تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قرآنى كه بر پيامبر نازل شد... عزتى است كه هوادارانش شكست نمى خورند... .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849040849




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاوره با وکیل در مورد قوانین مربوط به دعاوی کیفری و حقوقی خانواده


واضح آرشیو وب فارسی::

قوانین مربوط به دعاوی کیفری و حقوقی خانواده + بهترین وکیل تضمینی مربوط به مسائل حقوقی و دعاوی خانوادگی طلاق مهریه حضانت فرزند

 

پرونده های حقوقی خانواده، پرونده های حقوقی و کیفری هستند که ناشی از مسائل و دعاوی خانوادگی است. بنابراین، قبل از ظهور چنین فرآیندهای دادگاهی، روابط خویشاوندی بین افراد وجود داشت که پس از بروز اختلاف منجر به این نوع دعوا می شد. به عنوان مثال، در دادرسی طلاق بین زن و شوهر، قبل از شروع طلاق، زوجین قراردادی را منعقد می کنند که منجر به تشکیل خانواده می شود و اختلافات یا مسائل دیگری در روند طلاق به وجود می آید.


قوانین دعاوی کیفری و حقوقی خانواده

قوانین مربوط به خانواده و دعاوی خانوادگی

در قوانین حقوقی کشور ما قوانین مربوط به خانواده و امور مربوط به افراد به تصویب رسیده است که در شرح امور و حقوق مربوط به آن ها مطرح می شود. علاوه بر قانون مدنی که بخشی از آن به امور خانواده می پردازد، قانون ویژه ای به نام قانون جدید حمایت از خانواده در مجلس تصویب شد که به طور خاص به مقررات مربوط به خانواده اشاره می کند.

مسائل حقوقی و کیفری خانواده

دادگاه خانواده عمدتاً به پرونده ها و مسائل مربوط به خانواده رسیدگی می کند، به عبارت دیگر، طبق قانون، دادگاه خانواده برای رسیدگی به این دسته از امور به صورت ویژه تشکیل می شود. در بند 4 قانون جدید حمایت از خانواده موارد و مسائل زیر ذکر شده است، که در ادامه برخی از این گزینه ها و موارد مربوط به آن ها را توضیح خواهیم داد:

دعاوی مربوط به طلاق در خانواده

طبق قوانین کشورمان که برگرفته از شرع است، حق طلاق یکی از حقوق مردان است. به عبارت دیگر، طبق ماده 1133 قانون مدنی، توجه داشته باشید که حق طلاق یکی از حقوقی است که برای زوج محفوظ است و به عنوان حقی که قانون گذار به زوج داده است، می تواند با رعایت شرایط مقرر در قانون تقاضای طلاق کند. اما باید در نظر داشت که این حق انحصاری مرد مانع از تقاضای طلاق زن نیست و با توجه به شرایطی که قانون برای زوجه تعیین کرده می‌تواند با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق کند.

طلاق با توجه به اینکه مرد یا زن یا هر دو بخواهند در دادگاه، طلاق توافقی، طلاق مرد و طلاق زن بخواهند تقسیم بندی می شوند.

آیا شوهر می تواند به زن حق طلاق بدهد؟

همان طور که گفته شد حق طلاق متعلق به مرد است و نمی توان این حق را به زن منتقل کرد، اما مرد (شوهر) می تواند با شرایطی حق وکالت طلاق را به همسر خود واگذار کند. به زبان ساده شوهر می تواند به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کند و با تنظیم نمودن سند وکالتنامه، همسر خود را وکیل در اجرای صیغه طلاق کند. در این صورت زن می تواند با کمک یک وکیل خانواده حرفه ای در شیراز و با مراجعه به دادگاه و طی تشریفات مقتضی حکم طلاق بگیرد.


قوانین دعاوی کیفری و حقوقی خانواده

قوانین مربوط به پرداخت مهریه

مهریه از اختیارات زن است و با انعقاد قطعی یا موقت عقد ازدواج که همراه با عناوین دیگری مانند صدق مهر به کار می رود، برای او ایجاد می شود. ماده 1082 قانون مدنی می گوید: «در صورت عقد، زن مالک مهر و صدق است و هر چه بخواهد می تواند بگیرد». بنابراین زن پس از انعقاد عقد، بلافاصله پس از انعقاد عقد، مالک مهریه می شود و طبق شرایط می تواند آن را از شوهر خود مطالبه کند.

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که بعد از فوت شوهر چه اتفاقی برای مهریه زن می افتد؟ در پاسخ باید گفت که مهریه پس از فوت زوج از بین نمی رود و زن مهریه خود را از اموال شوهر می گیرد، و دادگاه بر اساس دارایی های باقی مانده از شوهر مهریه را می پردازد. و نکته بسیار مهم این است که وراث مرد هیچ گونه تعهدی در قبال پرداخت مهریه نخواهند داشت.

در چه صورت به زن مهریه تعلق نمی گیرد؟

بر اساس ماده 1101 قانون مدنی، اگر عقد نکاح به هر نحوی قبل از وقوع جماع بین زوجین فسخ شود، زوجه مستحق مهریه نیست، اما باید به خاطر داشت که پایان آن تعیین شده است. به دلیل مهریه، عنان (ناتوانی جنسی مرد در ضمن عقد) مالک نصف زن می شود.
یکی دیگر از مواردی که در آن زن مهریه نمی گیرد، بطلان عقد نکاح است. طبق ماده 1098 قانون مدنی در صورتی که عقد نکاح به هر دلیلی باطل شود و نکاح بین آن ها واقع نشود، مبلغی به نام مهریه به زنان پرداخت نمی شود.

تبصره: در صورتی که بعد از عقد بین زن و شوهر، رابطه ای وجود نداشته باشد و زوج قصد طلاق زن خود را داشته باشد، زوج باید نصف مهریه زن را بپردازد.

ملاقات و حضانت فرزند

قوانین کشور ما تعریف روشنی از حضانت فرزندان ندارند، فقط در ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی حق و تکلیف حضانت ذکر شده است. اما حضانت نگهداری، تربیت و آموزش فرزندی است که پدر و مادرش جدا از هم زندگی می کنند و قانون این حق و تکلیف را بر عهده پدر یا مادر گذاشته است. باید به خاطر داشت که حضانت حقی متفاوت از والدین و قیم بودن است. و فقط به مواردی مانند تربیت و نگهداری اشاره دارد که قبلاً ذکر شد.

طبق ماده 1168 قانون مدنی فقط فرزند مورد توجه والدین قرار خواهد گرفت. بنابراین اگر کودک قانونی و بالغ شود حق حضانت کودک نیز از بین خواهد رفت.


قوانین دعاوی خانوادگی

حضانت کودک بر عهده کیست؟

طبق قانون مدنی حضانت و حق حضانت طفل تا سن 7 سالگی بدون توجه به جنسیت طفل بر عهده مادر است. بنابراین اگر پدر و مادر کودک دور از یکدیگر زندگی کنند، قانون این حق را برای مادر تا سن 7 سالگی در نظر گرفته است. اما ناگفته نماند که این حق تقدم در همه موارد متعلق به مادر نیست و مثلاً اگر مادر دیوانه شود، حق حضانت از بین می رود و یا اگر مادر قصد ازدواج مجدد داشته باشد، این حق اولویت از بین می رود و نفقه فرزند به پدر می رسد.

اما نکته قابل تامل در مورد حضانت فرزند این است که در همه موارد باید به مصلحت کودک توجه شود و در صورت وجود شرایط قانونی مانند مفاسد اخلاقی یا اعتیاد به مواد مخدر مسئولیت این امر بر عهده کیست؟ اگر این اتفاق بیفتد و پرونده در دادگاه ثابت شود، می تواند هر تصمیمی برای حمایت از کودک به نفع کودک بگیرد.

قوانین مربوط به ملاقات با فرزند

اگر والدین کودک به دلیل طلاق یا هر دلیل دیگری در یک خانه زندگی نمی کنند، قانون به فردی که مسئولیت حضانت کودک را بر عهده ندارد، اجازه ملاقات با کودک را می دهد. در صورت عدم توافق والدین طفل در مورد شرایط و زمان ملاقات با طفل، دادگاه بر اساس شرایط موجود زمان و مکان ملاقات با طفل را در نظر می گیرد.

منبع اصلی این گزارش وب سایت وکیل در شیراز می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این وب سایت مراجعه نمایید.

 

برچسب ها : خانواده,وکیل,دعاوی خانوادگی,دعاوی کیفری,دعاوی حقوقی






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن