تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817761911




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در بسته‌ترین کشور جهان چه می‌گذرد؟ چرا «کیم جونگ اون» حاضر به دیدار با «ترامپ» شده است؟‌


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: در بسته‌ترین کشور جهان چه می‌گذرد؟ چرا «کیم جونگ اون» حاضر به دیدار با «ترامپ» شده است؟‌
برای مردی جوان که تنها شش سال تجربه اداره امور کشورش را داشته است و به طور گسترده‌ای از زمان قدرت گرفتن مورد تمسخر واقع شده این موضوع کمی نیست. برای ترامپ فوریتی به منظور برگزاری جلسه قریب الوقوع وجود ندارد. او به رهبر کره شمالی در سخنرانی لقب «بچه مدرسه‌ای» را داده بود.
آفتاب‌‌نیوز : سرويس بين الملل-«دونالد ترامپ» رییس جمهوری امریکا پس از یک سال لفاظی علیه «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و طرح اتهامات 
در بسته‌ترین کشور جهان چه می‌گذرد؟/ چرا «کیم» حاضر به دیدار با «ترامپ» شده است؟‌
شخصی علیه او حاضر به نشستن پای میز مذاکره شده است.


به گزارش آفتاب نيوز، روز پنجشنبه گذشته، ترامپ دعوت‌نامه‌ای را از «کیم» توسط دو تن از مقام‌های ارشد کره جنوبی دریافت کرده و اوایل هفته جاری اعلام کرد که این دعوت را پذیرفته است. مقام‌های ارشد گفته‌اند اگر این دیدار قطعی شود مکان آن احتمالا در ماه  مه تعیین خواهد شد؛ مکانی برای دیداری بی‌سابقه. کیم کاری را خواهد کرد که نه پدر و نه پدربزرگ‌اش انجام ندادند: دعوت موفقیت‌آمیز از یک رییس جمهوری ایالات متحده امریکا برای ملاقات. به دلیل پذیرش دعوت از سوی ترامپ این موضوع به نفع اعتبار شخصی «کیم» خواهد بود که اکنون کشورش منزوی شده است. 


نشریه «نیوزویک» در این‌باره می‌نویسد: «برای مردی جوان که تنها شش سال تجربه اداره امور کشورش را داشته است و به طور گسترده‌ای از زمان قدرت گرفتن مورد تمسخر واقع شده این موضوع کمی نیست. برای ترامپ فوریتی به منظور برگزاری جلسه قریب الوقوع وجود ندارد. او به رهبر کره شمالی در سخنرانی لقب «بچه مدرسه‌ای» را داده بود. با این حال دولت او همواره اعلام کرده که اگر شرایط درست باشد به طور مستقیم با کره شمالی صحبت خواهد کرد. منظور دولت امریکا از شرایط درست غیرهسته‌ای شدن کره شمالی است. برای چندین ماه «کیم» تاکید می‌کرد که هرگز حاضر به مذاکره بر سر برنامه هسته‌ای و تسلیحاتی خود نخواهد شد. او کماکان موشک‌هایش را آزمایش کرد. اما ناگهان از آمادگی برای دیدار با ترامپ گفت. اطرافیان رییس‌جمهوری امریکا گفتند که این نتیجه موفقیت سیاست حداکثر فشار و افزایش تحریم‌های اقتصادی و تهدیدات عملی نظامی بوده است.


 شاید این استدلال درست باشد با این حال، گزارش‌هایی مبنی بر کاهش تجارت میان کره شمالی و چین منتشر شده‌اند. تجارت با چین برای پیونگ یانگ بسیار مهمتر از فشارهای امریکاست چرا که چینی‌ها شریک اصلی اقتصادی آن کشور محسوب می‌شوند. در نهایت این که دانستن دلیل اصلی تمایل رهبر کره شمالی به تمایل برای مذاکره با رییس جمهوری امریکا غیر ممکن است چرا که آن کشور بسته‌ترین کشور بر روی سیاره زمین است و شناسایی اهداف آن سخت است». 


نیوزویک در ادامه می‌نویسد: «دو بار پیش از این در گذشته کره شمالی به طور موقت مذاکره کرد اما در نهایت مذاکرات را رها کرد. در سال ۱۹۹۴ میلادی زمانی که بیل کلینتون در کاخ سفید سفید بود چارچوب مورد توافقی میان کره شمالی و آمریکا مورد تایید قرار گرفت که طبق آن قرار شد کره شمالی دست از برنامه هسته‌ای خود بردارد. چند سال پس از آن نیز در دوران ریاست جمهوری جورج دابلیو بوش، پیونگ یانگ در مجموعه‌ای طولانی از مذاکرات معروف به مذاکرات شش‌جانبه شرکت کرد. در نهایت کره شمالی توافقنامه‌ای را برای پایان دادن به فعالیت‌های هسته‌ای‌اش امضا کرد اما نهایتا و در عمل توافق را نادیده گرفت. در نتیجه، طبیعی است که در حال حاضر امریکا نسبت به این مذاکرات و نتیجه آن چندان خوش‌بین نباشند».


«نیوزویک» در ادامه این پرسش را مطرح می‌کند که آیا خطر بالقوه‌ای برای این نشست وجود دارد؟ 


این نشریه می‌نویسد: «این بستگی به تصمیم ترامپ دارد؛ این که با چه چیز موافقت خواهد کرد و چگونه از خود واکنش نشان خواهد داد. اهداف کلی کره شمالی تغییر نکرده است: آن کشور به دنبال یک معاهده صلح و عادی‌سازی روابط با واشنگتن و بازگشت به روند هسته‌ای‌زدایی‌شدن است. در مقابل می‌خواهد تمام نیروهای امریکایی از کره جنوبی خارج شوند. در طول کارزار انتخابات ریاست جمهوری، ترامپ اگرچه از روابط تجاری کره جنوبی با امریکا و نوع رویکرد کره جنوبی انتقاد کرد با این حال، با صدای بلند گفت که واشنگتن از سئول و امنیت آن دفاع خواهد کرد. پیونگ یانگ این موضع اقتصادی ترامپ را دوست دارد و نمی‌خواهد او رویکرد انزواگرایانه تجاری مدنظرش در مورد امریکا را کنار بگذارد. 


«نیوزویک» در ادامه می‌نویسد: ««مون جائه این» رییس جمهوری کره جنوبی قرار است با کیم اواخر ماه آوریل پیش از دیدار کیم و ترامپ ملاقات کند. در این مسیر امریکا و کره جنوبی به طور آشکار نیازمند همکاری و کمک به یکدیگر در استراتژی مذاکراتی‌شان هستند. این همکاری باید مداوم باشد. در این میان، اچ آر مک مستر، جیمز متیس و رکس تیلرسون وزیر امور خارجه و مشاوران ارشد امنیت ملی ترامپ تاکید دارند که هیچ‌گونه بحثی درباره خارج کردن نیروهای امریکایی از کره جنوبی را نمی‌پذیرند مگر آن که کره شمالی تسلیحات هسته‌ای خود را نابود کند و این کار باید زیر نظر بازرسان بین المللی و با تایید آنان صورت گیرد». 


این نشریه در پایان می‌نویسد: «آیا کیم با این موضوع موافقت خواهد کرد؟ بدیهی است که در این زمان ناظران مسائل سیاسی کره شمالی تردید بسیار دارند. بسیاری باور دارند که پیونگ یانگ برنامه هسته‌ای خود را به عنوان آخرین و اصلی‌ترین پوشش امنیتی برای حفظ بقای رژیم سیاسی آن کشور قلمداد می‌کند. سوال مهمتر ممکن است این باشد: ترامپ باید در صورت شکست مذاکرات چه واکنشی از خود نشان دهد؟ واقعیت آن است که خطر بزرگی وجود دارد که پس از شکست مذاکرات کاخ سفید به این نتیجه برسد که باید از شیوه‌های قاطعانه‌تر دیگری برای پایان دادن به برنامه هسته‌ای کره شمالی استفاده کرد. در اینجاست که مشاوران کلیدی ترامپ باید او را متقاعد کنند که سیاست قوی مهار و بازدارندگی می‌تواند تهدید پیونگ یانگ را به حداقل ممکن برساند».





۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن