تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842758728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه کسی در پشت پرده ویروس کرونا قرار دارد؟ | آخرین اخبار ایران و جهان - رسانه انقلابی و جهادی


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: چه کسی در پشت پرده ویروس کرونا قرار دارد؟
نشریه گلوبال ریسرچ در مطلبی به تلاش‌ها برای منزوی کردن چین و تحت تاثیر قرار دادن اقتصاد جهانی با استفاده از ویروس کرونا پرداخت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه گلوبال ریسرچ در مقاله‌ای به قلم پروفسور «مایکل چاسدوفسکی» درباره شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان نوشت: آیا کووید -۱۹ یک بیماری همه‌گیر جعلی و ساختگی است؟ چه کسی در پشت پرده‌ این ویروس قرار دارد؟  ویروس کرونا چه تاثیری از جنبه بی‌ثباتی اقتصادی، اجتماعی و ژئوپولتیک در سراسر جهان دارد؟ در این مطلب آمده است: در پی تصمیم سازمان جهانی بهداشت برای اعلام وضع اضطراری بهداشت عمومی در تاریخ سی‌ام ژانویه (دهم بهمن) سال ۲۰۲۰, تبلیغات رسانه‌ای و انتشار اطلاعات نادرست درباره گسترش ویروس جدید کرونا، باعث ایجاد فضایی از ترس و تردید در سراسر جهان شده است. کارزار وحشت‌آفرینی همچنان ادامه دارد. ترس و تردید ادامه دارد. دولت‌های ملی و سازمان جهانی بهداشت مشغول گمراه کردن مردم هستند. بنابر اعلام روزنامه نیویورک تایمز، حدود ۸۴ هزار نفر در حداقل ۵۶ کشور جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و حدود ۲۹۰۰ نفر هم بر اثر ابتلا به بیماری کووید - ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند. چیزی که این رسانه‌ها در بیان آن کوتاهی می‌کنند این نکته است که ۹۸ درصد موارد ابتلا به ویروس کرونا در سرزمین اصلی چین رخ داده است. سازمان جهانی بهداشت در تاریخ ۲۸ فوریه (نهم اسفند) اعلام کرد کمتر از پنج هزار نفر از مبتلایان به کرونا در خارج از چین بسر می‌برند. جدید‌ترین برنامه رصد شیوع آنفلوآنزا در آمریکا - که در مرکز پیشگیری و کنترل بیماری در آمریکا انجام می‌شود - نشان می‌دهد تا ۱۸ ژانویه ۲۰۲۰, پانزده میلیون مورد از ابتلا به آنفلوآنزا در آمریکا گزازش شده است که از این تعداد ۱۴۰ هزار نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند و ۸۲۰۰ نفر هم جان خود را از دست دادند. داده‌های مربوط به همه گیری بیماری کووید -۱۹: سازمان جهانی بهداشت در تاریخ ۲۸ فوریه (هشتم بهمن) گزارش داد که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان ۸۳ هزار و ۶۵۲ نفر است که از این تعداد, ۷۸ هزار و ۹۶۱ نفر در سرزمین اصلی چین به این ویروس آلوده شدند. تعداد مبتلایان تأیید شده به این ویروس در خارج از چین ۴۶۹۱ نفر گزارش شده است. سازمان جهانی بهداشت همچنین دو هزار و ۷۹۱ مورد مرگ بر اثر ابتلا به کرونا را گزارش کرده است که از این تعداد فقط ۶۷ نفر در خارج از چین فوت کردند. این آمار و ارقام تأیید می‌کنند که بخش زیادی از شیوع بیماری کرونا محدود به سرزمین چین است. همچنین تازه‌ترین گزارش‌ها نشان می‌دهد شیوع کرونا در چین به شدت تحت کنترل قرار دارد. در تاریخ ۲۱ فوریه سال (دوم اسفند) ۲۰۲۰, کمیسیون بهداشت ملی چین گزارش داد که ۳۶ هزار و ۱۵۷ فرد مبتلا به کرونا درمان و از بیمارستان‌ها ترخیص شدند. گزارش‌های منتشر شده از چین تأیید می‌کند که شماری از مبتلایان درمان شدند و در حال بهبود یافتن از عفونت کرونا هستند. هم اکنون تعداد مبتلایان به کرونا درحال کاهش است. بر اساس اعلام اداره ملی محصولات پزشکی در چین، بیمارستان‌ها از داروی ضد ویروس موسوم به «فاویلاویر» استفده می‌کنند. این دارو به عنوان دارویی گزارش شده است که کمترین عوارض جانبی را روی بیماران مبتلا به کرونا دارد. اجازه دهید اندکی آمار‌ها را دقیق‌تر بررسی کنیم:
جمعیت جهان هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر است.
جمعیت چین یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر است.
اگر جمعیت چین را از جمیت کل جهان کم کنیم به عدد شش میلیارد و چهارصد میلیون نفر می‌رسیم. تعداد کل مبتلایان تأیید شده در خارج از چین چهار هزار و ۶۹۱ نفر است و تعداد فوتی‌ها ۶۷ نفر است. اگر نسبت این آمار جهانی به کل جمعیت جهان (منهای چین) را محاسبه کنیم به رقم ۴۶۹۱ مبتلا از بین شش میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر می‌رسیم. چنین رقمی هرگز یک همه‌گیری جهانی محسوب نمی‌شود. ابتلای ۶۴ نفر در آمریکا از جمعیت حدود ۳۳۰ میلیون نفری آمریکا نیز هرگز یک همه‌گیری تلقی نمی‌شود. اما چرا باید چنین تبلیغاتی انجام شود؟ پاسخ این است که باید علیه چینی‌ها، نژادپرستی ایجاد شود. کارزار عامدانه علیه چین شروع شد. رسانه‌های غربی و نیز رسانه‌های دولتی از موج احساسات نژادپرستانه علیه قومیت چینی به عنوان یک ابزار استفاده می‌کنند. سانی بنک (واقع در حومه شهر بریسبان) , رانکورن (حومه بریسبان) و «ایت مایلز پلینز» جزو شهر‌هایی در ایالت کوئینزلند استرالیا هستند که درصد زیادی از چینی‌تبار‌ها در آنجا زندگی می‌کنند. وزارت بهداشت ایالت کوئینزلند در توصیه‌ای به مردم اعلام می‌کند که کلیه چینی‌تبار‌ها (از جمله کسانی که در استرالیا متولد شدند و هرگز به چین سفر نکردند) به مثابه یک خطربرای بهداشت و سلامت تلقی می‌شوند و ممکن است ویروس کرونا را به سفید پوستان استرالیایی (غیرچینی‌ها) انتقال دهند. از مردم خواسته می‌شود که به رستوران‌های چینی نروند. همین پدیده درسراسر آمریکا نیز در جریان است. جنگ اقتصادی بر ضد چین:
راهبرد‌های آمریکا شامل استفاده از ویروس کرونا برای منزوی کردن چین است با وجود آنکه واقعیت نشان می‌دهد اقتصاد آمریکا شدیدا به واردات از چین وابسته است. اخلال کوتاه مدت در اقتصاد چین را می‌توان عمدتا به مسدود شدن موقت کانال‌های تجاری و حمل و نقل نسبت داد. اقدام سازمان جهانی بهداشت در اعلام وضع اضطراری برای بهداشت عمومی جهان با انتشار اطلاعات دروغین و مسدود کردن سفر‌های هوایی به چین همراه شده است. ترس و وحشت در وال استریت:
شوک و ترس در بازار‌های بورس جنبه دیگری از ماجرایی است که انتشار اطلاعات دروغین پیشتاز آن است. ترس ناشی از ویروس کرونا باعث سقوط بازار‌های مالی در سراسر جهان شده است. بر اساس گزارش‌ها، حدود شش تریلیون دلار از ارزش بازار‌های بورس از بین رفته است. افت بازار‌های بورس تا این لحظه حدود ۱۵ درصد یا بیشتر است. از دست رفتن پس‌انداز‌های شخصی (برای مثال برای مردم عادی آمریکا) در حالی است که به ورشکستگی و زیان‌های شرکت‌ها اصلا اشاره نکردیم. این مسئله فرصتی بسیار مناسب برای دلالان سازمانی از جمله شرکت‌های فعال در بیمه‌های پوششی است. بحران مالی باعث شده است که حجم قابل توجهی از پول و ثروت مردم به جیب معدودی از موسسات مالی سرازیر شود. تحلیلگران در حالی سقوط بازار‌های مالی را به کرونا ربط دادند که کمتر از ۶۴ مبتلا به کرونا در آمریکا ثبت شده است. در یکی از تحلیل‌ها آمده است افت بازار‌های مالی جای تعجب ندارد، چون ویروس کرونا خیلی سریع گسترش پیدا کرده است.   آیا پیش‌بینی سقوط بازار بورس در ماه فوریه امکان پذیر بود؟ اگر تصور شود که بحران مالی صرفا ناشی از «عوامل بازار» بوده است که در واکنش به انتشار ویروس کرونا صورت گرفت، ساده‌لوحی است. بازار به شیوه‌ای بسیار دقیق تحت نفوذ بازیگران قدرتمندی قرار گرفت که از ابزار‌های بورس بازی در بازار‌ها - مثل ابزار‌های مشتقات مالی و فروش استقراضی – استفاده می‌کنند. هدف پنهانی در اقدام، جمع‌آوری ثروت است. این مسئله فرصتی طلایی برای کسانی بود که از اطلاعات خاص برخوردار بودند و می‌دانستند که سازمان جهانی بهداشت به زودی تصمیم خواهد گرفت در تاریخ ۳۰ ژانویه وضع اضطراری بهداشت عمومی را در سراسر جهان اعلام کند. آیا از قبل اطلاعی درباره همه‌گیر شدن بیماری کووید-۱۹ و عواقب احتمالی آن وجود داشت؟ مرکز امنیت سلامت در بالتیمور آمریکا ویدئویی تهیه کرد که مربوط به شبیه‌سازی شیوع ویروس کرونا است. در این مدل سقوط ۱۵ درصدی بازار‌های بورس شبیه‌سازی شده بود. به گفته‌ سازمان‌دهندگان و حامیان مالی این رویداد، شامل بنیاد بیل و ملیندا گیتس و نیز مجمع جهانی اقتصاد، هیچ «پیش‌بینی» انجام نشد بلکه «شبیه‌سازی» در ماه اکتبر انجام شد و عنوان آن ویروس کرونای جدید ۲۰۱۹ بود. این شبیه‌سازی حدود دو ماه قبل از شیوع کووید -۱۹ صورت گرفته بود! مدل شبیه‌سازی جان هاپکینز درباره همه‌گیری و کاهش ۱۵ درصدی یا بیشتر از ارزش بازار‌های بورس تا حد زیادی با کاهش واقعی در بازار بورس در اواخر ماه فوریه مطابقت دارد. بسیاری از جنبه‌های این شبیه‌سازی با اتفاقاتی که پس از تصمیم سازمان جهانی برای اعلام کردن وضع اضطراری رخ داده بود، همخوانی دارد. چیزی که ما باید به آن پی ببریم این است که حامیان مالی مدل شبیه‌سازی جان هاپکینز، بازیگرانی قدرتمند در عرصه بهداشت و سلامت و اقتصاد هستند یعنی بنیاد گیتس در زمینه بهداشت و سلامت جهانی تخصص دارد و مجمع جهانی اقتصاد هم در زمینه اقتصاد تخصص داد. ذکر این نکته اهمیت دارد که سازمان جهانی بهداشت ابتدا اسم مخففی را برای این بیماری انتخاب کرده بود که در مدل شبیه‌سازی همه‌گیری جان هاپکینزبکار گرفته شد و آسم ان ویروس جدید کرونا بود، اما بعدا این اسم را به کووید -۱۹ تغییر دادند. فساد و نقش سازمان جهانی بهداشت:
چه چیزی باعث شد که تدروس آدهانوم گبریسوس مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در سی ام ژانویه اعلام کند که ویروس جدید کرونا یک وضع فوق العاده بهداشتی را در سراسر جهان ایجاد کرده است؟ مدارک و اسناد نشان می‌دهد که مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در خدمت منافع حامیان مالی و شرکت‌های بزرگ و قدرتمند است. به گفته‌ ویلیام انگال (یکی دیگر از خبرنگاران و مقاله نویسان گلوبال ریسرچ), مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روابط دیرینه‌ای با خانواده کلینتون و بنیاد کلینتون ایجاد کرده است. وی همچنین روابط نزدیکی با بیل و ملیندا گیتس در بنیاد گیتس داشته است. بنیاد گیتس در کنار مجمع جهانی اقتصاد از حامیان مالی پروژه شبیه‌سازی ویروس جدید کرونا در ماه اکتبر بودند. تدروس آدهانوم گبریسوم در مقام وزیر بهداشت اتیوپی، همچنین رئیس صندوق جهانی مبارزه با ایدز، سل و مالاریا بود که بنیاد گیتس آن‌ها را ایجاد کرده بود. این صندوق جهانی مملو از فساد و تقلب و رسوایی‌هایی در این زمینه‌ها است. در طول سه سال مبارزه انتخاباتی تدروس آدهانوم گبریسوس برای تصدی ریاست سازمان جهانی بهداشت، وی متهم بود که در مقام وزیر بهداشت اتیوپی سه مورد همه‌گیری بزرگ درباره وبا را لاپوشانی کرد و دیگران را در این باره گمراه کرد و از عنوان اسهال شدید به جای مالاریا نام برد. وی این اتهامات را رد کرده بود. مدیرکل سازمان جهانی بهداشت دستور پویش گسترده‌ای برای تولید واکسن صادر کرده است. شرکت‌های متعدد داروسازی هم اکنون روی تولید واکسن کرونا کار می‌کنند. جالب است که ذکر کنیم در زمان مدیریت سابق سازمان جهانی بهداشت یعنی دکتر مارگارت چان، وی در جریان شیوع آنفلوآنزای خوکی در سال ۲۰۰۹ (اچ وان ان اوان) گفته بود تولیدکنندگان واکسن پتانسیل تولید چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون واکسن برای آنفلوآنزای خوکی را در طول یکسال دارند. در سال ۲۰۱۹ خبری از آنفلوآنزای اچ‌ وان ان وان نبود. طبق گزارش پارلمان اروپا، این طرح یک کلاهبردای برای جمع کردن پول بود. مرحله بعدی همه‌گیری کووید -۱۹ چیست؟ آیا جعلی و ساختگی است یا واقعی است؟ فعلا موارد زیر در جریان است:
 کارزار تبلیغاتی علیه چین هنوز تمام نشده است.
کارزار وحشت‌آفرینی درباره همه گیری این بیماری در خارج از چین هم خاتمه نیافته است.
 بحران مالی همچنان ادامه دارد.
اگر روابط عادی تجاری (و حمل و نقل) بین چین و آمریکا به زودی به حالت عادی بازنگردد، انتقال کالا‌های مصرفی صادر شده از چین به آمریکا در خطر قرار خواهد گرفت. این امر به نوبه خود ممکن است باعث بروز بحران در بخش تجارت خرده‌فروشی در آمریکا شود یعنی محصولات تولید چین بخش اعظم خریده‌های خرد در آمریکا را تشکیل می‌دهند. از دیدگاه بهداشت و سلامت عمومی، چشم‌انداز مطلوبی برای از بین بردن ویروس کووید-۱۹ وجود دارد. هم اکنون هم شاهد پیشرفت در این مورد هستیم. تا تاریخ ۲۸ فوریه (نهم اسفند)، برای بقیه کشور‌های جهان به جز چین، حدود سه هزار مورد تأیید شده از ابتلا وجود دارد شیوع این بیماری ادامه دارد. این گزارش می‌افزاید: کارزار سازمان جهانی بهداشت برای تولید واکنس کرونا در ۲۸ فوریه مورد تأیید مدیرکل این سازمان قرار گرفت. وی گفت در سراسر جهان این تلاش‌ها در حال انجام شدن است و بیش از ۲۰ مورد از تلاش برای تولید واکسن در سراسر جهان در حال انجام شدن است و چندین دارو نیز مراحل آزمایش‌های بالینی را طی می‌کنند. نیازی به بیان نیست که تصمیم سازمان جهانی بهداشت سود مالی بزرگ دیگری برای پنج شرکت برتر تولید واکسن در جهان حاصل می‌کند که شامل گلاکسو اسمیث کلاین، نووارتیس، مرک، سانوفی و فایزر هست که ۸۵ درصد تولید بازار واکسن را در اختیار دارند.
این شرکت‌ها وارد عرصه تولید واکسن شدند تا با ویروس مرگبار کرونا مقابله کنند. شرکت سانوفی هم اکنون با دولت آمریکا همکاری می‌کند تا واکسنی برای این ویروس جدید تولید کند و امیدوار است که با استفاده از تجربه شیوع ویروس سارس در سال ۲۰۰۳, روند تولید واکسن را سرعت ببخشد. شرکت مرک هم در سال ۲۰۱۹ از محل تولید واکسن درآمد هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری بدست آورد این بخش (تولید واکسن) از سال ۲۰۱۰ به بعد شاهد رشد ۹ درصدی سالیانه است. شرکت گلاکسو اسمیث کلاین با «ائتلاف ابتکار عمل آمادگی در برابر بیماری‌های همه‌گیر» در برنامه تولید واکسن فعالیت می‌کند که در سال ۲۰۱۷ در مجمع جهانی اقتصاد تاسیس شده بود. از «ائتلاف ابتکار عمل آمادگی در برابر بیماری‌های واگی» ر به عنوان سازمانی مهم و کلیدی برای تولید واکسن کرونا نام برده میشود. بنیاد بیل گیتس، بنیاد «ولکام تراست» (انگلیس) و مجمع جهانی اقتصاد در سال ۲۰۱۷ این ائتلاف را تشکیل دادند. کشور‌های هند و نروژ که عضو این برنامه هستند وعده دادند کمک مالی به آن ارائه کنند. هم بنیاد بیل گیتس و هم مجمع جهانی اقتصاد از شرکای برنامه امنیت ملی هاپکینز در ماه اکتبر ۲۰۱۹ و شبیه‌سازی شیوع بیماری کرونا بودند. اکنون همین شرکت‌ها رهبری تولید واکس نبرای کووید -۱۹ را در دست دارند. نتیجه‌گیری نهایی:
بیماری کووید -۱۹ یا همان کرونای جدید سال ۲۰۱۹ به مثابه فرصتی چند میلیارد دلاری برای شرکت‌های بزرگ داروسازی است.
این ویروس همچنین بشریت را در وضع بی‌ثبات اقتصادی، اجتماعی و ژئوپولتیک قرار داده است.



دوشنبه, 12 اسفند 1398 ساعت 14:03





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن