بسیاری از افرادی که به عارضه ریزش مو مبتلا هستند، حجم بالایی از موهای خود را از دست میدهند. این مسئله میتواند منشأ ژنتیکی داشته و یا به دلیل سبک زندگی ناسالم، استرس و تغییرات هورمونی رخ بدهد. خبر خوب این است که اخیراً فرآیند کاشت گرافت مو تحولات بیشماری را تجربه کرده است. روشهای کنونی، پیشرفتهای متعددی را تجربه کرده و فاقد بسیاری از محدودیتهای روشهای سنتی هستند.
چنانچه به حداکثر تراکم مویی علاقهمند باشید و بخواهید در کوتاهترین زمان ممکن برای درمان ریزش مو اقدام کنید، کلینیکهای معتبر پیوند مو، میزبان شما خواهند بود. هماکنون در کلینیک تخصصی رز شرایطی فراهم آمده است که زیبا جویان بتوانند با کمک پرطرفدارترین روش های کاشت مو SUT و روش ترکیبی ، تنها در 1 جلسه برای بازیابی موهای از دست رفته اقدام کنند.
نتایج کاشت مو با بانک موی ضعیف و طاسی زیاد در کلینیک رز
در گذشته، افرادی که فاقد تراکم مو مناسب بودند، کاندید مناسبی برای پیوند مو ارزیابی نمیشدند؛ اما هماکنون کلینیک فوق تخصصی ما گزینههای درمانی متنوعی را در اختیار زیبا جویان قرار داده است. بهعنوانمثال، افرادی که در ناحیه سر فاقد بانک مو مناسب هستند، میتوانند با استفاده از فولیکولهای مو ناحیه ریش، فرآیند کاشت گرافت مو را آغاز کنند.
همچنین به لطف روشهای ترکیبی و SUT میتوان به تراکم بالایی از موها دست پیدا نمود. روش ترکیبی این اجازه را به متقاضیان میدهد که هرچه زودتر به هدف خود دست پیدا کرده و دیگر نیازی به تکرار درمان نداشته باشند. هماکنون میتوانید نتایج پیوند مو کلینیک رز را از طریق پیج رسمی اینستاگرام این مجموعه به نشانی roseclinic_moo مشاهده کرده و با نمونه کارهای این مجموعه آشنا شوید.
در ادامه هفته به هفته رشد گرافت های کاشته شده را بررسی می کنیم:
هفته اول درمان
در این بازه زمانی، علائمی مانند التهاب، درد و خارش مشاهده میشود. پس از این مدت زخمها التیام یافته و علائم ذکرشده کاهش مییابند.
هفته سوم و چهارم
در این مدت، موها وارد فاز شوک مو شده و فرد زیبا جو ریزش ناگهانی موهای کاشته شده را مشاهده میکند.
هفته پنجم تا ماه سوم
ریزش موهای کاشته شده میتواند تا ماه دوم ادامه پیدا کند. این مسئله جای نگرانی نداشته و جزو روند طبیعی فرآیند پیوند مو محسوب میگردد.
ماه سوم تا ماه پنجم
در این هنگام، فولیکولهای کاشته شده شروع به رشد میکنند. این روند به آهستگی آغاز شده و ادامه پیدا میکند.
ماه پنجم تا ماه نهم
رویش موهای پیوندی تسریع مییابد. موهای کاشته شده رفتهرفته ضخیمتر شده و از حالت کرکی خارج میشوند.
ماه دوازدهم
بسیاری از افراد تا ماههای دوازدهم، نتایج نهایی کاشت مو به روش ترکیبی را مشاهده میکنند. در این بازه زمانی موهای کاشته شده حالتی کاملاً طبیعی یافته و درنتیجه آن، مشاهده نشانههای پیوند مو دشوار میشود.
کاشت مو ناحیه ورتکس
ناحیه ورتکس یا همان ناحیه فرق سر، قسمتی از سر است که معمولاً برای درمان به تعداد بالاتری از فولیکولهای مو نیاز دارد. خوشبختانه به لطف روشهای نوین پیوند مو مانندکاشت مو روش ترکیبی موجبات درمان این ناحیه از سر نیز فراهم آمده است؛ زیرا این روشها امکان کاشت مو با تراکم بالا را بهصورت ایمن فراهم ساختهاند.
برای درمان ناحیه ورتکس، میبایست به باتجربهترین متخصصین پیوند مو مراجعه کنید. توجه داشته باشید که موهای این ناحیه به جهات مختلف رویش مییابند؛ به همین دلیل لازم است که پزشک معالج در طی پروسه پیوند مو، سوراخهایی را در جهات طبیعی ایجاد کرده تا در ادامه موها در جهات طبیعی شروع به رشد کنند.
کاشت مو شقیه و جلوی سر
ریزش مو در ناحیه شقیقه یکی از مواردی است که میتواند هم برای آقایان هم برای بانوان رخ بدهد. این قسمت از سر، معمولاً به دلیل افزایش سن و تغییرات هورمونی دچار ریزش مو میشود. روند درمان این ناحیه از سر، با توجه به تکنیک پیوند مو میتواند کمی متفاوت باشد. به طور مثال، در روشهای سنتی مانند FUT، ابتدا ناحیه اهداکننده برش زده شده و سپس موها برای کاشت استخراج میشوند.
این روشها نیاز به اعمال بخیه داشته و از نقاهت طولانیتری برخوردار هستند؛ اما با کمک تکنیکهای جدیدتر مانند SUT و FUE دیگر نیازی به اعمال برش و بخیه وجود ندارد. 2 روش مذکور از حداقل میزان تهاجم برخوردار بوده و در حداقل زمان قابلانجام هستند.
بهترین متقاضی کاشت مو چه افرادی هستند؟
هنگامی که متقاضیان برای پیوند مو مراجعه میکنند، میبایست به سن، شرایط جسمانی، علت ریزش مو، شرایط بانک مو و انتظارات آنها توجه داشت. چنانچه فرد مبتلا به ریزش مو، از سلامت جسمانی مناسبی برخوردار بوده و در سنین 25 تا 55 سالگی قرار داشته باشد، در دسته کاندید مناسب پیوند مو قرار گرفته و محدودیتی برای درمان وی وجود نخواهد داشت.
متقاضیان میبایست درک صحیحی از روند درمان پیوند مو داشته و با انتظارات منطقی برای درمان اقدام کنند. به عقیده بسیاری از متخصصین، بهترین متقاضیان پیوند موی طبیعی افرادی هستند که بتوانند نکات مراقبتی را بهدرستی دنبال کنند؛ چراکه، عدم پایبندی به این نکات میتواند نتایج نامطلوبی را ایجاد کند.
بعد از کاشت مو چه نکاتی را باید رعایت کنم؟
پیروی از نکات مراقبتی میتواند تأثیر زیادی را در نتایج نهایی کاشت گرافت مو ایجاد کند. متخصصین نکات مراقبتی قبل و بعد از کاشت گرافت مو را به داوطلبین اعلام میکنند. مهمترین مواردی که برای دوره نقاهت به افراد زیبا جو توصیه میشوند، به شرح زیر هستند:
خودداری از انجام فعالیتهای سنگین
خودداری از اعمال فشار به ناحیه درمان
اجتناب از ورود به استخر و سونا
اجتناب از خاراندن ناحیه درمان
اجتناب از مصرف نوشیدنیهای الکلی در طول 2 هفته نخست
پرهیز از استعمال دخانیات در 2 هفته نخست
ارتباط با پزشک معالج جهت بررسی روند بهبودی و ارزیابی رشد موها
پیروی از یک رژیم غذایی سالم
دریافت مرخصی برای 3 الی 7 روز نخست
بعد از کاشت مو چی ممنوعه؟
برای دریافت بهترین نتایج میبایست تابع توصیههای پزشک خود عمل کنید. برخی از نکاتی که توسط متخصصین توصیه میشوند، عبارتند از:
عدم مصرف دخانیات شامل سیگار، قلیان و سایر فرآوردههای دخانی
عدم مصرف نوشیدنیهای الکلی
عدم شستوشو سر در 48 ساعت نخست
عدم فشار به گرافتهای کاشته شده
عدم انجام فعالیتهای سنگین
اجتناب از فعالیتهایی که باعث تعریق میشوند
اجتناب از فعالیتهای استرسزا
عدم مصرف خودسرانه داروها
اجتناب از مصرف شامپوهای شیمیایی
واقعیت های کاشت مو که هر کلینیکی به شما نمی گوید
در اینجا قصد داریم چند راهنمایی مهم در خصوص انتخاب کلینیکهای پیوند مو و چند واقعیت در رابطه با این راهکار درمانی را بیان کنیم. در ادامه مواردی را ملاحظه میکنید که هر کلینیکی به شما نمیگوید:
با مطالعه و کسب آگاهی از روند کاشت گرافت مو، میتوانید با دیدگاه واقعبینانهتری برای درمان اقدام کنید.
نمونه کارها و نظر مراجعین قبلی میتواند اطلاعات درستی را در اختیار شما قرار دهد؛ لذا بهتر است به وبسایت و پیج رسمی کلینیکها مراجعه کنید.
سابقه پزشک معالج، یک فاکتور بسیار مهم در نتایج نهایی پیوند مو خواهد بود.
روشهای سنتی، لزوماً بهترین روشهای درمان نیستند. بهتر است به کلینیکهایی مراجعه کنید که امکان ارائه روشهای به روز مطابق استانداردهای جهانی را داشته باشند.
پس از انجام پیوند مو، ممکن است با علائمی نظیر درد، تورم و خونریزی مواجه شوید.
نتایج پیوند مو برای همه افراد یکسان نیست.
همه افراد کاندید مناسبی برای کاشت گرافت مو نیستند.
بانوان باردار و شیرده کاندید مناسبی برای پیوند مو محسوب نمیشوند.