تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 4 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شمار قطره هاى آبها و ستارگان آسمان و ذرات گردوغبار پراكنده در هوا وحركت مورچه برسنگ ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1823926855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی وضعیت معلمان معترض به رتبه‌بندی


واضح آرشیو وب فارسی::

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران از معلمانی که اعتراض دارند، خواسته است که با مراجعه به سامانه رتبه‌بندی، اعتراض خود را ثبت کنند.



مسعود بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: تمام معلمان شهرستان‌های استان تهران در طرح رتبه‌بندی، رتبه‌بندی شده‌اند اما معلمانی که اعتراض دارند، می‌توانند با ثبت درخواست خود در سامانه رتبه‌بندی، اعتراض خود را ثبت کنند. در این صورت پرونده آنها بررسی و اگر خطایی رخ داده باشد، اصلاح می‌شود.

وی همچنین به توسعه رشته‌های مهارتی در هنرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته، ۸ درصد توسعه سنواتی در رشته‌های مهارتی برای دانش‌آموزان نهم ورودی به مقطع دهم داشتیم؛ به عبارت دیگر امکانی فراهم شده است که دانش‌آموزان علاقه‌مند در هنرستان‌ها و مراکز کار و دانش مهارت کسب می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، رویکرد اصلی آموزش و پرورش را توسعه مهارت‌ها می‌داند و اظهار کرده است: هدف اصلی آموزش و پرورش، آماده کردن دانش‌آموزان برای زندگی و جامعه آینده است. در این راستا، آموزش مهارت‌های زندگی و حرفه‌ای در بخش‌های پرورشی و آموزشی ارائه می‌شود.

مسعود بهرامی با ارجاع به رصد بازار از سوی اداره فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که دانش‌آموزانی که در دبیرستان‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند، احتمال اشتغال و ورود به بازار کار بالاتری دارند.

وی همچنین در مورد تعداد دانش‌آموزان مقطع متوسطه مدارس شهرستان‌های استان تهران اطلاعاتی ارائه داد و اظهار کرد: در مقطع متوسطه اول ۲۳۰ هزار و ۹۰۰ نفر و در متوسطه دوم نظری نیز ۹۸ هزار دانش‌آموز مشغول تحصیل هستند. این در حالی است که مجموع دانش‌آموزان فنی و حرفه‌ای و کارو دانش بالغ بر ۷۶ هزار تن است و تلاش ما برای افزایش تعداد دانش‌آموزان ورودی به هنرستان‌ها و مدارس فنی و حرفه‌ای به ۵۲ درصد است.

بهرامی نیز تاکید کرد که توسعه رشته‌های مهارتی نیازمند زیرساخت‌های فیزیکی مانند احداث هنرستان‌ها، تجهیز کارگاه‌ها، اضافه کردن کارگاه به دبیرستان‌ها، افزایش ظرفیت کارگاه‌ها، تامین نیروی انسانی با تمرکز برای جذب معلمان هنرآموز و ترغیب دانش‌آموزان به سمت مهارت‌یابی است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 311]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن