تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798961065




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس جمهور در مراسم اختتامیه کنگره علامه طباطبایی، بیان کرد که حوزه و دانشگاه اتاق فکر دولت است.


واضح آرشیو وب فارسی::

رئیس جمهور ایران در آئین اختتامیه کنگره بین‌المللی علامه طباطبایی، ایران را به عنوان مهد فلسفه و علوم عقلی در جهان تشویق کرد و تأکید کرد که نقش نگاه‌های بلند در تمدن‌سازی و جامعه‌سازی قرآنی بسیار ارزشمند است و باید به آن توجه کنیم.

وی در این مراسم، دست‌اندرکاران برگزاری کنگره را تشکر و قدردانی کرد و بیان کرد که روز فلسفه باید در طول سال و در تمام مراکز علمی و پژوهشی تجلیل شود. او تأکید کرد که نقش فلسفه در تعالی و پیشرفت جوامع، گسترش عقلانیت و خداباوری، و توسعه لایه‌های تمدنی بشر بسیار مهم و ضروری است.



رئیس جمهوری بیان کرد که باید به تمام لایه‌های فلسفه اهمیت داده شود، از جمله فلسفه انسان، هستی، اخلاق، علوم اجتماعی، هنر و معماری، به ویژه فلسفه‌های مضاف. او افزود که علامه طباطبایی به عنوان احیاگر معارف الهی در دوران معاصر، یک فیلسوف، مفسر، متکلم، محدث، ریاضی‌دان و عالم واقعی است که به خود رسیده و در موقعیتی برتر قرار دارد. او قیادت می‌کند و از مردم نمی‌خواهد بروند، بلکه آنها را به خودش جذب می‌کند و از طریق رهنمودهای خود آنها را هدایت می‌کند.

رئیس جمهور در مراسم اختتامیه کنگره علامه طباطبایی، علامه را به عنوان یک عالم واصل و با صفات برجسته انسانی در مقام قرآنی تشویق کرد. وی تأکید کرد که علامه طباطبایی در نگاه به هستی، انسان و مسائل مورد بحث، نگاهی کاملاً توحیدی داشت.

رئیس جمهور بیان کرد که علامه با مقابله با فلسفه الهی و فلسفه غربی، اصول فلسفه و روش رئالیسم را در چهارده مقاله به چالش کشید. او به تعریف علامه از انسان اشاره کرد که نطق را فصل الفصول انسان نمی‌داند و تعریف او از انسان این است که انسان باید حیات خدایی را داشته باشد.

رئیس جمهور به تفسیر علامه طباطبایی از قرآن اشاره کرد و گفت که آیات شریفه نشان می‌دهند که انسان دو خلقت جسمی و جانی دارد.

وی از پژوهش‌های علوم انسانی خواست که با خودباوری برخوردار باشند و اشاره کرد که علامه با عمل به این رویه، انسان‌های وارسته را تربیت کرده است.

رئیس جمهوری همچنین تأکید کرد که باید برکت روح بزرگانی مانند علامه را در علوم انسانی نیز ایجاد کنیم و با نقش آفرینی و تولید علم و ابتکارات، در ارتقاء علوم انسانی جهانی سهیم باشیم.

وی ایران را مهد فلسفه و علوم عقلی در جهان دانست و تأکید کرد که باید توجه کنیم به نقش نگاه‌های بلند در تمدن‌سازی و جامعه‌سازی قرآنی که بسیار ارزشمند است.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت حوزه و دانشگاه، خواستار نوآوری و خلاقیت در تمام حوزه‌ها، از جمله علوم انسانی شد و تأکید کرد که دانشگاه‌ها باید با بهره‌گیری از فناوری‌های روز، در تمام عرصه‌ها حضور پررنگی داشته باشند.

رئیس جمهور با اشاره به مسائل کشور و شبهاتی که در میان مردم مطرح می‌شود، تأکید کرد که باید در حوزه دانش‌افزایی و معرفت‌افزایی و با استفاده از فضای ارتباطی و فناترین بسترهای دیجیتال، نقش آفرینی کنیم و پاسخ‌های روشن و دقیقی برای سوالات و شبهات نسل جوان امروزی ارائه کنیم. او با تأکید بر ضرورت معرفت‌افزایی و دانش‌افزایی، خواستار حل شدن شبهات از طریق تلاش و تحقیقات شما، فرهیختگان حوزه و دانشگاه، بود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1205]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن