تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797782970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در برخورد با کودکی که فحش میدهد چه کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



بدزبانی کودک ،علل بدزبانی کودک
  کودک هر آنچه را که در محیط می‌بیند، یاد می‌گیرد و نمی‌توان جلوی روند یادگیری او را  گرفت   طبیعتا آرزوی هر پدر و مادری این است که بتوانند کودکشان را به بهترین شیوه فرزندپروری تربیت کنند، کودکی موفق و مودب. اما گاها با تمام این تلاش‌ها، کودک کلماتی را به زبان می‌آورد که مناسب نیست و باعث ناراحتی پدر و مادر می‌شود، به‌خصوص زمانی که کودک این کلمات را در جایی به زبان می‌آورد که والدین با میزبان رودروایسی داشته و این رفتار فرزندشان باعث خجالت و شرمندگی آنها می‌شود و در چنین شرایطی نمی‌دانند که درخصوص حرف‌های زشتی که فرزندشان به زبان می‌آورد، چه باید بکنند.

پریسا قیاسی، روانشناس کودک درخصوص این عادت رفتاری در کودکان گفت: «والدین باید بدانند که کودک هر آنچه را که می‌آموزد صرفا در محیط خانه و از طریق والدین نیست بلکه او هر آنچه را که در محیط می‌بیند، یاد می‌گیرد و نمی‌توان جلوی روند یادگیری او را هم گرفت. بنابراین با آنکه والدین تلاش بسیاری می‌کنند که فرزندشان حرف‌های زشت به زبان نیاورد، ولی ممکن است کودک این حرف‌ها را در محیط مهدکودک یا مدرسه، زمین بازی یا حتی در مهمانی و از اقوام یاد گرفته باشد و بعد دائم آنها را تکرار کند.»«وقتی کودک حرفی را می‌شنود یا رفتاری را می‌بیند، ناخوداگاه آن را در ذهن خود ضبط کرده و در موقعیت‌های مختلف تکرار می‌کند. در این شرایط، عکس‌العمل پدر و مادر و حتی اطرافیان در بهبود یا تشدید این عادت رفتاری کودک از اهمیت خاصی برخوردار است.»

این روانشناس کودک با هشدار اینکه والدین باید بدانند که نوع برخورد آنها و همچنین اطرافیان با کودک می‌تواند تضمین‌کننده خاموش شدن این رفتار نادرست و یا حتی تقویت و تکرار آن باشد، توضیح داد: «وقتی که کودک در جمعی از الفاظی استفاده می‌کند که چندان مناسب نیست، اگر همه به حرف او بخندند یا از آن بدتر به کودک بگویند چقدر بامزه بود دوباره بگو! طبیعی است که کودک احساس می‌کند که حرف خوبی زده و توجه همه را جلب کرده است.  
بدزبانی کودک ،علل بدزبانی کودک
کودک گاهی کلماتی را به زبان می‌آورد که مناسب نیست و باعث ناراحتی پدر و مادر می‌شود   از این رو هرجا که نیاز به جلب توجه داشته باشد یا بخواهد که نظر دیگران را به خود جلب کند، فورا این حرف زشت را تکرار خواهد کرد. علاوه بر این، اگر والدین واکنش خیلی تندی هم نشان دهند این رفتار در کودک تثبیت می‌شود.»این کارشناس ارشد روانشناسی از دانشگاه تهران در نهایت در پاسخ به این سوال که عکس‌العمل صحیح در مقابل این رفتار کودک چیست، گفت: «وقتی حرف زشتی از کودک می‌شنوید باید خیلی خونسرد و بی‌تفاوت با او برخورد کنید. اولین بار که این حرف را زد باید به فرزندتان فقط تذکر بدهید و بگویید «عزیزم، این که گفتی، حرف خوبی نیست و ما از این کلمه استفاده نمی‌کنیم» و بعد سریع موضوع بحث را تغییر دهید.   درصورتی که با وجود این تذکر باز مشاهده کردید که فرزندتان حرف زشتی را به زبان آورده، کاملا حرف را نادیده بگیرید. انگار نه انگار که این حرف را شنیده‌اید. سعی کنید موضوعی را مطرح کنید و حواس کودک به چیزی گرم کنید و کاملا بی‌توجهی خود را به این مساله نشان دهید. در این صورت خودتان می‌بینید که پس از چندبار تکرار، کودک این کار زشت را ترک می‌کند و دیگر آن را انجام نمی‌دهد.

منبع: ninisite.com






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن