به مكاتبات و درخواست ها و امدادگري برتر انتخاب و تجليل شدند.
مهندس حسين علي محمدي در پايان خاطر نشان كرد : در اين جشنواره رجحان تئوري كار و تلاش بر سرمايه اثبات مي شود يعني مي توانيم بگوئيم با پول كم هم مي شود كار بزرگ انجام داد تا اشتغال زودبازده و پايدار داشته باشيم .
در ادامه اين مراسم مهندس عزت الله قائدي معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام (ره ) كشور در سخناني با اعلام اينكه در حال حاضر 380 هزار طرح اشتغالزا با 510 هزار فرصت شغلي در سطح كشور اجرا شده است گفت : مددجويان خلاق كميته امداد بيش از 610 رشته در بخش هاي مختلف كشاورزي دامپروري شيلات صنايع دستي صنعتي معدني و خدماتي مشغول فعاليت هستند كه نشانگر گستردگي تلاش اين نهاد مردمي براي خوداتكايي مددجويان مي باشد.
وي با اشاره به اينكه عمده فعاليت كميته امداد در روستاها شكل مي گيرند افزود : بيشترين فراواني رشته ها در ميان مددجويان شاغل مربوط به كشاورزي و دامپروري است بطوريكه تنها در بخش دامداري مددجويان در سراسر كشور دو ميليون و 850 هزار دام را نگهداري و از آنان جهت توليد فرآورده هاي دامي و لبني استفاده مي كنند.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد كشور با تاكيد بر اينكه مددجويان كارآفرين 5 1 در صد از شير مورد نياز كشور را تامين مي كنند خاطرنشان ساخت اين مسئله بسيار با اهميت است كه مددجويي قبلا نيازمند تهيه يك ليتر شير بود اكنون روزانه 50 تا 60 ليتر شير توليد مي كنند.
وي در ادامه بااشاره به اقدامات انجام شده در بخش صنايع دستي گفت : در حال حاضر مددجويان در 150 رشته صنايع دستي فعاليت دارند بطوريكه سال گذشته بيش از 60 هزار متر فرش نفيس توليدو به خارج از كشور صادر شد در حاليكه اين ميزان صادارت علاوه بر ارزآوري و افزايش توليد ناخالص ملي موجب افزايش ثروت مددجويان نيز شده است .
مهندس قائدي با اشاره به اهميت برگزاري جشنواره هاي كارآفريني برتر و امدادگران پرتلاش در سراسر كشور تصريح كرد : از مجموع 380 هزار طرح فعال در كشور 270 هزار طرح به جشنواره هاي استاني راه پيدا كردند بطوريكه در هر استان 30 طرح برتر انتخاب و به مرحله كشوري راه مي يابند.
وي افزود : از بين 900 طرح برگزيده 30 طرح به عنوان طرحهاي برگزيده كشوري انتخاب خواهند شد .
وي تاكيد كرد : بر اساس بررسي هاي صورت گرفته مددجوياني كه اشتغال برايشان فراهم شده و در مقايسه با افرادي كه از اين شرائط بهره مند نيستند 120 ميليون ريال جلوتر هستند .
مهندس قائدي با اشاره به اينكه ايران تاكنون الگوهاي متعددي به جهان در بخش هاي مختلف عرضه كرده است تصريح كرد : در زمينه اشتغال مدلي به دنيا عرضه كرده ايم كه در هيچ جاي جهان اجرا نشده است .
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد حضرت امام كشور اعطاي تسهيلات وامي ارايه آموزشهاي مهارتي بازاريابي داخلي و خارجي محصولات مددجويان بهره مندي از امكانات بيمه تامين اجتماعي به عنوان طرحهاي تشويقي مددجويان كارآفرين اعلام كرد و افزود : با توجه به اهميت اشتغال برنامه هاي مختلفي براي آموزش جوانان در اين حوزه انجام شده است .
مهندس عزت الله قائدي در ادامه تدريس درس شغل شناسي در مدارس راهنمايي را يكي از اين برنامه ها نام برد و افزود : از سال آينده براي دانش آموزان تحت پوشش در مقطع متوسطه دوره هاي تابستاني شغل آموزي در نظر گرفته شده است و از آنجائيكه آموزشهاي دانشگاهي تاكنون متناسب با بازار كار نبوده با حمايت دولت از اين پس همه فارغ التحصيلان كميته امداد موظفند يك سال دوره كارآموزي را گذرانده و در كارگاههاي كشور مشغول به كار شوند.
وي با اعلام اينكه تاكنون چهار هزار و 500 نفر در كشور و 160 نفر درگيلان در اين دوره شركت كرده اند افزود : 50 در صد حقوق آنان توسط كارفرما و الباقي نيز توسط كميته امداد پرداخت مي شود.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام (ره ) كشور درپايان با تاكيد بر اينكه در كشور پنج ميليون نفر تحت پوشش كميته امداد هستند خاطر نشان ساخت : قصد داريم براي 740 هزار نفر از آنان شغل ايجاد كنيم تا در سال نوآوري و شكوفايي با بهره گيري از خلاقيت ها و تلاش خود توانمنديهايشان را نشان دهند.
در ادامه اين مراسم مهندس قهرماني چابك استاندار گيلان نيز در سخناني ضمن تقدير از تلاشهاي بي وقفه و صادقانه كميته امداد امام (ره ) گفت : خدمت به بندگان خدا و دستگيري از محرومان فرصت مغتنمي است كه ازجانب خداوند به هر يك از افراد داده مي شود.
استاندار گيلان با اشاره به تلاشهاي كميته امداد براي خودكفا كردن افراد توانمند گفت : دادن تسهيلات به كارآفرينان موجب كم شدن تورم در جامعه مي شود.
وي افزود : با ايجاد فرصت هاي شغلي در مناطق مختلف به ويژه در روستاها براي افراد تحت پوشش مي توان باعث افزايش آمار اشتغال كاهش آمار افراد تحت پوشش شد.
استاندار گيلان با اعلام اينكه پيامبران الهي و ائمه معصوم همه نيز همواره در كارهاي خود به خدمت رساني به نيازمندان تاكيد فراوان داشتند افزود : احاديث بسياري در اين زمينه موجود است و انجام اين سنت پسنديده مهمترين خواسته مسئولين عالي رتبه نظام و انقلاب به شمار مي آيد.
مهندس قهرماني در پايان با اعلام اينكه طي 2 5 سال گذشته بيش از 670 ميليارد تومان براي 19 هزار طرح كوچك و بزرگ در گيلان هزينه شده است افزود : بايد با دادن وام به كساني كه سريع پول را تبديل به كار و توليد مي كنند حمايت كرد بطوريكه كارآفرينان كميته امداد نمونه روشن اين ادعا هستند.
مهندس حسين علي محمدي مدير كل كميته امداد گيلان : 19 هزار طرح با اعتباري بالغ بر 30 ميليارد تومان در سطح استان اجرا شده و حدود 30 هزار فرصت شغلي نيز در حرفه هاي مختلف ايجاد شده است
مهندس عزت الله قائدي معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام (ره ) كشور : در حال حاضر 380 هزار طرح اشتغالزا با 510 هزار فرصت شغلي در سطح كشور اجرا شده است و تاكنون 98 طرح صنايع دستي 833 طرح توليدي صنعتي و 5 هزارو 181 طرح خدماتي تا پايان سال 86 با مجموع ارزش اقتصادي بالغ بر 366 ميليارد و 193 ميليون ريال به جشنواره كارآفرينان برتر كشور راه يافته اند
چهارشنبه 2 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 443]