تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817348682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چیلر چیست و چه کاربردهایی دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی::

چیلر به دستگاهی گفته می­ شود که با به گردش درآوردن مایعی مانند آب، که تنظیم دمای آن توسط سیکل تبرید تراکمی انجام می­ گیرد دمای دستگاه های مختلف که برای تهویه مطبوع ساختمان­ ها و کارخانجات بکار می­ رود را حفظ می کند. در واقع چیلر نقش خنک کنندگی یا کاهندگی دما را برای دستگاه ها و تجهیزات مختلف برعهده دارد و روش کار آن به این صورت است که با به چرخش درآمدن مایع خنک ­کننده حرارت، گرما را از محیطی که دمای آن کمتر بوده گرفته و به محیطی که دمای بالاتری دارد منتقل می­ کند. این دستگاه دارای انواع مختلفی می­ باشد که شناخت انواع چیلرها و کاربرد آنها کمک می­ کند تا با انتخاب نوع مناسب، دستگاهی که کارایی لازم را دارد را خریداری کنید. بر اساس نوع کاربرد، چیلرها در دو نوع یعنی برودت صنعتی و تهویه مطبوع تولید می­ شوند. در صورت نبود این سیستم، به مرور زمان گرما در یکجا جمع و منجر به کاهش زمان تولید و همچنین خاموش شدن تجهیزات و دستگاه ها می­ گردد که این امر احتمال خرابی دستگاه را نیز بالا می ­برد. بنابراین برای جلوگیری از خرابی تجهیزات و خسارت های ناشی از آن بهتر است از انواع چیلر بر حسب کاربردی که دارند استفاده کنید.

معرفی انواع چیلر برای خرید

سیستم­ های چیلر که برای تأمین سرمایش طراحی شده­ اند از لحاظ اندازه، طراحی و کاربرد متنوع هستند. چیلر تراکمی، جذبی و سانتریفیوژ از انواع چیلر هستند. در زمان خرید چیلر باید فاکتورهای زیادی را در نظر بگیرید؛ مانند آب و هوای منطقه، میزان نیاز برودتی، هزینه ­های جانبی، معتبر بودن شرکت تولید کننده، گارانتی محصول و دیگر موارد لازم که باید قبل از خرید درباره آنها تحقیق کنید یا از یک شرکت معتبر مشاوره دریافت کنید تا شما را جهت خرید با صرفه ­تر و البته کاربردی راهنمایی کند.

چیلر جذبی که یکی از سیستم ­های مورد استفاده در صنعت می­ باشد با دیگر چیلرها تفاوت دارد و برخلاف چیلرهای تراکمی دارای کمپرسور نمی ­باشد و برای تولید برودت از انرژی گرمایی یا حرارتی استفاده می­ کند. مهمترین اجزای تشکیل دهنده این نوع دستگاه ها شامل ژنراتور، کندانسور، تبخیرکننده یا اواپراتور و ابزوربر(محفظه جاذب) می­ باشد. در قسمت فوقانی سیستم چیلر، کندانسور و ژنراتور در یک محفظه مشترک نصب می­ گردند. از کندانسور یا چگالنده برای کاهش مصرف آب و بازگرداندن آب تبخیر شده و استفاده مجدد در سیکل تبرید جذبی و از ژنراتور که یک محفظه حاوی محلول آب و ماده جاذب که دارای یک مبدل حرارتی است برای تبخیر آب موجود در محلول و غلیظ کردن آن استفاده می ­شود. اواپراتور و ابزوربر را در قسمت زیرین و داخل یک پوسته در سیستم چیلر قرار می ­دهند. اواپراتور یا واحد تبخیرکننده دمای آب مصرفی را کاهش داده و بدلیل اهمیتی که تبادل حرارت در این قسمت دارد از لوله ­های مسی با فین کوتاه استفاده می ­کنند. ابزوربر نیز یک نوع مخزن می­ باشد که حاوی مقدار مشخصی از ماده لیتیوم بروماید بر اساس ظرفیت چیلر جذبی است.



چیلر آب خنک یکی از انواع چیلر تراکمی بوده که وظیفه سردسازی آب و پمپاژ آن به واحدهای مختلف به منظور ایجاد سرمایش را دارد و با استفاده از انرژی الکتریکی فرایند سرمایش را انجام می دهد. در واقع تولید سرما وظیفه چیلر نیست بلکه کار آن دفع گرما و انتقال گرمای نامطلوب از قسمتی به قسمت دیگر می باشد. از این نوع چیلر برای تهویه مطبوع تابستانی و خنک­ کاری تجهیزات صنعتی استفاده می­ کنند؛ همچنین در تجهیزات مختلف واحدهای مسکونی، تجاری، اداری و صنایع مختلف همچون داروسازی، صنایع شیمیایی و... بکار گرفته می­ شوند. لازم بذکر است که از این نوع چیلرها در مناطقی که رطوبت بالایی دارند نمی ­توان استفاده کرد و از جمله مزایای آن می ­توان به راندمان بالا، ابعاد کوچک، صدا و لرزش کم و مصرف پایین برق اشاره کرد. اجزای اصلی تشکیل دهنده چیلر آب خنک شامل اواپراتور، کمپرسور، کندانسور و شیر انبساط می ­باشد. کمپرسور دارای دو عملکرد که یکی کاهش فشار و خارج کردن بخار مبرد از اواپراتور و دیگری بالا بردن فشار در اثر تراکم و افزایش بخار مبرد می ­باشد و در کندانسور، آب از قسمت برج خنک­ کننده وظیفه خنک و متراکم کردن مبرد را دارد و باید بدانید برج خنک­ کننده بطور مستقیم روی کارکرد چیلر آب خنک اثر دارد.

از جمله معایب چیلرهای آب خنک می ­توان به هزینه تعمیرات و نگهداری بالا، مصرف زیاد آب، وابسته بودن چیلر به برج خنک کننده، نیاز به سیستم پمپاژ برج خنک­ کننده، نیاز به سختی­ گیر آب جبرانی برج خنک کننده و محدودیت در انتخاب بر حسب اقلیم آب و هوایی می ­توان اشاره کرد. همچنین از مزایای استفاده از چیلرهای آب خنک بجز موارد ذکر شده می­ توان هزینه خرید اولیه پایین، فشار کاری پایین، عدم نیاز به فضای باز و استفاده از آن در دماهای زیر صفری را ذکر نمود.

چیلر هوا خنک یکی دیگر از انواع چیلر تراکمی می ­باشد که اجزای اصلی تشکیل دهنده آن مشابه نوع آب خنک است اما نوع کندانسور آن از نوع هوایی می­ باشد یعنی فرایند تقطیر و سرمایش را از طریق تبادل حرارت با هوای آزاد انجام می ­دهد. همچنین استفاده از این نوع چیلر معایبی همچون صدا و لرزش بالا، هزینه خرید اولیه بالا، مصرف زیاد برق، فشار کاری بالاتر، راندمان سرمایشی پایین، اندازه بزرگتر آن نسبت به چیلر تراکمی آب خنک و نیاز به فضای باز دارد و دارای مزیت­ هایی همچون هزینه تعمیرات و نگهداری پایین، عدم محدودیت برحسب انتخاب اقلیم، تنوع در ظرفیت سرمایشی، حذف برج خنک­ کننده، حذف سیستم پمپاژ برج خنک­ کننده و مناسب برای استفاده در فصل زمستان می ­باشد. همین طور محل قرارگیری چیلر هوا خنک باید در معرض هوا و در فضای باز باشد و از آنجایی که صدا و لرزش بیشتری را به نسبت سایر چیلرها دارد در تعیین محل آن دقت بیشتری کنید. اگر می­ خواهید روی بام نصب کنید به اسکلت ساختمان دقت شود، نکته دیگر آن که در مناطق گرمسیری این نوع چیلر اندازه ­ی بزرگتری دارد و قیمت آن نیز بالاتر است و در مناطق سردسیری ابعاد این نوع چیلر کوچکتر و قیمت آن پایین ­تر است.



نکته پایانی:

آسا تهویه یکی از شرکت های معتبر در زمینه فروش انواع مختلف چیلر می­ باشد. از جمله ویژگی­ های این فروشگاه می ­توان به دارا بودن نماد اعتماد الکترونیک، کیفیت بالای محصولات، خدمات پس از فروش، نحوه برخورد محترمانه اعضای فروشگاه با مشتریان، 13 سال سابقه فعالیت، ارائه مشاوره فنی و مهندسی و پیشنهاد بهینه ­ترین سیستم با بهترین قیمت، اعزام تیم فنی به محل پروژه اشاره کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا استعلام قیمت خرید چیلر می­ توانید به سایت https://asatahvieh.com مراجعه و از طریق راه های ارتباطی برای مشاوره یا پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1883]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن