تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817759252




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرآوازه‌ترین جاسوسان جهان را بشناسید+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پرآوازه‌ترین جاسوسان جهان را بشناسید+تصاویر
همزمان با بیماری مرموز «جاسوس سابق روس» در بریتانیا سرگذشت هفت جاسوس پرآوازه جهان را بررسی کرده ایم.
آفتاب‌‌نیوز : روابط روسیه و بریتانیا به دنبال بیماری مرموز سرگی اسکریپال در آستانه تنش مجدد قرار گرفته است. به گفته پلیس بریتانیا این سرهنگ بازنشسته اداره اصلی اطلاعات روسیه روز یکشنبه به همراه دخترش با استفاده از گاز اعصاب مسموم شد.


به گزارش آفتاب‎نیوز؛ سرگی اسکریپال در سال ۲۰۰۶ میلادی به اتهام «خیانت» در روسیه محاکمه شد. وی به ۱۳ سال زندان محکوم شد اما در سال ۲۰۱۰ در جریان مبادله جاسوس های آمریکا و روسیه در فرودگاه وین آزاد شد.



پرآوازه ترین جاسوسان جهان را بشناسید+تصاویر



همزمان با بیماری مرموز این «جاسوس سابق روس» در این گزارش نگاهی به سرگذشت شماری از جاسوسان پرآوازه جهان انداخته ایم.


فریتز جوبرت دوکین


فریتز جوبرت دوکین که اهل آفریقای جنوبی بود با اقدامات ارتش بریتانیا در جریان جنگ بوئر مخالف بود. مادر و خواهر او در جریان این جنگ به اردوگاه کار اجباری فرستاده شدند. او در سال ۱۹۱۴ تحت عنوان یک پژوهشگر علمی جاسوسی برای آلمان را آغاز کرد.


از او به عنوان مسئول انفجار چند کشتی بریتانیایی نام برده می شود. او در جریان اقدامات اطلاعاتی خود برای مدتی وانمود کرد که دیگر در قید حیات نیست.


او خود را مسئول قتل هربرت کیچنر، فرمانده کل نیروهای بریتانیایی در آفریقای جنوبی معرفی می کرد.


ویرجینیا هال



پرآوازه ترین جاسوسان جهان را بشناسید+تصاویر



ویرجینیا هال در دوران جنگ جهانی دوم به عنوان گزارشگر روزنامه «نیویورک پست» به جاسوسی در فرانسه مشغول بود. او از جمله افرادی بود که «گشتاپو» (پلیس مخفی آلمان نازی) به دنبال بازداشت آنها بود. ویرجینیا هال از پای مصنوعی خود برای مخفی کردن اسناد و مدارک استفاده می کرد. او در زمان حکومت ویشی در فرانسه به جمع آوری اطلاعات مشغول بود. این جاسوس آمریکایی در سال ۱۹۸۲ درگذشت.


کلائوس فوکس



پرآوازه ترین جاسوسان جهان را بشناسید+تصاویر



کلائوس فوکس یک فیزیکدان هسته ای اهل آلمان بود که در سال ۱۹۳۳ به بریتانیا رفت. او به فعالیت در برنامه هسته ای مخفیانه بریتانیا مشغول شد. وی بعدها در طرح منهتن که به ساخت بمب اتم انجامید نیز مشارکت کرد. کلائوس فوکس در سال ۱۹۵۰ میلادی به دنبال افشای ارتباطش با اتحاد جماهیر شوروی بازداشت شد. او به ۱۴ سال زندان محکوم شد و تابعیت بریتانیایی اش نیز سلب شد. کلائوس فوکس در سال ۱۹۸۸ درگذشت.


بل بوید



پرآوازه ترین جاسوسان جهان را بشناسید+تصاویر



بل بوید که نام اصلی او ایزابل ماریا بوید بود در جریان جنگ داخلی آمریکا برای ایالات موتلفه (یازده ایالت جنوبی) جاسوسی می کرد. او جاسوسی را از ۱۷ سالگی آغاز کرد. بل بوید در سال ۱۸۶۲ اطلاعات ارزشمندی را به استونوال جکسون، فرمانده ایالات موتلفه رساند. او روایتی از تجربیات خود در دوران جنگ داخلی آمریکا را در دو جلد به چاپ رساند. بل بوید در سال ۱۹۰۰ درگذشت.




سیدنی رایلی


سیدنی رایلی به «تکخال جاسوسان» مشهور بود. او که برای بریتانیا جاسوسی می کرد ماموریتهای زیادی را به انجام رساند. یکی از ماموریتهای مهم او نقش آفرینی در طرح بریتانیا برای سرنگونی دولت بولشویک ها در سال ۱۹۱۸ بود. سیدنی رایلی برای نقش خود در این طرح به طور غیابی به اعدام محکوم شد. این حکم در سال ۱۹۲۵ میلادی پس از بازگشت او به اتحاد جماهیر شوروی به اجرا در آمد. گفته می شود سیدنی رایلی الهام بخش ایان فلمینگ، نویسنده بریتانیایی برای خلق شخصیت جیمز باند بود.


کیم فیلبی


کیم فیلبی یکی از اعضای ارشد اداره های اطلاعاتی بریتانیا بود. او جاسوسی دو جانبه بود که در سال ۱۹۶۳ به اتحاد جماهیر شوروی گریخت. کیم فیلبی برای اداره اطلاعات و امنیت اتحاد جماهیر شوروی (کا گ ب) اطلاعات جمع آوری می کرد. او تا زمان مرگش در سال ۱۹۸۸ در اتحاد جماهیر شوروی ماند. کیم فیلبی بین سالهای ۱۹۴۶ تا ۱۹۶۵ دارای نشان امپراتوری بریتانیا بود و در سال ۱۹۶۵ نشان لنین را از اتحاد جماهیر شوروی دریافت کرد.


اولگ گوردیوسکی


اولگ گوریوسکی سرهنگ اداره اطلاعات و امنیت اتحاد جماهیر شوروی (کا گ ب) بود. او که مسئولیت عملیات اطلاعاتی «کا گ ب» در لندن را برعهده داشت در سال ۱۹۸۵ میلادی رسما با ترک خدمت به بریتانیا پناهنده شد. او طی دوران خدمت خود در لندن با نهادهای اطلاعاتی بریتانیا در تماس بود. اولگ گوریوسکی یکی از عالی رتبه ترین افسران «کا گ ب» محسوب می شود که برای نهادهای اطلاعاتی غرب کار کرده است. او به طور غیابی در اتحاد جماهیر شوروی به اعدام محکوم شد. اولگ گوردیوسکی که متولد سال ۱۹۳۸ میلادی است همچنان در قید حیات به سر می برد.



پرآوازه ترین جاسوسان جهان را بشناسید+تصاویر



منبع: یورونیوز







۱۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن