تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 آذر 1402    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان‏اند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

طراحی سایت تهران سایت

اتاق فرار

طراحی کاتالوگ دیجیتال

دانلود فیلم

ناب مووی

دارالترجمه رسمی

Instagram SMM Panel

خرید ووچر پرفکت مانی

دانلود سریال کره ای

Buy Instagram Followers Cheap

دستگاه برش لیزر

قطعات لیفتراک

ویزای شینگن

تریدینگ ویو

خرید صندلی اداری

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

ایمپلنت دندان

لمینت دندان

خرید زانوبند زاپیامکس

وکیل اصفهان

امیدرسان

نمایندگی تلویزیون سونی

ایمپلنت در تهران

سایت نوید

تور لحظه آخری مشهد

تیرچه کرومیت

قیمت خرید طلا

معرفی کتابفروشی های برتر

بلک فرایدی

رز جاودان

واردات از چین

مشاوره جراحی بینی

سایت ایمالز

سایبان ماشین

خرید زعفران

آموزش آرایشگری رایگان

خرید اکسیژن ساز

خرید اکسیژن ساز

اهنگ جدید

خرید لپ تاپ استوک

واردات قطعات کامپیوتری از دبی

فروشگاه خرید قهوه

زانوبند زاپیامکس

آموزش دروس متوسطه اول

مهاجرت تحصیلی

دوربین کوچک

لایسنس نود 32

هیتر گلخانه ای

کیسه حبابدار

پشم سنگ

زانوبند مگناوایزر

لوازم یدکی خودرو

پوکه معدنی قروه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1756377845




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعهدات تحویل خودروها باید توسط تولیدکنندگان انجام شود


واضح آرشیو وب فارسی::

وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد تحویل خودروهای وارداتی به خریدارانی که پیش از این پول خود را برای خرید خودرو به حساب شرکت‌ها واریز کرده‌اند، توضیح داد: من مطمئن هستم که تولیدکنندگان به تعهداتشان در این زمینه عمل خواهند کرد.



وی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایسنا، برنامه‌ها و فعالیت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در دولت سیزدهم را تشریح کرد.

درباره اقدامات در حوزه برقی کردن خودروها، وی اعلام کرد: تا پایان سال، زیرساخت‌های برقی شارژ خودروها در تهران فراهم می‌شوند و ۷۰ ایستگاه شارژ سریع خودرو در تهران هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسند. این تدابیر باعث می‌شود تا خودروها تا مسافت ۵۰۰ کیلومتر را با یک شارژ روزانه بپیمایند.

وزیر به تولید خودروهای داخلی و تلاش‌های جاری در این زمینه نیز اشاره کرد و توضیح داد: در حال حاضر، خودروهای داخلی تولید شده و به بازار عرضه شده‌اند و مشغول به تحقق اهداف تولید انبوه خودروهای برقی در سال آینده هستیم. وی افزود: در طرح‌های تولید خودروهای برقی اتوبوس نیز پیشرفت قابل توجه‌ای صورت گرفته و امیدواریم که به زودی نتایج قابل مشاهده‌ای داشته باشیم.

وزیر به ضرورت توسعه تولید داخلی و ترک وابستگی به واردات در حوزه خودروها اشاره کرد و تاکید کرد: توسعه صنعت خودرو در داخل کشور و تولید انبوه خودروهای برقی در آینده، از اهداف وزارت صنعت، معدن و تجارت در دولت سیزدهم است.

وی همچنین به موضوع انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های شرقی کشور و تامین آب شرب و صنعت در این مناطق پرداخت و افزود: این پروژه کار سنگینی است که به دلیل تأمین آب برای مناطق کم‌آب شرقی کشور و معدن‌کاران اهمیت دارد.

وزیر در ادامه به اهمیت تسهیلات برای تولیدکنندگان و تدابیری که جهت حمایت از تولید و اشتغال در نظر گرفته شده، اشاره کرد و تاکید کرد: ما در تمام زمینه‌های صنعتی و تجاری برای تسهیل در کسب و کار و حمایت از تولید تدابیر گرفته‌ایم.

در پایان، وزیر صنعت، معدن و تجارت به اهمیت افزایش شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی و اصلاح سیستمها و روندها اشاره کرد و تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که با توجه به افزایش شفافیت و بهبود سیستمها، اقتصاد کشور را تقویت و توسعه دهیم.

تولیدکنندگان خودرو موظف به اجرای تعهدات تحویل خودروها هستند
وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره تحویل خودروهای وارداتی به متقاضیانی که پیش از این پول خود را به حساب شرکت‌ها واریز کرده‌اند، توضیح داد: من اطمینان دارم که شرکت‌ها به تعهدشان در این زمینه عمل خواهند کرد.

وی از برنامه‌ها و عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در دوره دولت سیزدهم گفت و به تاکید بر همکاری بین بخش‌های دولتی و تولیدکنندگان در تحقق اهداف اقتصادی اشاره کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت به تدابیری که در راستای برقی شدن خودروها در دست انجام است اشاره کرد و اعلام کرد: تا پایان سال، زیرساخت‌های لازم برای برقی شدن خودروها در تهران تکمیل خواهد شد و تا هفته آینده ۷۰ ایستگاه شارژ سریع خودرو در تهران به بهره‌برداری می‌رسند که خودروها با یک شارژ روزانه می‌توانند مسافت ۵۰۰ کیلومتری را پیمایش کنند.

وی همچنین به تلاش‌های جاری در زمینه تولید خودروهای برقی در داخل کشور اشاره کرد و بیان کرد: تا پیش از سال آینده، خودروهای برقی به صورت انبوه در بازار عرضه خواهند شد و این تلاش به تحقق اهداف تولید انبوه خودروهای برقی در داخل کشور منجر خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد تحولات در حوزه معدن نیز اطلاعاتی ارائه داد و به اهمیت تسهیلات و حمایت از تولید و توسعه صنعت مواد معدنی در داخل کشور اشاره کرد.

وی همچنین درباره اقدامات در حوزه انتقال آب به مناطق شرقی کشور و اهمیت تامین آب در این مناطق صحبت کرد و به تلاش‌هایی که در زمینه افزایش شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی انجام شده است اشاره نمود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 411]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن