ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
مراحل قانونی انحصار وراثت در یک نگاه: از کجا شروع کنیم؟
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1825014661
متنوع ترین نمادها و کمترین اسپرد در کدام کارگزاری فارکس است؟
واضح آرشیو وب فارسی::
بازار سرمایه گذاری فارکس
بزرگترین بازار مالی دنیا که امکان کسب سود در روندهای نزولی و صعودی قیمت را فراهم کرده است، بازار فارکس نام داشته که اگرچه در ابتدا صرفا برای تبادل ارز کشورهای مختلف و تعیین نرخ تبدیل این ارزها استفاده میشود، اما امروزه به لطف خدمات کارگزاریهای فارکس و همچنین قراردادهای CFD، تبدیل به بستری برای خرید و فروش بیش از 300 نماد معاملاتی جهانی شدهاست. این بازار، روزانه میزبان تریلیاردها دلار تبادلات مالی است و در هر زمان از شبانه روز که وارد آن شوید، میتوانید دارایی مد نظر خود را خریدرای کرده و یا بفروشید. اما همه چیز به لطف یک واسط یا همان کارگزاری انجام شده که در اصطلاح تخصصی به آن، بروکر گفته میشود. برای اینکه بدانید که بروکر فارکس چیست و چه خدماتی ارائه میکند، به این مقاله مراجعه نمایید.
روش های انتخاب بروکر
مهمترین امر در انتخاب بروکر، داشتن دانش کافی از نحوهی انجام معاملات در فارکس است. اگر قصد دارید در ترید کردن خود موفق باشید، باید دانش خود را ارتقا داده و در حقیقت یک استراتژی معاملاتی مخصوص به خود داشته باشید. استراتژی به شما خواهد گفت که چه چیزی را با چه قیمتی معامله کرده و در چه قیمتی معامله یا همان پوزیشن را ببندید. همچنین در استراتژی معاملاتی، تعیین کردن حد سود و ضرر نیز بخش مهمی از موفقیت است. به هر حال، هیچ تریدری در هیچ کجای جهان نمیتواند 100 درصد در معاملات خود موفق باشد، اما همواره باید بتواند بر احساسات خود غلبه کرده و معاملات را تنها تا جایی باز بگذارد که ضرر آن، بیشتر از توان حساب معاملاتی نباشد. پس از اینکه استراتژی معاملاتی خود را ایجاد کرده و در حساب دموی فارکس بررسی کردید، نوبت به انتخاب بروکر خواهد رسید. در این بخش از مقاله، ملاکهای مهم در انتخاب کارگزاری فارکس را به شما آموزش خواهیم داد.
اعتبار و رگولاتوری بروکر
اگرچه بسیاری از وبسایتها اعتبار بروکر را محدود به داشتن رگولاتوری کردهاند، اما لزوما داشتن رگولاتوری به معنای معتبر بودن کارگزاری نیست. در اعتبارسنجی کارگزاریها باید به چندین نکته دقت شود. اول اینکه قدمت تاسیس کارگزاری چقدر است؟ طبیعتا هرچقدر که قدمت و تجربه بروکر بیشتر باشد، میتوان بهتر به آن اعتماد کرد. سپس باید میزان رضایت مشتریان کنونی و قبلی کارگزاری را ارزیابی کرد. کارگزاریای که دارای توانسته رضایت مشتریان را در چند سال اخیر جلب نماید، حتما خدمات خوبی را به مشتریان ارائه کرده و خدمات خوب به معنای اعتبار کارگزاری است. در نهایت، باید به داشتن رگولاتوری توجه کرد. کارگزاریهای فارکس که تحت نظارت رگولههای معتبر هستند، باید قوانین مالی سفت و سختی را دنبال کرده و به همین جهت نیز احتمال بروز تخلف در آنها بسیار کمتر است. اگرچه باید دقت داشت که داشتن رگولاتوری، به معنای عدم تخلف تا امروز است. بنابراین، هر زمان که کارگزاری دچار تخلف شود، رگولهی آن باطل خواهد شد.
تنوع نمادهای معاملاتی
هر چه در این مقاله بیان خواهد شد، تنها با توجه به کارگزاریهای معتبری است که کیفیت و صحت خدمات آنها تا کنون اثبات شده است. پس از اطمینان از اعتبار کارگزاری، در اولین قدم باید نمادهای معاملاتی ارائه شده را بررسی کرد. تریدرها برای اینکه بتوانند سود مناسبی از بازار کسب کنند، باید در هر لحظه امکان معامله کردن نمادهای مختلفی را داشته باشند. برای مثال، اگر بروز جنگ در اوکراین باعث افزایش قیمت نفت برنت شود، تریدر باید بتواند به سادگی از میان نمادهای عرضه شده، نماد BRENT را انتخاب کرده و معامله کند تا از روند بازار جا نماند. بسیاری از بروکرهایی که در ایران شناخته شده هستند، متاسفانه به جز جفت ارزها، سبد معاملاتی بسیار محدودی را برای مشتریان خود در نظر گرفتهاند. برای مثال، بروکر آلپاری اگرچه شناختهشدهترین کارگزاری در بازار ایران است، اما کمتر از 100 نماد را برای مشتریان خود فراهم کرده است.
در حال حاضر، متنوعترین سبد نمادهای معاملاتی در اختیار یک کارگزاری قدیمی، معتبر و مدرن است. بروکر IFC با ارائه کردن بیش از 600 نماد معاملاتی، تنها کارگزاری در ایران است که لیست نمادهای معاملاتی آن تا این اندازه گسترده بوده و دست تریدر را از هر جهات باز گذاشته است. از آنجاییکه آی اف سی مارکتز، نه تنها بیش از 600 نماد معاملاتی عرضه کرده، بلکه امکان ساخت نمادهای اختصاصی را نیز برای تریدرها ارائه کرده است، به همین جهت به آن لقب مدرن داده میشود. این امکان در هیچیک از سایر کارگزاریهای مشاهده نشده است. خوشبختانه IFC Markets نه تنها سبد معاملاتی گستردهای داشته، بلکه امکان معامله بر اساس بسیار استراتژیهای معاملاتی همچون اسکالپینگ را نیز فراهم کرده و در کل، تبدیل به یکی از بهترین انتخابها برای ایرانیان شده است.
میزان مجموع کارمزدها
در گام بعدی، باید به میزان کارمزدهای دریافتی بروکرها توجه کرد. همانطور که میدانید، کارمزدهای دریافتی توسط بروکرها به سه شکل اسپرد، کمیسیون و سوآپ بوده که در حسابهای معاملاتی مختلف و همچنین برای نمادهای معاملاتی، متفاوت است. بنابراین، پس از شکل گرفتن استراتژی معاملاتی، باید حتما تعدادی از نمادها را به عنوان نمادهای اصلی در استراتژی انتخاب نمایید تا میزان کارمزد در هر معامله در کارگزاری را متوجه شوید. در حال حاضر، اگرچه بروکر ifc متنوعترین نمادهای معاملاتی را عرضه کرده، اما نمیتوان گفت که کمترین کارمزد را دریافت میکند. به صورت کلی، میزان کارمزدهای دریافت شده در این بروکر، در حد معمول و نرمال بوده و از بسیاری از کارگزاریها کمتر و از بعضی بروکرهای خاص، بیشتر است. برای مثال، میزان کارمزد آی اف سی مارکتز از آلپاری کمتر بوده، اما از بروکر آی تی بی بیشتر است.
تنوع حساب های معاملاتی
بر اساس استراتژی معاملاتی، تریدر ممکن است به دنبال کمترین اسپرد بوده و اهمیتی به میزان سوآپ ندهد. در نقطهی مقابل، در بعضی از استراتژیهای معاملاتی بلند مدت، تریدر باید به دنبال حسابی با حداقل کمیسیون و ترجیحا بدون سوآپ باشد. همهی اینها باعث شده تا کارگزاریهای فارکس، حسابهای معاملاتی مختلفی را برای مشتریان خود ایجاد نمایند. عموما تنوع حسابهای معاملاتی به معنای انتخاب راحتتر از میان خدمات و کارمزدها بوده و دست تریدر را به شدت باز خواهد کرد. در بسیاری از حسابهای مدرن که توسط کارگزاریهای مختلف ارائه شدهاند، تریدر میتواند حساب را حساب اسلامی تبدیل کرده و هیچگونه سوآپی برروی معاملات خود پرداخت ننماید. همچنین امکان انتخاب میان حساب با اسپرد ثابت یا شناور نیز در بروکرهای فارکس، فراهم شده است.
واریز و برداشت آسان
یکی از مشکلات ایرانیان در سطح کلان، عدم دسترسی به روشهای پرداخت سریع و امن خارجی از جمله پی پل و ویزاکارت است. تریدرهای ایرانی عموما در مراحل واریز و برداشت با مشکلاتی روبرو بوده که نقش کارگزاری در این بین، بسیار مهم است. کارگزاران فارکس روشهای واریز و برداشت ریالی را از طریق صرافیهای فارکس فراهم کردهاند، اما متاسفانه هر واریز و برداشت به این روش، همراه با 0.5 الی 3 درصد کارمزد بوده که عملا حاشیهی سود تریدر از فعالیت در بازار فارکس را محدودتر مینماید. در حاضر، بروکر آی تی بی بهترین روش واریز و برداشت ریالی را ارائه کرده که هیچگونه کمیسیونی بابت انتقال وجه (چه در واریز و چه در برداشت)، پرداخت نخواهد شد. در کنار کارمزد، شارژ آنی نیز اهمیت ویژهای داشته و خصوصا زمانیکه حساب تریدر در نزدیکی کال شدن است، اهمیت آن بیشتر میشود. همواره باید کارگزاریای را انتخاب کرد که امکان واریز آنی را فراهم کرده باشد و برداشت نیز در کمترین زمان ممکن انجام شود.
پشتیبانی پارسی زبان
فعالیت در بازار فارکس، عموما همراه با فشارهای روانی و استرس است. این بازار، اگرچه امکان کسب درآمد را به مشتریان خود عرضه کرده است، اما ماهیت سرمایهگذاری باعث بروز زمانهایی پرتنش در تریدر خواهد شد. همواره ممکن است سوالاتی در ذهن شما شکل گرفته باشد و یا نیاز به همفکری با فردی متخصص و با تجربه داشته باشید. داشتن تیم پشتیبانی و خصوصا پشتیبانی فارسی زبان، یکی از بخشهای بسیار مهم در کارگزاریهای معتبر فارکس است. متاسفانه در حال حاضر، بروکرهای فیبوگروپ و روبو فارکس اگرچه بسیار سرشناس هستند، هیچگونه تیم پشتیبانی فارسی زبانی نداشته و کارگزاری نام آشنای آلپاری نیز ضعف محسوسی در این حوزه دارد. در رتبه بندی بهترین کارگزاریهای فارکس از نظر کیفیت تیم پشتیبانی، بروکر آی تی بی دارای بهترین تیم بوده که همه روزه پاسخگوی مشتریان است، سپس به ترتیب بروکر ارانته و بروکر آمارکتس در ردههای بعدی قرار میگیرند. هر سه کارگزاری، در تلگرام یا واتساپ پاسخگوی سوالات مشتریان بوده و مشکلات ایجاد شده را برطرف خواهند کرد.
رتبه بندی بروکرهای فارکس در ایران
به نقل از وبسایت آی آر بروکرز که مرجع ارزیابی عملکرد کارگزاریهای فارکس فعال در ایران است، رتبهبندی نهایی کارگزاران فارکس در آخر نیمه اول سال 1401 به شرح زیر است:
- بروکر آی تی بی (کمترین کارمزد، تنوع نمادها، بهترین پشتیبانی، واریز و برداشت ریالی بدون کمیسیون)
- بروکر ifc (متنوع ترین نمادها، کارمزد کم، پشتیبانی فارسی زبان، اعتبار و رگولههای متعدد)
- بروکر ارانته (کارمزد کم، تنوع بالا در نمادهای سهام، پشتیبانی فارسی زبان، اعتبار جهانی)
- بروکر آمارکتس (کارمزد کم، تنوع بسیار بالا در نمادهای سهام، پشتیبانی فارسی زبان، بونوسهای خوب)
- بروکر آلپاری (کارمزد مناسب، قدمت بالا)
- بروکر روبو فارکس (کارمزد مناسب، قدمت بالا)
- بروکر فیبو گروپ (قدمت بالا)
در نظر داشته باشید که اگر استراتژی معاملاتی مشخصی دارید، میتوانید به وبسایت آی آر بروکرز مراجعه کرده و ارزیابی جامع هر کارگزاری را مطالعه کنید. در مقالات ارزیابی، استراتژیهای معاملاتی مجاز بیان شده و همچنین مزایا و محدودیتهای هر یک از بروکرها به تفصیل بیان شده است. در هنگام انتخاب بروکر، میتوانید با کارشناسان این وبسایت مشورت نموده و همچنین نظر سایر تریدرها را نیز جویا شوید.
برچسب ها : بروکر فارکس,کارگزاری فارکس,اسپرد در فارکس,بهترین بروکر فارکس,بهترین کارگزاری فارکس
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-