واضح آرشیو وب فارسی::
در دنیای امروزی و زمان حال، یکی از مهمترین بخشهای زندگی بدون شک سلامتی انسانها است. یکی از بخشهایی که بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است، سلامتی دندانها و دهان است.
وضعیت دندانها هم به لحاظ سلامتی اهمیت بسیار زیادی دارد، هم از لحاظ زیبایی صورت بسیار حائز اهمیت است. به این دلایل داشتن یک لبخند زیبا و مصمم، بخش مهمی از خواستههای هر کسی میتواند باشد.
ایمپلنت دندان
ایمپلنت یا کاشت دندان یکی از راه حل های پرطرفدار برای رفع مشکل نداشتن دندان است. ایمپلنت به معنای کاشت دندان است که به وسیله ساخت و جایگذاری یک تاج مصنوعی روی لثه، توسط دندانپزشک به روشهای مختلف انجام میشود.
یکی از مشکلاتی که هر شخصی در گذر زمان درگیر میکند، درد دندانها، خراب شدن آنها و در نهایت ریختن یا افتادن دندانها است. بدیهی است که این مورد برای افرادی که سن بالاتری دارند، بیشتر پیش آمده و آنها را نسبت به جوانان بیشتر درگیر خود میکند.
یکی از مواردی که ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد، مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده برای افراد مسن است. در ادامه این مقاله به همراهی شما، به بررسی مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده، معایب ایمپلنت و عواملی از این دست میپردازیم.
مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده برای افراد مسن چیست؟
در ابتدا باید خدمت شما همراهان عزیز دکتر مژگان آزادی خواه عرض کنیم که ایمپلنت به طور کلی به سن و سال فرد ربط ندارد. شاید برایتان سوال پیش بیاید که منظورمان از حرفی که زدیم چیست؟ بدین دلیل از مهم نبودن سن و سال در ایمپلنت دندان صحبت کردیم، چون که در افراد بالای 50 الی 60 سال افتادن چند دندان امری کاملا عادی در سراسر دنیا است. ایمپلنت نیز روشی برای کاشت دندان است. با توجه به این مسائل، جامعه هدف ایمپلنت، بیشتر افراد مسن هستند تا جوانان. در ادامه اگر بخواهیم از مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده در افراد مسن سخن بگوییم، یکی از چیزهایی که میتوانیم درابتدا به آن اشاره کنیم ساییدگی استخوان فک است. این مورد در بین مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده، مشکل مهمی به شمار میآید که حتما برای انجام ایمپلنت باید رفع شود.
یکی دیگر از مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده در افراد مسن، بیماریهای زمینهای است که آنها با خود دارند. به عنوان مثال دیابت میتواند یکی از این مشکلات باشد. افراد مسنی که دیابت دارند، نه تنها در این پروسیجر، بلکه در تمام پروسیجرها و اعمال تهاجمی کاندید خونریزی هستند. به این دلایل باید کنترلهای لازم درباره این بیماری صورت گیرد.
دیگر موردی که میتوانیم من باب مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده در افراد مسن به آن اشاره کنیم، روند طولانیتر التیام و درمان آنها است. این امر با توجه به سن بالاتر آنان نسبت به جوانان و توان بدنی پایینتر آنها، کاملا طبیعی است.
در آخر به این بحث باید اشاره کنیم که مواردی که درباره مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده در افراد مسن بیان کردیم، شخص به شخص متفاوت است. تمامی موارد بسته به زمان مراجعه مددجو به پزشک، رعایت بهداشت دهان و دندان توسط مددجو ددر سالهای قبل زندگی خود و عواملی از این دست بستگی دارد.
معایب ایمپلنت دندان چیست؟
در ادامه روند توضیحاتمان در مورد مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده در افراد مسن، خدمت شما همراهان محترم دکتر مژگان آزادی خواه به بحث درباره معایب ایمپلنت دندان به طورر کلی میرسیم.
این پروسیجر درمانی مانند تمامی درمانهای دیگر موجود در جهان، حتی با پیشرفتهای بسیار علم دندانپزشکی دارای عوارض و معایبی است. شاید از نظر برخی افراد این موارد جزو مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده طبقه بندی شود اما با داشتن این معایب و مضرات هم بهترین روش برای جایگزین کردن دندانها و رفع مشکلات دهان و دندان میباشد.
یکی از معایب ایمپلنت دندان، هزینه آن است که ممکن است بعضی از افراد به سختی از پس پرداخت هزینههای آن بربیایند. در برخی موارد نیز این هزینهها شامل بیمههای درمانی نشده و بیمهها قسمتی از هزینهها را پوشش نمیدهند که مزید بر علت شده تا بعضی از مردم توان پرداخت هزینه آن را نداشته باشند. اما با توجه به دائمی بودن این روش و زیبایی آن، متد بسیار خوب و به صرفهای است.
مورد مهم بعدی که میخواهیم از سری مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده، به آن اشاره کنیم نیاز به جراحی برای انجام این روش است. جراحی در هر شخص و برای هر مسئلهای دارای معایب و مضراتی میتواند باشد. به عنوان مثال موردی که باید از آن یاد کنیم و بعد از انجام پروسیجر، مراقب آن باشیم عفونت است. عفونت ممکن است برای هر کسی پیش بیاید به همین علت میتوان آن را نیز جزو معایب طبقه بندی کرد.
مشکل دیگری که به آن باید توجه شود، خونریزی پس از جراحی است. دربعضی افراد ممکن است خونریزی دیده نشود اما محل جراحی دچار التهاب شده و افراد را دچار دردسر کند. تورم صورت و لثه نیز در ناحیه جراحی شده، یعنی در ناحیه فک و قوس دندانی یک مشکل کاملا طبیعی است. این مورد با توجه به توصیههای کادر درمان و داروهای تجویزشده توسط دندانپزشک، قابل کنترل و رفع کردن است.
درد بعد از ایمپلنت چند روز طول میکشد؟
همانطور که قبلتر به آن اشاره کردیم، گذاشتن ایمپلنت نیازمند یک عمل جراحی است. بدیهی است که تمامی اعمال تهاجمی، از یک تزریق ساده گرفته تا یک عمل جراحی، همگی در اندازههای مختلف درد دارند. جراحی گذاشتن و کاشت ایمپلنت در دهان نیز این مسئله مستثنی نیست.
به طور کلی اگر بخواهیم از درد در ایممپلنت دندان سخن بگوییم، باید عرض کنیم که به طور میانگین بین 5 الی 15 روز درد بعد از ایمپلنت زمان میبرد. حال با رعایت نکات قبل از انجام ایمپلنت و بعد از انجام جراحی، میتوان درد را کنترل کرد.
کامپوزیت ونیر بعد از ایمپلنت دندان
کامپوزیت ونیر در واقع یکی از روش های محافظت دندان می باشد که بصورت لایه ای نازک روی دندان کشیده می شود. هدف از انجام این کار زیبایی و ترمیمی آسیب دیدگی دندان می باشد. قیمت کامپوزیت ونیر در مقایسه با ایمپلنت دندان بسیار کمتر می باشد و ارزش این را دارد که بعد از ایمپلنت دندان، از کامپوزیت ونیر استفاده کنید.
لمینت سرامیکی بعد از ایمپلنت
لمینت سرامیکی یکی از انواع مختلف لمینت می باشد که از استحکام بالای بر خوردار است و باعث درخشندگی و شفافیت دندانهای شما می شود. لمینت سرامیکی به دلیل اینکه کاملا با لثه و محیط دندان سازگار است بسیار مورد توجه قرار گرفته است و شما می توانید بعد از ایمپلنت دندان خود، از لمینت سرامیکی برای دندانهای خود استفاده کنید.
سخن پایانی
در انتهای این صحبت و پس از حرفهایی که درباره مشکلات ایمپلنت دندان پوسیده در افراد مسن زدیم، میتوانیم نتیجه بگیریم که این روند درمانی مانند تمامی متدهای دیگر دارای مزایا و معایبی است که با توجه سن افراد کمی متفاوت است. این مشکلات ممکن است که افراد مسن را بیشتر درگیر کند اما محدودیتی برای انجام ایمپلنت به وجود نمیآورد.
به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم که اگر درگیر مشکلات دندان خود هستید، با مشورت دندانپزشک خود میتوانید از این روش مطمئن استفاده کنید و با توجه به نکاتی که گفتیم بر عوارض و معایب آن غلبه کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.
021886055412
02188616310