تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833688951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جذب عجیب و غریب راننده تاکسی در خیابان های اراک!+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جذب عجیب و غریب راننده تاکسی در خیابان های اراک!+عکس
چند روزی است سر و کله جوانانی پلاکارد به دست در اراک پیدا شده که برای جذب راننده در "اسنپ" تبلیغ می کنند.
آفتاب‌‌نیوز : به نظر می رسد اسنپ با تمام ابهامات در خصوص مباحث امنیتی و کاستی‌های نظارتی که درخصوص آن مطرح است، کار خود را در اراک آغاز می‌کند.

اسنپ یا اپلیکیشن درخواست خودرو از سال 1393 کار خود را در تهران آغاز کرد کلیه خدمات این اپلیکیشن به صورت مجازی و اینترنتی است به طوری که فرد درخواست‌کننده خوردو به صورت آنلاین با تعیین مبدا و مقصد در طول 24 ساعت شبانه روز در سریع‌ترین زمان ممکن نزدیک‌ترین خودرو را در اختیار خواهد داشت و پرداخت مبالغ نیز به صورت اینترنتی انجام می‌گیرد.


جذب عجیب و غریب راننده تاکسی در خیابان های اراک!



از زمان آغاز به کار این اپلیکیشن تاکنون در شهرهای تهران، کرج، اصفهان، شیراز، مشهد، قم، تبریز و اهواز فعال شده است و اخیرا شاهد برخی تبلیغات عجیب و غریب در شهر اراک مبنی بر آغاز به کار این اپلیکیشن هستیم.

با نگاهی گذرا به مرکز شهر اراک بویژه در خیابان امام خمینی(ره) و میدان شورا می‌توان تعدادی از افراد را دید که با در دست داشتن پلاکاردی با محتوای"ثبت‌نام رایگان راننده اسنپ" اقدام به جذب راننده می‌کنند.

تا به امروز چنین اقدامی برای جذب راننده در اراک دیده نشده بود. این اقدام عجیب و خارج از عرف، گذشته از اینکه نوید ورود اسنپ به اراک را می‌دهد قطعا علامت سوال‌هایی در این خصوص که آیا روشی بهتر از این برای جذب راننده نبود را به همراه دارد.

در واقع سوال اینجاست که جذب راننده به شکل خیابانی و خارج از اصول و قواعد جذب تا چه میزان می‌تواند اطمینان خاطر را در خصوص امنیت عملکرد چنین سرویسی به همراه داشته باشد.

همین چند ماه پیش بود که خبر تجاوز یکی از رانندگان اسنپ به یک خانم 27 سال فضای کشور را پر کرد و این نوع جذب راننده چیزی جز یادآوری این رخداد تلخ و فاجعه آمیز را به ذهن متبادر نمی‌کند.

مسلما نظارت بر عملکرد این اپلیکیشن و رانندگان فعال این در راستا اولین و مهمترین خواسته شهروندان است، اما اتفاق عجیب که در اراک در حال رخدادن است وجود چنین نظارتی را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است.

طبق قانون متولی اصلی حمل و نقل دورن شهری شهرداری‌ها هستند، اما ظاهرا در خصوص فعالیت اسنپ قانون صدق نمی‌کند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک در خصوص فعالیت اسنپ در اراک به ایسنا گفت: چیزی که امروز در کشور شاهد هستیم این است که هیچ گونه نظارتی بر عملکرد این اپلیکیشن وجود ندارد و این مسئله خود جای سوال است. تاکسیرانی نیز به سرعت شکایتی در این راستا تنظیم کرده است.

رضا علی‌نقی‌پور تصریح کرد: طبق ماده 32 قانون تخلفات شهرداری‌ها موظفند بر حمل و نقل بار، مسافر و کالا در قالب شرکت‌ها، تعاونی‌ها و موسسات ساماندهی و نظارت کنند، اما تاکنون امکان نظارتی بر این شرکت وجود ندارد و علاوه بر آن اصناف نیز در این راستا مدعی هستند و اعلام می‌کنند فعالیت این اپلیکیشن با مجوز کشوری انجام می‌گیرد، در صورتی که در قانون نظام صنفی مجوز کشوری معنایی ندارد.

وی تاکید کرد: قانون و آیین‌نامه سازمان حمل و نقل در بحث بار در کل کشور قابل قبول است و با دریافت یک مجوز از یک شهر امکان تردد در شهرهای دیگر کشور وجود دارد، اما در بحث جابجایی مسافران درون‌شهری باید در همان شهر مجوز دریافت شود ولی متاسفانه بدون دریافت هیچگونه مجوزی از متولی اصلی حمل و نقل درون‌شهری(شهرداری)کار و فعالیت این اپلیکیشن در حال توسعه در کلیه شهرهای کشور است.

علی‌نقی‌پور در خصوص نوع جذب راننده عنوان کرد: قطعا این نوع جذب خطرات بسیاری را به همراه دارد و مواردی را شاهد هستیم که تجاوز به عنف، مزاحمت نوامیس و ... در چنین جذب هایی رخ داده است. متاسفانه مسئولان چشم خود را به این مسئله بسته‌اند و حتی در حوزه پرداخت حقوق رانندگان فعال در این شرکت نیز اعتراضات و شکایاتی وجود دارد.

وی با اشاره به ارائه شکایتی با محوریت مرتبط نبودن فعالیت این اپلیکیشن و شرکت به اصناف افزود: دادستان اراک این شکایت را به سازمان بازرسی استان ارجاع داده است و این سازمان نیز عنوان کرد که اصناف تلویحا قبول کرده است که ادعایی در خصوص فعالیت این شرکت و نوع نظارت بر آن نداشته باشد و منتظر هستیم که سازمان بازرسی نتیجه نهایی را جهت صدور حکم نهایی و دستور قضایی لازم به دادستان اراک ارسال کند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اراک با بیان اینکه این شرکت دفتری در اراک ندارد اضافه کرد: متاسفانه سازمان تاکسیرانی ضابط قضایی نیست و امکان مواجهه با افرادی که در سطح شهر اقدام به تبلیغ و جذب راننده می‌کنند، ندارد و در این راستا باید نیروی انتظامی و اداره اماکن وارد موضوع شوند.

جمشید زند رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی نیز در خصوص فعالیت اسنپ در اراک گفت: اصناف امکان نظارت بر بخشی از فعالیت‌های این شرکت را دارد و در صورت وجود تخلفات فروش وارد می‌شود ولی تایید رانندگان با اداره اماکن است.

به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر این افراد که تبلیغات جذب راننده اسنپ در اراک را عهده‌دار شده‌اند به راحتی در مرکز شهر و نقاط پرتردد به راحتی تبلیغ می‌کنند و علیرغم شکایت تاکسیرانی شهر اراک و برخی موانع نظارتی همچنان فعالند و کسی با آنها مقابله نمی‌کند.

قطعا مخالفتی با فعالیت اسنپ در اراک وجود ندارد، اما این روش جذب راننده زمینه بروز خطرات اجتماعی را قوت می‌بخشد هرقدر که مصاحبه و یا آزمون از رانندگان متقاضی صورت گیرد باز هم نمی‌توان این روش را تایید و با طیب خاطر از این شرکت و اپلیکیشن استفاده کرد.

با توجه به تاکیدات متولی بحث حمل و نقل درون شهری نظارتی بر این شرکت و رانندگان آن وجود ندارد و تنها در صوت بروز تخلفات صنفی، اصناف وارد می شود و در سایر موارد امکان بروز هرگونه تخلف و حتی جرم در سایه عدم نظارت وجود خواهد داشت و پای لنگ نظارت لنگان‌تر نمود خواهد یافت.

البته ایسنا جهت دریافت نظرات دادستان اراک در خصوص فعالیت اسنپ نیز اقدام کرده و پیگیر موضوع خواهد بود.

منبع: ایسنا




۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن