واضح آرشیو وب فارسی:: آرماتراپی و رایحه درمانی و عطر های گیاهی اصل
رایحه درمانی بوسیله عطرها و روغن های طبیعی و گیاهی
اگر شما هم اصطلاح آرماتراپی یا رایحه درماین را شنیده اید و دنبال اطلاعات دقیق تر راجع به آن هستین ، این مقاله را انتها مطالعه کنید
آرما تراپی یا رایحه درمانی چیست؟
روما به معنی رایحه است و تراپی به معنی درمان. پس آروماتراپی همان رایحه درمانی است.
در واقع متخصصین ، در روش آرماتراپی روغن های معطری را که از گیاهان به دست آورده اند را برای درمان مراجعه کنندگانشان به کار می گیرند.
آروماتراپی روشی است که سعی می کند رایحه گیاهان، گل ها و حتی دانه های مختلف را برای بهبود سلامتی انسان ها به کار ببرد و در بسیاری از موارد هم موفق عمل کرده است. این روش به عنوان یک روش مکمل در کنار مصرف داروها و درمان های کلاسیک عمل می کند و نتایج مثبت زیادی به همراه داشته است.
تاریخچه رایحه درمانی
جالب است بدانید بیشتر حوزه های طب مکمل قدمت زیادی دارند. برای نمونه همین آروماتراپی تاریخچه ای دارد که به 6000 سال پیش بر می گردد! مصر باستان، چینی ها، هندی ها، رومی ها و یونانی ها از این روش استفاده می کردند و روغن های معطر را در ساخت داروها به کار می گرفتند.اما اگر دوست دارید بدانید از چه زمانی بصورت یک روش پزشکی به کار گرفته شده، باید جواب سوال تان را از یک شیمی دان فرانسوی بپرسید که وقتی دستش سوخت روی ناحیه سوخته شده، روغن اسطوخودوس ریخت و فهمید که دردش تسکین پیدا کرده!
بعد از این اتفاق، او شروع به تجزیه و تحلیل مواد تشکیل دهنده روغن های گیاهی کرد و همچنین سعی کرد تاثیر آنها را روی انواع درد بررسى کند ؛نتیجه اش هم این شد که در سال 1928 علم آروماتراپی پایه گذاری شد و 22 سال بعد آن قدر فراگیر و شناخته شده بود که پرستاران، پزشکان و هرکسی که حیطه کاری اش به نحوی به سلامت انسان مربوط بود، شروع به استفاده از رایحه درمانی کردند.
کاربردهای عطر درمانی
یکی از راههای ورود غذا و انرژی های خارجی به بدن از راه بینی است.همانطور که با خوردن میتوانیم بخشی از نیروی وجودمان را تامین کنیم.با دیدن،شنیدن و حتی بوییدن نیز بسیاری از انرژِی ها به وجودمان نفوذ میکنند.
همانطور که بوییدن و استنشاق هوای آلوده میتواند پایه گذار بسیاری از بیماری های روحی و جسمی باشد ، بوییدن و استنشاق بوی گل ها و گیاهان مختلف نیز دارای اثراتی است.
یکی از کاربردهای عطر درمانی در درمان افسردگی است. توصیه میشود بیماران افسرده یکی از روغنهای اسانس گل سرخ، بادرنجویه، یاسمن یا روغن میوههایی همانند لیمو، پرتقال، سیب یا گریپ فروت را تهیه کنند و پس از این که آن را روی دستمال ریختند در فواصل مختلف استشمام نمایند. میتوان ۱۵ قطره از روغنهای توصیه شده را در ۵۰ میلی لیتر روغن بادام ریخت و روزی چند بار نواحی گردن و کمر را توسط آن مالش داد.
اگرچه بر اساس مطالعات انجام شده روغنهای معطر میتوانند از طریق بوییدن تأثیر گذار باشند ولی مالش آنها بر روی پوست نیز از جمله روشهای قابل اعتماد در درمان است. به علت این که مولکولهای این مواد به سرعت از طریق پوست جذب گردش خون میشوند از اینرو میتوانند اثر مهمی در درمان داشته باشند ولی نکته مهم عوارض جانبی این روغن هاست که اگر توسط فرد غیر مجرب و بدون مشاوره با پزشک متخصص به کار برده شود، ظهور مینماید.
توصیه میشود که افرادی که برای اولین بار این روغنها را به کار میبرند آزمون پُشتهای (Patch test) را انجام دهند به این صورت که قطرهای از روغن را روی پوست ساعد یا قسمت خارجی ران بچکانند و سپس روی آن یک پانسمان قرار دهند اگر پس از ۴۸ ساعت خارش یا التهابی بر روی پوست ایجاد نشود استعمال خارجی این روغن بیضرر است.
محصولات رایحه درمانی و عطرهای طبیعی را از کجا تهیه کنیم
پیشنهاد ما به شما برای خرید روغن گیاهی و عطر گیاهی و محصولات رایحه درمانی با کیفیت مراجعه به عطاری اینترنتی مشکستان ( Moshkestan.com )، مرجع تخصصی نقد و بررسی و فروش اینترنتی گیاهان دارویی است. کاربران برای تهیه داروهای گیاهی میتوانند با حق انتخابی بسیار بالا و با دریافت اطلاعاتی کامل برای انتخاب درست کالای مورد نظر خود، وب سایت مشکستان را بررسی کنند و با حداکثر اطمینان کالای خود را انتخاب و خرید کنند