در خطبه نماز جمعه این هفته در تهران، خطیب به مساله غزه و طوفان الاقصی به عنوان یکی از مهمترین مسائل روز جهان اشاره کرد. او بیان کرد که در مدت ۴۸ روز گذشته، غزه مکانی بود که به عنوان صحنهای برای مقاومت و استقامت شناخته شده است و این مقاومت با آغاز جنگهای جهادی از سوی ایران آغاز شده است. امروز به این شاهد هستیم که در سراسر جهان، مردمان در حمایت از مظلومان و مقابله با مستکبران برخاستهاند.
خطیب توضیح داد که بسیج به معنای حمایت از مظلومان و مقابله با ظالمان است و این عشق و علاقه نسبت به خدمت به گرفتارانی که تحمل ظلم و فقر را ندارند را نشان میدهد. این روحیه در ۴۴ سال گذشته در مسیر ایران قرار گرفته و امروز از مرزها فراتر رفته است. طوفان الاقصی همان آرمان انقلاب اسلامی ایران است که در برابر متجاوزان و غاصبان ایستادگی میکند و میداند که با مذاکره و حرکت انفعالی و دفاعی نمیتوان به جلو پیش رفت.
خطیب اشاره کرد که انتفاضه تاکنون موضع دفاعی داشته است، اما این بار موضعی تهاجمی گرفته است. او به موفقیت یکی از گروههای مقاومت در شکست اسرائیل در یک نیمروز اشاره کرد، که به تعبیر مقام معظم رهبری، آنها توانستند اسرائیل را ضربه فنی کنند.
صدیقی، با بیان ساده، درباره حماس و نقش آن در برابر رژیم صهیونیستی و حامیان آن، اظهاراتی داشت. وی گفت: "مقام معظم رهبری در دیدار با ورزشکاران توضیح دادند که حماس مانند قهرمانانی است که در میدان مسابقه برنده شده اما رقیب شکست خورده طرفداران آن را گرفته است. به عبارت دیگر، رژیم صهیونیستی در حالی که امتیازهای طوفان الاقصی را به دست آورده بود، به طرز بیرحمانهای کودکان را میکشید، بیمارستانها و مدارس را تخریب میکرد. اما حماس با بصیرت و برنامهریزی خود، در مقابل این حملات بیرحمانه رژیم صهیونیستی مقاومت کرد."
وی ادامه داد: "کشتن این همه کودکان، زنان و بیماران، نگرانی جهانیان را برانگیخته و ما شاهد حمایت از مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی در کاخ سفید، لندن و فرانسه هستیم. با کمک خدا، نابودی اسرائیل نزدیک است و افول آمریکا را نیز در آینده خواهیم دید."
صدیقی به اشاره به آتشبس در روزهای اخیر، گفت: "تحمل این آتشبس برای سران رژیم صهیونیستی تلخ بود، اما ما دیدیم که آقای هنیه، رهبر حماس، این آتشبس را قبول کرد."
وی اظهار کرد: "در این روزها، شاهد چندین اقدام بودیم. از جمله استفاده حماس از موشکهای برکام که قبلاً از آنها استفاده نکرده بودند. همچنین گروههای مقاومت عراق از موشکهای بالستیک در مقابله با آمریکا و توقیف یک کشتی اسرائیلی توسط یمن و تظاهرات در سراسر جهان در حمایت از مقاومت در غزه. همه اینها نشان میدهد که اسرائیل دیگر مکانی امن برای صهیونیستها نیست."
صدیقی همچنین از حمایت مقام معظم رهبری، ملت انقلابی و دولت در حمایت از مظلومان غزه تشکر کرد و اظهار کرد: "رئیس جمهور و وزیر امور خارجه با حرکت سریع و حساب شده خود، در حمایت معنومتن فوق العاده برای من قطع شده است و به نظر می رسد که برخی از اطلاعات اضافی از آن خارج شده است. با این حال، می توانم به شما در مورد حماس و نقش آن در برابر رژیم صهیونیستی توضیح دهم.
حماس یک گروه فلسطینی است که در سال ۱۹۸۷ تشکیل شد و هدف اصلی آن تحقق استقلال فلسطین و تاسیس یک دولت فلسطینی در سرزمینهای اشغالی توسط اسرائیل است. حماس توسط بسیاری از کشورها و سازمانها به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شده است، از جمله ایالات متحده و اتحادیه اروپا.
حماس از روشهای مختلفی برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکند، از جمله فعالیتهای نظامی و تروریستی. این گروه در گذشته حملات خود را به نیروهای نظامی اسرائیل و مدنیان اسرائیلی انجام داده است. همچنین، حماس در نواحی فلسطینی مانند قطاع غزه و غرب برجون فعالیت میکند و به عنوان یک قدرت سیاسی و نظامی در این مناطق شناخته میشود.
نقش حماس در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان یک سازمان مقاومتی نمایان است. آنها معتقدند که تنها از طریق مبارزه مسلحانه و مقاومت میتوانند به هدف خود یعنی آزادی فلسطین نزدیک شوند. این گروه در گذشته با اسرائیل درگیریهای مسلحانه داشته و با حملات موشکی و خودکشیهای انتحاری به مقامات اسرائیلی و نیروهای نظامی آن واکنش نشان دادهاند.
به طور کلی، نقش حماس در برابر رژیم صهیونیستی بر اساس دیدگاهها متفاوت است. طرفداران حماس این گروه را به عنوان قهرمانان مقاومت و مبارزان آزادی میبینند که در برابر سرکوب اسرائیل قرار میگیرند. از سوی دیگر، برخی افراد و سازمانها حماس را به عنوان یک سازمان تروریستی و مجرم میشناسند که به طور منظم به خشونت و تروریسم روی میآورد.