تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829454085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرانجام خانه تاریخی که قرار بود قالیباف در آن ساکن شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سرانجام خانه تاریخی که قرار بود قالیباف در آن ساکن شود
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: مقرر شده بود خانه ای در کوچه امام زاده یحیی منطقه 12 وجود داشت، مقرر بود تا شهردار سابق در آنجا ساکن شود که اتفاق نیفتاد که حال این خانه تاریخی با درخوست بنده از آقای نجفی، به معاونت واگذار شده و به اداره تبدیل شده است‌ که از حالت تاریخی و فرهنگی خارج نشود.
آفتاب‌‌نیوز : مهدی حجت در بیست‌ و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در ارائه گزارشی از وضعیت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: ما دو راه پیش رو داریم یکی آنکه از وضعیت نابسامان شهر تهران که به وجود آمده گلایه کنیم یا اینکه به دنبال این باشیم که چگونه از این منجلاب خارج شویم و برای آن راهکارهایی تعیین کنیم که من به دنبال دومی یعنی راهکارهایی برای خروج از وضعیت موجود هستم.

وی همچنین گفت: در حال حاضر معاونان شهرسازی ما در مناطق گرفتار اضافه طبقات هستند که ارتباط مستقیمی به کیفیت زندگی مردم آن منطقه ندارد و توجه به زندگی جاری مردم باید اتفاق بیفتد.وی با تاکید بر لزوم تعیین درآمدهای پایدار برای شهرداری تهران گفت: باید برویم به سمت درآمدهای پایدار، بسیاری از ما می‌دانیم که یارانه‌ای که پرداخت می‌شود به صورت مستقیم کار درستی نیست، اما به دلایل متعددی نمی‌توان آن را متوقف کنیم، لذا برای شهرداری تهران نیز تعیین منابع درآمدی پایدار اجتناب‌ناپذیر است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران افزود: ما باید مدیران خود را به سمت ارتقای کیفیت زندگی و فعالیت در این راستا دعوت کنیم.

تهران دیگر ظرفیتی برای ساخت و ساز ندارد

حجت ادامه داد: تجدید نظر در طرح تفصیلی که فصل آن فرا رسیده است، باید انجام شود و در این راستا دو دیدگاه وجود دارد، یکی اینکه طرح تفصیلی تدوین شده چه میزان انحراف داشته است؟ و یکی اینکه بررسی کنیم طرح تفصیلی موجود با آنچه که به عنوان اهداف ما تعیین شده است، همخوانی دارد؟ در حقیقت باید بررسی کنیم که طرح تفصیلی چه میزان این امکان را فراهم کرده که با اجرای آن شاهد ارتقای کیفیت زندگی بوده‌ایم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: شهر تهران تا خرخره از ساختمان‌ها پر شده و نمی‌توان در آینده تهران به دنبال ساخت و سازهای وسیع بود، چراکه این ظرفیت در تهران دیگر وجود ندارد. باید بررسی کنیم که طرح تفصیلی ما به چه میزان شهر را به سمت یک شهر سالم برده است. متاسفانه ابعاد کمی طرح تفصیلی بسیار زیاد اما ابعاد کیفی آن بسیار کم بوده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران به لزوم ساماندهی سیمای شهر تهران اشاره کرد و افزود: این موضوع به تاکید رییس جمهور بوده است که واقعا با یک شهر بهم ریخته در حوزه سیمای شهری روبه‌رو هستیم. در واقع در حوزه ضوابط شهر، کتاب ۸ جلدی طراحی شده که درخصوص نما، ضوابطی تعیین شده، از همکاران خود درخواست کرده‌ام که برای هر یک از موارد، ضوابط را در حد دو، سه بند بنویسند تا یک خلاصه‌ای در اختیار افرادی که به عنوان اعضای شوراهای نما در مناطق تعیین می‌شوند قرار بگیرد تا در مرحله بعد از آنها آزمون گرفته شود و مشخص شود کدام یک توانایی دارند درخصوص نمای ساختمان‌ها تحلیل درستی ارائه کنند. پس از انتخاب نیز با آنها جلسات ماهانه مشترکی خواهیم داشت.

حجت درخصوص نوسازی و ایمن‌سازی مراکز علمی و بیمارستان‌ها در سطح شهر تهران نیز گفت: نوسازی و ایمن‌سازی این مناطق از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است اما نکته قابل توجه این است که شهرداری با توجه به محدودیت‌های مالی نمی‌تواند به صورت مستقیم در این حوزه وارد شود. این مراکز هر یک مسوول دارند و باید آنها در خصوص اصلاح مشکلات مراکز اقدام کنند. در همین راستا وزارت بهداشت طرحی را برای ساخت ساختمان جدید در حیاط برخی بیمارستان‌ها ارائه کرده به شکلی که زمین کنار بیمارستان برای ساخت ساختمان جدید اختصاص پیدا کند و پس از تکمیل و انتقال بیمارستان به این ساختمان جدید ساختمان قدیمی تخریب و به عنوان حیاط بیمارستان جای‌گذاری شود.

وی با تاکید بر اینکه تهران نسبت به بسیاری از شهرهای دیگر استثنائاتی دارد افزود: در تهران تپه‌های عباس ‌آباد می‌تواند ظرفیت بسیار مناسبی برای ارتقای سطح فرهنگی شهروندان تهران باشد. بنیاد دینی قوی به نام مصلی در این بخش وجود دارد و همچنین موزه دفاع مقدس، باغ کتاب و امکانات تفریحی در این منطقه قرار گرفته است. در حقیقت در این تپه تمام ظرفیت‌های لازم برای ارتقای فرهنگی شهروندان وجود دارد با برقراری وحدت بین این مراکز می‌توان ظرفیتی را ایجاد کرد که شهروندان به این بخش مراجعه کنند و یک ارتقای فرهنگی در آنها اتفاق بیفتد. تپه‌های عباس‌آباد یک مائده الهی برای شهر تهران محسوب می‌شود.

ایمن سازی گود برج میلاد

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران همچنین به گود کنار برج میلاد اشاره کرد و افزود: با توجه به حساسیتی که اعضای شورا درخصوص این گود داشتند جلساتی گذاشته شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت. در این محل به دلیل اینکه اسپانسر و طرحی که برای آنجا ارائه شده بود مورد قبول نیست لذا زمان زیادی می‌برد تا اسپانسر و طرح جدید برای این مکان مشخص شود و در عین حال نمی‌توان این گود را برای مدت دو سال به همین شکل نگه داشت. لذا مقرر شد با یک قوه خاکی گوشه‌ای که در این گود در خطر قرار گرفته است، استحکام‌سازی شود.

حجت ادامه داد: مقرر شده بود خانه ای در کوچه امام زاده یحیی منطقه 12 وجود داشت، مقرر بود تا شهردار سابق در آنجا ساکن شود که اتفاق نیفتاد که با درخواست من از آقای نجفی، این خانه در اختیار معاونت قرار گرفت، حال این خانه تاریخی به ما واگذار شده و به اداره تبدیل شده است‌ که از حالت تاریخی و فرهنگی خارج نشود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران درخصوص چهارباغ منطقه ۲۲ نیز گفت: برای این محدوده طرحی تهیه شده بود که در دو مرحله تغییراتی بر روی آن اعمال شده بود، مشاور سومی که روی این طرح کار کرده بود، کاملا طرح را به شکلی کرده بود که نیازمند بازنگری جدی است تا با واقعیت‌های منطقه ۲۲ همخوانی پیدا کند.

حجت افزود: در مورد باغات کن نیز طرح‌هایی تعیین شده که ملاحظات خوبی در مورد آنها در نظر گرفته شده اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز در جلسات باغات کن حضور پیدا کردند و کمک خوبی انجام داده‌اند. موضوع در کمیسیون شورای عالی شهرسازی و معماری مطرح شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود و خطاب به رییس شورای اسلامی شهر تهران به صورت گلایه گفت: وقتی تصمیمی از سوی دولت و شورای عالی شهرسازی گرفته می‌شود، ناگهان بار مالی زیادی به شهرداری وارد می‌کند. لذا نیاز است در این میان سازمانی  تامین منابع مالی آن را تعیین تکلیف کند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران ادامه داد: مصوبه‌ای بسیار خوب از سوی دولت به تصویب می‌رسد اما شهرداری با توجه به محدودیت‌های مالی نمی‌تواند آن را اجرا کند لذا مردم ناراضی باقی می‌مانند و پس از طی مراحلی مصوبه تعدیل می‌شود و اتفاقات بدتری رخ می‌دهد. نیاز است آن دسته از مصوباتی که دولت می‌دهد، جنبه مالی آن مشخص شود که برعهده چه کسی است. اگر دولت مصوبه‌ای را ارائه می‌کند باید بار مالی آن را نیز برعهده بگیرد.

حجت درخصوص نوسازی بافت‌های فرسوده شهر تهران نیز گفت: رییس جمهوری درخصوص بافت‌های فرسوده تکلیفی به شهرداری تهران محول کردند که این موضوع توسط شهردار با من در میان گذاشته شد که در همین راستا ما طرحی را در حال آماده کردن داریم.

وی تاکید کرد: در گذشته سازمان نوسازی شهر تهران پس از زلزله بم تمام مسوولیت خود را معطوف به نوسازی بافت‌های فرسوده کرد اما از روزی که من مسوولیت را برعهده گرفتم، به سازمان نوسازی تاکید کردم که یکی از وظایف شما بافت فرسوده است و سایر نقاط شهر را نیز باید مدنظر قرار دهید. درخصوص بافت فرسوده در سه مقیاس تجمیع واحدها، در حقیقت جایی که تک پلاک‌ها با یکدیگر تجمیع می‌شوند به جایی که در حد یک ناحیه ممکن است تغییر کند که در این حوزه اهالی به ساختمانی منتقل می‌شوند و پس از نوسازی به محله برمی‌گردند و در مقیاس بسیار بزرگ مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

منبع: ایسنا




۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن