واضح آرشیو وب فارسی:الف: نامه خزايي به سازمانملل
نماينده دائم جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل در نامه اي به دبيركل اين سازمان،با بيان اينكه متاسفانه سازمان ملل متحد هيچگونه اقدام موثر و عملي براي آزادي ديپلماتهاي ايراني دربند اسرائيل انجام نداده، خواستار فشار جدي اين نهاد جهاني بر رژيم صهيونيستي براي آزادي اين افراد شد.
به گزارش مهر به نقل از بخش مطبوعاتي دفتر ايران در سازمان ملل متحد، در بيست و ششمين سالگرد ربوده شدن ديپلماتهاي كشورمان در لبنان توسط عوامل رژيم صهيونيستي، "محمد خزاعي" سفير و نماينده دائم جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل متحد، روز گذشته در نامه اي به بان كي مون دبيركل اين سازمان، وضعيت و شرايط ربوده شدن ديپلماتهاي ايراني در لبنان در پنجم جولاي سال 1982 را تشريح و خواستار آن شد تا سازمان ملل متحد و شوراي امنيت فورا رژيم صهيونيستي را براي آزادي اين افراد تحت فشار قرار دهد.
خزاعي در اين نامه با تشريح جزئيات مربوط به روند بازداشت و ربودن ديپلماتها و خبرنگار كشورمان در بيروت آورده است طبق شواهد بي شمار موجود، اين افراد پس از بازداشت توسط نيروهاي فالانژ (قوات اللبنانيه به رهبري سمير جعجع) كه تحت فرماندهي و كنترل مستقيم رژيم صهيونيستي عمل ميكردند بلافاصله تحويل اين رژيم شدند كه در آن زمان به لبنان تجاوز كرده و بيروت را در اشغال داشت و سپس به زندانهاي اين رژيم منتقل گشته و از آن زمان تاكنون در اسارت رژيم اسرائيل هستند.
در نامه مزبور همچنين آمده است : اين اقدام غيرقانوني و غيرانساني بر خلاف تمام اصول و مقررات بنيادين بين المللي و نيز قطعنامه هاي متعدد سازمان ملل متحد از جمله قطعنامه هايي است كه خواهان حفظ حرمت و مصونيت ديپلماتيك كاركنان نمايندگي هاي خارجي بوده و صراحتاً اين گونه اقدامات و نيز هر گونه خشونت عليه ديپلماتها را به شدت محكوم مي كند و خواهان پيگرد چنين اعمال و اقداماتي و مجازات عاملين آن مي شود.
خزاعي در نامه خود آورده است : دولت جمهوري اسلامي ايران مسئوليت ربودن اين افراد را متوجه رژيم اسرائيل دانسته و اين رژيم را مسئول سرنوشت ديپلماتها و روزنامه نگار ايراني در بند ميداند.
وي افزوده است تاكنون هيچ دليل مستندي دال بر احتمال شهادت اين افراد وجود نداشته، بلكه بالعكس شواهد متعددي، از جمله اظهارات عده اي از زندانيان آزاد شده از زندانهاي رژيم اسرائيل و يا كساني كه از زندانهاي مزبور بازديد نموده اند دلالت بر آن دارد كه ديپلماتها و خبرنگار ايراني كماكان در قيد حيات بوده و در زندانهاي رژيم اسرائيل به سر ميبرند.
خزاعي در ادامه نامه با اشاره به مسئوليتهاي سازمان ملل متحد در اين زمينه نوشته است : پس از گذشت 26 سال از اين واقعه و در حالي كه خانواده هاي افراد ربوده شده متحمل آلام و رنجهاي فراوان شدهاند؛ متاسفانه سازمان ملل متحد هيچگونه اقدام موثر و عملي براي آزادي آنها انجام نداده است.
نماينده دائم كشورمان تاكيد كرده است : جمهوري اسلامي ايران از شوراي امنيت و دبيركل سازمان ملل متحد ميخواهد در اين راستا بدون فوت وقت بيشتر به مسئوليت خويش براساس منشور ملل متحد عمل نموده و نسبت به ربودن غيرقانوني و تداوم غير قانوني اسارت ديپلماتها و خبرنگار ايراني در زندانهاي رژيم صهيونيستي عكس العمل لازم را نشان داده و براي كمك به آزادي فوري آنها اقدام لازم را به عمل آورند.
خزاعي در پايان از دبيركل سازمان ملل متحد خواسته است متن نامه فوق الذكر را به عنوان سند رسمي مجمع عمومي و شوراي امنيت منتشر نمايد.
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]