پکیج های دیواری دستگاه های بسیار مقاومی هستند که به عنوان سیستم های گرمایشی در منازل به کار گرفته می شوند. این دستگاه ها هر قدر که برای ما سودمند باشند، به همان اندازه نیز می توانند با مشکلات و عیب و ایرادهایی همراه باشند که ما در این مقاله به مهم ترین علت خرابی پکیج دیواری خواهیم پرداخت تا پیشینه ای از ریشه دلایل عیب های این سیستم های گرمایشی داشته باشیم. پس بیایید با یکدیگر این 7 دلایل مهم را برشماریم تا در صورت نیاز به تعمیرات آنان بپردازیم.
با رایج ترین مشکلات خرابی پکیج ها آشنا شوید:
نشتی آب پکیج دیواری
اولین و مهم ترین علت خرابی پکیج دیواری را که بسیار نیز مطرح است، می توان نشتی آب دانست. این مشکل خود علت های متعددی می تواند داشته باشد. شلنگ های آبی که به پکیج ها متصل هستند، شاید دچار ترک و یا شکستگی شده اند، دستگاه سختی گیر و یا اتصالات داخلی موجود در پکیج نیز می تواند در این امر دخیل باشد.
گاهی اوقات تجربه نشان داده که با تعویض و یا محکم نمودن واشر ها مشکل خرابی برطرف گشته است. برای آگاهی بیشتر، مشاوره با کارشناسان می تواند کمک کننده باشد.
خاموش و روشن شدن مدام پکیج
این موضوع واقعاً برای هر کسی می تواند ناخوشایند باشد که در هنگام استفاده از آب گرم پکیج خاموش و روشن بشود. علت این خرابی پکیج دیواری چه می تواند باشد؟
متخصصان در این حوزه احضار دارند که تنظیم نبودن شیر برقی گاز دستگاه و رسوب گرفتن پکیج دیواری که به دنبال آن بالا رفتن دما را به همراه دارد، از مشکلات اصلی تلقی می گردند. برای این کار به رسوب زدایی دستگاه پرداخته و یا بررسی نمایید، هوای کافی جهت احتراق به داخل پکیج وارد می شود.
کم شدن میزان فشار آب پکیج دیواری
از دیگر علت خرابی پکیج دیواری می توان به کم بودن میزان فشار آب گرم اشاره کرد که معمولا این مشکل در بیشتر آپارتمان ها قابل رؤیت است. با توجه به اینکه دلایل گوناگونی در شهر می تواند موجب به وجود آمدن این مشکل باشد، این معضل را نمی توان به طور شخصی برطرف نمود.
به طور مثال نشتی لوله ها، تنظیم نبودن یا خراب بودن منبع انبساط، مشکل و ایراد در شیر پرکن، مشکلات موجود در پمپ، رسوب لوله ها و مشکل گرفتگی شیر پیسوار و ... هر کدام می توانند در این موضوع دخیل باشند.
روشن نشدن پکیج های دیواری
گاهی اوقات ممکن است که مدار گرمایش به هر دلیلی نتواند عملکرد درستی از خود نشان دهد، در این صورت پکیج نیز نمی تواند برای آب گرم مصرفی گرمای مطلوبی ارائه دهد و روشن نمی شود. به احتمال خیلی قوی این مشکلات می تواند به دلیل ایرادات مربوط به فلوسوئچ یا همان فلومتر پکیج باشد.
پیشنهاد می کنیم فلومتر را باز کرده و چک نمایید و در صورت نیاز از متخصصان بخواهید که قطعه را تعویض نمایند. بهتر است سیم های متصل به فلوسوئچ را نیز کوتاه کنید.
صدای زیاد مبدل حرارتی در پکیج دیواری
از دیگر علت خرابی پکیج دیواری که بسیار نیز می توان مشاهده کرد، سر و صدای بیش از حد مبدل حرارتی است. این موضوع می تواند ساکنین خانه را به شدت آزرده خاطر کند.
علل های متعددی همچون رسوبگیری مدار و مبدل حرارتی، تنظیم نبودن شیر برقی گاز دستگاه، خرابی پمپ آب و مشکلات مربوط به سنسورهای حرارتی در این مشکل می توانند دخیل باشند. برای رفع این مشکل به رسوبزدایی مدار و مبدل حرارتی بپردازید که در کاهش صدا می تواند بسیار کاربردی عمل کند.
انفجاری روشن شدن پکیج های دیواری
آیا پکیج دیواری شما نیز به حالت انفجاری روشن می شود؟ اگر با این مشکل دست و پنجه نرم می کنید، پیشنهاد می نماییم که ابتدا فشار گاز شیر برقی دستگاه پکیج را مورد بررسی قرار دهید. میزان فاصله الکترود جرقه زن تا سطح مشعل نیز می تواند در ایجاد این معضل دخیل باشد.
برای برطرف نمودن این علت خرابی پکیج دیواری بهتر است قبل از اینکه خود اقدام به کاری کنید، حتما با یک کارشناس مشورت نمایید و با آگاهی کامل به رفع مشکل دستگاه خود بپردازید.
باقی ماندن در حالت انتظار
معمولا بسیاری از افراد از این موضوع گلایه می کنند که چرا پکیج ما در حالت انتظار باقی می ماند؟ این علت خرابی پکیج دیواری می تواند با خود جریان نداشتن آب گرم مصرفی و رادیاتور ها را نیز به همراه داشته باشد. توصیه ما به شما دوستان این است که پرشر دود را چک کنید.
گاهی نیز وجود ترک در لوله و ونتوری یا شیلنگ سلیکونی باعث می گردد که پکیج دیواری در حالت انتظار باقی بماند. بهترین راه این است که از یک تعمیرکار حرفه ای و مجرب بخواهید تا به مشکلتان رسیدگی نماید. دیجی امداد رسان همواره آماده خدمت رسانی می باشد.
چرا گاهی اوقات از پکیج های دیواری بوی نامطلوبی استشمام می گردد؟
این سؤال می تواند پرسش شما عزیزان نیز باشد. معمولا گاهی اوقات ما بوی بدی از پکیج ها حس می کنیم و به دنبال آن آب سرد نیز تغییر رنگ می دهد؟ علت چیست؟ اگر آب پکیج مدتی قطع باشد و یا اینکه از آب گرم به مدت طولانی استفاده نشود، معمولا بوهایی شبیه به فاضلاب و گوگرد به مشام می رسد و این خود نیز می تواند به بخاطر رشد و تکثیر باکتری در پکیج باشد.
کلام آخر
در این نوشتار به 7 علت خرابی پکیج دیواری که بسیار نیز متداول و پر تکرار هستند، پرداختیم. در صورت بروز هر کدام از این مشکلات ابتدا به عیب یابی دستگاه بپردازید و در نظر داشته باشید که انجام هر گونه خدمات تعویض و یا تعمیر قطعات بهتر است به دست متخصصان و سرویسکاران با تجربه و زبده انجام پذیرد. اگر در این زمینه از مهارت و تخصص کافی برخوردار نیستید، سریع دست به آچار نشوید تا متحمل هزینه های بزرگ تری نگردید. با درک آگاهی کامل از مشکلات رایج پکیج، در صورت وقوع آن راحت تر می توانید با معضل ایجاد شده برخورد کنید.