تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر بنده اى بر همان چيزى كه در درون داشته و با آن از دنيا رفته، برانگيخته مى شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798206999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده ابزاری از کودکان در تبلیغات مربوط به بزرگسالان ممنوع است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: مدیرگروه عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت: استفاده ابزاری از کودکان در تبلیغات مربوط به بزرگسالان ممنوع است
استفاده ابزاری از کودکان در تبلیغات مربوط به بزرگسالان ممنوع است

مدیرگروه عوامل خطر بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیر تعیین و ممنوعیت کالاها و خدمات آسیب رسان سلامت، نقش تبلیغات را در کاهش یا افزایش عوامل خطر سلامت، محوری اعلام کرد. به گزارش ایلنا، عباس پریانی با بیان این مطلب گفت: تحقیقات متعددی در دنیا انجام شده که نشان می دهد تبلیغات احساس نیاز القایی و افزایش مصرف را به دنبال دارد.

مدیرگروه عوامل خطر بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت و دبیر تعیین و ممنوعیت کالاها و خدمات آسیب رسان سلامت با بیان این که تبلیغات برای کودکان و نوجوانان به دلیل عدم توانایی در تشخیص حقوق و صلاح خودشان آنها را دچار اشتباه می‌کند، گفت: لذا در بسیاری از کشورها هرگونه تبلیغی در برنامه های تلویزیونی و رادیویی قبل، بعد و حین برنامه های مخصوص کودکان ممنوع است.

پریانی ضمن اعلام این که در کشور ما هم استفاده ابزاری از کودکان در تبلیغاتی که مربوط به بزرگسالان است ممنوع است، گفت: همچنین نشان دادن کودکی که در حال مصرف یک کالای آسیب رسان است یا فعالیتی که برایش مخاطراتی داشته باشد، در برنامه های تلویزیونی و تبلیغاتی ممنوع است.

وی افزود: در قوانین کشور ما همچنین تبلیغات در مراکز آمورشی مثل مدارس در همه مقاطع تحصیلی ممنوع است.

دبیر تعیین و ممنوعیت کالاها و خدمات آسیب رسان سلامت وزارت بهداشت با اشاره به نسبی بودن آسیب رسانی کالاها و خدمات گفت: کارگروه معتقد است که هیچ کالا یا خدمتی خود به خود نه آسیب رسان، مطلق است نه مفید مطلق. یعنی آسیب رسانی موضوعی نسبی است.

وی افزود: هدف ما اینست که مجموعه فواید یک کالا یا خدمت را از یک طرف و مجموعه مضرات و آسیب های همان کالا یا خدمت را از طرفی دیگر، جمع بندی کنیم و در نهایت با مقایسه سود و زیان یک کالا یا خدمت، ببینیم آن کالا آسیب رسان است یا خیر.

مدیرگروه عوامل خطر بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت ادامه داد: هدف قانونگذار اینست که با دو استراتژیِ ممنوعیت تبلیغات و افزایش عوارض قیمت از طریق اخذ عوارض، استفاده بی رویه کالاهای آسیب رسان را کنترل کند.

پریانی افزود: ممکن است استفاده از کالا یا خدمت در یک گروه خاص، آسیب رسان باشد. مثلا برخی خدمات زیبایی یا برخی از تجهیزات پزشکی یا بهد اشتی، مثل دستگاه تصفیه آب که در مناطقی که میزان سختی یا ناخالصی آب بالاست می تواند مفید یا حتی ضروری باشد. اما در سایر مناطق کشور به دلیل این که املاح مفید آب را از بین می برد، می تواند برای اکثریت جامعه آسیب رسان باشد.

وی در ادامه با بیان این که پنجمین جلسه کارگروه با محوریت کالاها و خدمات پزشکی آسیب رسان سلامت اول بهمن ماه برگزار شد، افزود: هدف جلسه این بود که درباره برخی از کالاها و خدمات پزشکی که به صورت قانونی عرضه می شوند ولی مصرف بی رویه آنها به سلامت افراد و گیرندگان خدمت آسیب می رساند، تصمیم گیری کند.

وی در پایان گفت: در این جلسه از سازمان نظام پزشکی، سازمان غذا و دارو، موسسه استاندارد، پلیس فتا، سامانه 1490، تعزیرات حکومتی، مرکز سلامت محیط و کار و اداره کل نظارت و ارزشیابی معاونت درمان نیز حضور داشتند.





   

 

۱۳۹۶/۱۱/۰۴ ۱۷:۲۱:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن