واضح آرشیو وب فارسی:: یکی از بهترین راه حل ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته و بهبود ظاهر و عملکرد جویدن و گفتار ایمپلنت دندان است. به هر حال، اگرچه میزان موفقیت در این جراحی بسیار بالا است، اما خطر پس زدن ایمپلنت نیز وجود دارد.
به طور کلی، اکثر درمان های کاشت دندان با دوام بالایی همراه هستند، اما به دلیل برخی دلایل، احتمال شکست آن نیز وجود دارد. آگاهی از علائم پس زدن ایمپلنت می تواند از بدتر شدن این مشکل جلوگیری کند. چرا که در بسیاری از موارد، ایمپلنت هنوز می تواند نجات یافته یا با موفقیت جایگزین شود.
در صورت مشاهده این علائم، مهمترین چیز این است که نترسید، زیرا همیشه یک دندانپزشک ماهر یا جراح حرفه ای برای کمک به شما و نجات ایمپلنت دندانتان در دسترس هستند. البته به دلیل هزینه هایی که ایمپلنت دارد و قیمت ایمپلنت دندان نگرانی شما قابل درک خواهد بود. در ادامه با علائم شکست ایمپلنت آشنا خواهیم شد.
آیا واقعا امکان پس زدن ایمپلنت دندان وجود دارد؟
در ابتدای مطلب باید بگوییم که اصطلاح رد یا پس زدن ایمپلنت نمی تواند برای توصیف این علائم همیشه مناسب باشد، زیرا هیچ واکنش ایمنی در بدن وجود ندارد که مستقیما باعث رد ایمپلنت شود. بلکه علت شکست ایمپلنت عمدتا در بهبود ضعیف لثه نهفته است.
علاوه بر این، ایمپلنت ها با تیتانیوم ساخته می شوند، ماده ای زیست سازگار که می تواند در استخوان فک بالا ادغام شود و عملکردهای مشابه ریشه دندان مصنوعی را انجام دهد، بنابراین هیچ نوع حساسیتی ایجاد نمی کند.
پس ناگفته نماند قیمت ایمپلنت دندان نیز به دلیل تجربه یک متخصص حرفه ای و مواد با کیفیت و در نهایت عدم شکست این درمان، بالا می باشد. البته با ایمپلنت ارزان می توانید هزینه های خود را به طور کامل مدیریت کنید. در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد که علائم پس زدن ایمپلنت در واقع کدام موارد هستند.
برخی از مهمترین علائم پس زدن ایمپلنت دندان کدامند؟
در ایمپلنت دندان، پس از جراحی استخوان فک، لثه و دندان باید مقدار مشخصی درد و تورم را انتظار داشت. با این حال، این ناراحتی معمولا بعد از پنج تا هفت روز از جراحی کاهش می یابد. اما اگر هر یک از علائم زیر را طی سه یا چهار ماه پس از دریافت ایمپلنت خود تجربه کردید، ممکن است نشان دهنده وجود مشکلی باشد.
- تشکیل یک بافت سفید بین استخوان و تیتانیوم ایمپلنت
بافت سفیدی که بین استخوان و تیتانیوم تشکیل می شود می تواند در نهایت کل پروتز را احاطه نموده و بارگذاری تاج روی آن را غیرممکن سازد، زیرا از نگه داشتن آن اطمینانی وجود نداشته و در اثر حرکت، در نهایت سقوط می کند. در این صورت ایمپلنتولوژیست اقدام به برداشتن ایمپلنت دندان می نماید.
- حرکت پروتز
پروتز متحرک نیز یکی از علائم پس زدن یا رد ایمپلنت دندان می باشد. به عبارتی در طول دوره بهبودی نباید هیچ حرکتی در پروتزهای دندان احساس شود.
- درد و ناراحتی
به طور معمول، پس از 24 ساعت یا 48 ساعت بعد از جراحی دیگر نباید درد خاصی داشته باشید. بنابراین اگر احساس درد می کنید، باید به متخصص ایمپلنت مراجعه کرده و مطمئن شوید که همه چیز به درستی پیش می رود و مشکلی در کاشت دندان شما وجود ندارد.
- عفونت ناحیه ایمپلنت
گاهی اوقات ممکن است این ناحیه عفونی شده و دچار پری ایمپلنتیت شود، در این مواقع، عفونت با ناراحتی و التهاب رخ خواهد داد. با این شرایط باید در اسرع وقت به دندانپزشک مراجعه کنید.
- مشکل در جویدن
ایمپلنت ها باید مانند هر دندان دیگری احساس و عملکرد داشته باشند و نباید هنگام غذا خوردن باعث ناراحتی شوند. اگر در جویدن مشکل دارید، ممکن است در زاویه، اندازه یا شکل ایمپلنت مشکلی وجود داشته باشد یا ممکن است دندان کمی لق شده باشد. پس جلوگیری از پس زدن ایمپلنت باید هر چه سریع تر این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.
راه حل های رد ایمپلنت دندان
معمولا برای رفع پس زدن ایمپلنت دندان کافی است ایمپلنت آسیب دیده را خارج نموده یا در صورت وجود عفونت، متخصص آن را برداشته و یک ایمپلنت دندان جدید قرار می دهد. در این زمان باید منتظر بمانید تا استئواینتگراسیون انجام شود. در نهایت پروتز جدید نصب شده و می توانید بار دیگر از تمام مزایای ایمپلنت های دندانی لذت ببرید.
توصیه ما این است که قبل از انجام درمان ایمپلنت دندان، حتما به دنبال یک متخصص با تجربه در زمینه ایمپلنتولوژی باشید. دکتر شهاب محمدی در مرکز تخصصی ایمپلنت خود می تواند با سال ها تجربه و با بهره گیری از بهترین و بروزترین تجهیزات، ایده آل ترین لبخند را برای شما به ارمغان بیاورد.