تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835869354




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترمیم دندان | انواع و روش های مختلف


واضح آرشیو وب فارسی::


 

چکیده - روش‌های مختلفی برای ترمیم دندان وجود دارد. از روش‌های پرکردن دندان گرفته تا ایمپلنت، روکش، لمینت، کامپوزیت، بریج، اینلی و آنلی، باندینگ و پروتز دندان یا همان دندان مصنوعی. هر یک از این روش‌ها خود تکنیک‌های زیادی دارند که هدف از انجام آنها، ترمیم ظاهر و عملکرد دندان است.

 

ترمیم دندان یکی از روش های درمانی مهم در زمینه دندانپزشکی است که برای درمان بیماری های دندان و لثه مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از ترمیم دندان، بازسازی قابلیت کاری، قابلیت حرکت و یا ظاهر دندان های معیوب و آسیب دیده است. در این مقاله به بررسی انواع ترمیم دندان و روش های مختلف آن پرداخته خواهد شد.

 

ترمیم دندان های زخمی و خراب

 

ترمیم دندان های زخمی و خراب، به طور کلی شامل دو روش اصلی است: ترمیم دندان با رزین و ترمیم دندان با  روکشدندانی. در روش ترمیم دندان با رزین، ماده ای به نام رزین کامپوزیت به دندان می چسباند. این ماده باعث ترمیم نقاط خراب شده و بازسازی قابلیت کاری دندان می شود. در روش ترمیم دندان با روکش دندانی، روکش دندانی روی قسمت خراب شده دندان قرار داده می شود تا از ورود باکتری ها و آسیب دیدگی بیشتر به دندان جلوگیری شود.

 

این مقاله را هم مطالعه کنید =>   پر کردن دندان با مواد سفید یا مواد سیاه؟

 

ترمیم دندان های پوسیده

 

ترمیم دندان های پوسیده، به طور کلی شامل سه روش اصلی است: ترمیم دندان با رزین، ترمیم دندان با روکش و ترمیم دندان با کامپوزیت. در روش ترمیم دندان با رزین، ماده ای به نام رزین کامپوزیت به دندان پوسیده می چسباند. این ماده باعث ترمیم نقاط خراب شده و بازسازی قابلیت کاری دندان می شود. در روش ترمیم دندان با روکش، دندان پوسیده با پوشش دندانی از جنس فلز، پرسلن و یا رزین استخراج شده و به جای آن، روکش دندانی جدیدی قرار داده می شود. در روش ترمیم دندان با کامپوزیت، ماده ای به نام کامپوزیت به دندان پوسیده می چسباند و باعث ترمیم نقاط خراب شده و بازسازی قابلیت کاری دندان می شود.

 

ترمیم دندان های شکسته

 

ترمیم دندان های شکسته به دو روش اصلی انجام می شود: ترمیم دندان با رزین و ترمیم دندان با روکش. در روش ترمیم دندان با رزین، ماده ای به نام رزین کامپوزیت به دندان شکسته می چسباند و باعث ترمیم نقاط خراب شده و بازسازی قابلیت کاری دندان می شود. در روش ترمیم دندان با روکش، دندان شکسته با پوشش دندانی جدیدی قرار داده می شود که از جنس فلز، پرسلن و یا رزین باشد.

 

ترمیم دندان های آسیب دیده

 

ترمیم دندان های آسیب دیده به دو روش اصلی انجام می شود: ترمیم دندان با رزین و ترمیم دندان با روکش. در روش ترمیم دندان با رزین، ماده ای به نام رزین کامپوزیت به دندان آسیب دیده می چسباند و باعث ترمیم نقاط خراب شده و بازسازی قابلیت کاری دندان می شود. در روش ترمیم دندان با روکش، دندان آسیب دیده با روکش دندانی جدیدی قرار داده می شود که از جنس فلز، پرسلن و یا رزین باشد.

 

نتیجه گیری

 

در کل، برای اکثر موارد در ترمیم دندان به منظور بازسازی دندان، روش های یکسانی اعم از کامپوزیت، رزین یا روکش انجام می شود.

به همین منظور قابلیت جویدن و یا ظاهر دندان های معیوب و آسیب دیده همیشه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این فرآیند معمولا توسط یک دندانپزشک صورت می گیرد و با استفاده از روش های مختلف از جمله ترمیم دندان با رزین، ترمیم دندان با روکش و ترمیم دندان با کامپوزیت انجام می شود. با انتخاب روش مناسب برای ترمیم دندان، می توان بازسازی قابلیت کاری دندان های معیوب و پوسیده شده را به خوبی انجام داد و بهبودی قابل توجهی در قابلیت گفتگو و ظاهر دندان ها به دست آورد.

 

به طور کلی، برای حفظ سلامت دندان ها، توصیه می شود که رعایت بهداشت دهان و دندان همیشه در دستور کار باشد. این شامل تمیز کردن دندان ها به صورت منظم، استفاده از محصولات شستشوی دهان و دندانی، کاهش مصرف غذاهای شیرین و مقوی، استفاده از مسواک مناسب و مراجعه به دندانپزشک به منظور بررسی دوره ای و درمان دندان های پوسیده و آسیب دیده است.

 

 

منبع: سایت دکتر سمیه ابراهیم گل

 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 708]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن