واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: احمدي مقدم خبر داد : كاهش 20 درصدي اعتياد در كشور
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اعتياد در كشور، از سال 83 تا 86، بيست درصد كاهش داشته است.
به گزارش شبكه خبر، اسماعيل احمدي مقدم، در آئين معارفه جانشين جديد دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در اين مدت، در مقايسه با دوره سه ساله قبل، توليد و ترانزيت مواد مخدر از افغانستان به كشورمان افزايش داشت.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برنامه اين ستاد، افزون بر درمان معتادان، مهار اعتياد است و تلاش مي كنيم اعتياد در مصرف كنندگان، پيشرفت نكند.
احمدي مقدم افزود: در شش سال گذشته، از صد هزار درمان معتادان به 600 هزار درمان رسيده ايم و در اين زمينه، در جهان رتبه دوم را در اختيار داريم.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با توجه به امكانات محدود، سعي مي كنيم انتظار مردم را برآورده كنيم.
احمدي مقدم، كار در حوزه اعتياد را زمانبر و دشوار برشمرد و افزود: كار اين حوزه، حوصله و صبر مي خواهد و نتايج آن نيز به مرور زمان مشخص خواهد شد.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در ادامه با تشكر از رئيس جمهور گفت: آقاي احمدي نژاد، به عنوان رئيس ستاد مبارزه با مواد مخدر، تاكنون ده بار در جلسات ستاد شركت كرده اند و براي اين ستاد بسيار وقت گذاشته اند.
احمدي مقدم در ادامه با بيان اينكه "با شربت متادون، مي توان معتادان به كراك را درمان كرد"، افزود: كراك نوعي هروئين خالص يا سفيد با خلوص بالاتر است و روش درمان معتادان به اين ماده مخدر، به علت پيشرفت اعتياد، بسيار سخت است، اما ناممكن نيست.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر اضافه كرد: هم اكنون روش هايي براي درمان معتادان كراك با جايگزين كردن مواد كم خطرتر، وجود دارد.
احمدي مقدم ادامه داد: آزمايشگاه هاي پيشرفته صنعتي در افغانستان براي سبك كردن محموله هاي مواد مخدر به خصوص ترياك و تبديل آن به كراك به مقصد اروپا تاسيس شده است.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: همچنين اسيدهاي پيش ساز مواد مخدر و كراك، از روش هاي مختلف وارد افغانستان مي شود و ترياك با تبديل به هروئين سفيد يا كراك، 17 بار سبك تر و قيمت آن نيز سي برابر مي شود.
احمدي مقدم گفت: بنا بر آمار سازمان ملل، سالانه 500 تن انواع هروئين در افغانستان توليد مي شود كه ايران به علت مسير عبور و منطقه مصرف، مورد هدف قرار مي گيرد، اما هدف اصلي، بازارهاي اروپايي هستند.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر، با اشاره به بيمه معتادان افزود: در بحث بيمه معتادان، هزينه هاي درمان را بايد بيمه ها بپذيرند كه مقرر شد وزارت رفاه و تامين اجتماعي، آن را به بيمه ها ابلاغ كند و مجري آن نيز بيمه ها هستند.
احمدي مقدم گفت: در بيمه معتادان، بايد از افرادي كه نمي توانند هزينه هاي درمان را بپردازند، حمايت شود كه اين مسئوليت به سازمان بهزيستي واگذار شده است.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: بيمه اي به نام بيمه اعتياد نداريم، اما مقرر شد معتادان هزينه هاي بيمه را بپردازند و اگر در پرداخت آن ناتوان هستند، سازمان بهزيستي به آنان كمك خواهد كرد.
دوشنبه 31 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]