محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832026171
وزیر اقتصاد: نظام مالیاتی مدرن ترمز توسعه نیست/ رشد 25 درصدی درآمدهای مالیاتی
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وزیر اقتصاد: نظام مالیاتی مدرن ترمز توسعه نیست/ رشد 25 درصدی درآمدهای مالیاتی
کرباسیان گفت: اصلاحات در نظام های اقتصادی و بخصوص مالیاتی باید با نگاه بر چند هدف مشخص صورت گیرد. از جمله اینکه توسعه اقتصادی با نظام مالی شفاف و عادلانه همراه باشد، نظام مالیاتی در خدمت توسعه ملی قرارگیرد، نظام مالیاتی مدرن ترمز توسعه نباشد و اتفاقا این نظام تیزبین و منصف، بستر رقابت برابر را مهیا سازد و در نهایت اینکه نظام مالیاتی همراه کارآفرینان باشد...
وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم افتتاحیه چهاردهمین کنفرانس فنی سالانه مجمع مقامات مالیاتی کشورهای اسلامی در تهران گفت: نظام مالیاتی ستانی اسلامی بر اصل تولید ثروت عمومی در میان آحاد مردم مسلمان استوار است و از این طریق، زندگی عزتمندانه را برای مردم مهیا می گرداند.
به گزارش عصرایران، مسعود کرباسیان، وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم افتتاحیه این اجلاس که روز یکشنبه 19 آذرماه با حضور رئیس و دبیرکل آتاییک، هیات های مالیاتی کشورهای اسلامی، سفرا و نمایندگان صندوق بین المللی پول برگزار شد، عنوان داشت: در طول تاریخ، مفهوم مالیات در نظام اقتصادی متکی برآموزه های اسلامی آمیخته با روح عدالت، برابری و حفظ کرامت انسان ها بوده و چنین است که اسلام به عنوان دینی برآمده از روح و جان انسان ها ضمن تعیین چارچوبی برای رابطه دو سویه، پاسخگو و سالم میان حکومت و مردم، پایه های نطام مالی مردم مدار را بنا گذاشته است.
وی با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی، مفهومی مدرن در کشورهای توسعه یافته به شمار می آید ولی از قرن ها قبل، نظام مالیات ستانی اسلامی با روش ها و دستوراتی مانند پرداخت خمس و زکات زمینه های عمل به آن را در زندگی مسلمانان مهیا کرده، خاطرنشان کرد: از این جهت می توان بیان داشت که نظام مالیاتی اسلامی افق های انسانی والایی را پیش از غرب ترسیم کرده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، با تاکید بر اینکه نظام مالیات ستانی اسلامی بر پایه قسط بنا شده و این نظام به فرد مسلمان یاری می رساند که ضمن عمل به قواعد اسلامی، تأمین هزینه ها برای کمک به فقرا، ایجاد زمینه های برخورداری تمام مردم از ثروت های عمومی و روحیه همگرایی را در خود تقویت کند، اظهار داشت: تاریخ گواهی می دهد که در چند قرن گذشته کمتر نظام مالیاتی در جهان پیاده سازی شده که در بطن خود به چنین مفاهیم عمیق انسانی توجه داشته باشد.
دکتر کرباسیان، تصریح کرد: مالیات ستانی و توزیع آن در جامعه و با رویکرد ثروت آفرینی، در دنیای امروز به معنای توسعه پایدار و مردمی تعریف می شود. به همین جهت امروز باید آگاه باشیم که از دل دین صلح طلب و متعالی اسلام می توان به یافته های عمیق در مورد پیوند اقتصاد و اخلاق و همچنین اقتصاد و توسعه رسید.
وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان داشت: امروز کشورهای اسلامی می توانند با استفاده از ظرفیت نهفته مفاهیم و با اتکا به برخورداری خود، ضمن توسعه و ترویج نظام مالیات ستانی عادلانه به انتقال تجربیات برای توسعه بیشتر اقتصاد کشورهای اسلامی کمک کنند.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد کشورهای اسلامی می تواند به قطبی تأثیر گذار در نظام اقتصادی جهانی تبدیل شود، گفت: پیش زمینه مورد نیاز برای تحقق هر چه بهتر چنین ایده ای این است که قواعد و چارچوب های مشترکی میان کشورهای اسلامی تعیین و همزمان قوانین مالی و ساختار اقتصادها با توجه به زیست بوم ها و اقلیمهای متفاوت همگن سازی شود.
وی اضافه کرد: نظام مالیات ستانی اسلامی این مزیت را ایجاد کرده که کشورهای اسلامی با توجه به فرهنگ برآمده از قواعد دینی و وجود فرهنگ رفتاری مشترک بتوانند هر چه ساده تر این فرآیند همگن سازی را پیش ببرند.
دکتر کرباسیان با اشاره به اینکه پتاسیل های غیر قابل انکاری در اقتصاد کشورهای اسلامی وجود دارد، تاکید کرد: با هم افزایی، گسترش مبادلات مالی، سرمایه گذاری های مشترک و توسعه فعالیت های اقتصادی مولد و اشتغال آفرین ، می توان اقتصاد جهان اسلام را به قطبی موثر تبدیل کرد.
وی افزود: دستیابی به این موقعیت ملزوماتی دارد که مهمترین آن مربوط به بازنگری در ساختارهای نظام مالیاتی تمام کشورهای اسلامی در جهت ایجاد شفافیت بیشتر و روان سازی و بوروکراسی زدایی مالیاتی به منظور رقابتپذیر کردن اقتصاد است.
دکتر کرباسیان با بیان اینکه امروز ما در ایران استراتژی های راهبردی را برای جهت دهی به مسیر اقتصاد کشور تدوین کرده ایم که برآمده از راهبردهای کلان سند اقتصاد مقاومتی و همچنین برنامه های ابلاغی رئیس جمهور است، عنوان داشت: اصلاحات در نظام های اقتصادی و بخصوص مالیاتی باید با نگاه بر چند هدف مشخص صورت گیرد. از جمله اینکه توسعه اقتصادی با نظام مالی شفاف و عادلانه همراه باشد; نظام مالیاتی در خدمت توسعه ملی قرارگیرد; نظام مالیاتی مدرن ترمز توسعه نباشد و اتفاقا این نظام تیزبین و منصف، بستر رقابت برابر را مهیا سازد و در نهایت اینکه نظام مالیاتی همراه کارآفرینان باشد و از مهمترین فاکتورهای این نگاه ، انتقاد پذیری ، مشاوره پذیری و روزآمدن کردن روش ها و مکانیزم های مالیات ستانی است.
وی با ذکر این مطلب که نظام مالیاتی چالاک، کارآمد، قوی و تیزبین مطمئنا در خدمت رشد اقتصادی و توسعه کشورها خواهد بود، ادامه داد: امروز اقتصاد ایران در تلاش است تا مفهوم «اقتصاد امن» که توسط مقام معظم رهبری تببین شده را با رویکرد ایجاد اقتصادی مقاوم، با ثبات، مردم محور و توسعه خواه پیاده سازی کند. طبیعتا در چنین نگاهی به تناسب سازی ساختارهای مالیاتی نهادهای اقتصادی نیاز است.
وی تاکید کرد: امروز نظام مالیاتی ایران این پیام را به بخش خصوصی مخابره می کند که نظامی منصفانه، حرمت مدار، عاری از فساد و با رفتاری عادلانه و منطقی است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نظام مالیاتی که حامی فعالان اقتصادی و تولید رقابت پذیر است و در تلاش است تا ضمن شناسایی بخش های فعال اقتصاد غیر رسمی که از پرداخت مالیات فرار می کنند و در نهایت قیمت تمام شده خود را کاهش می دهند ، شرایطی را بوجود آورد تا امکان شکل گیری رقابت ناعادلانه در اقتصاد بوجود نیاید.
دکتر کرباسیان با اشاره به اهمیت تعیین مسیر برای اقتصاد ایران خاطرنشان کرد: پس از برجام با عمل به اهداف اقتصاد مقاومتی که بر چهار رکن « درون زا» ، «برون نگر»، «عدالت محور» و «دانش بنیان » بودن اقتصاد تاکید دارد، نظام اقتصادی ایران به این باور رسیده که توسعه با درآمدهای نفتی ضمن اینکه منجر به تضعیف رابطه میان دولت و ملت می شود، به شدت آسیب پذیر و متکی به مولفه های بیرونی مانند نوسان درآمدها تحت تاثیر کاهش قیمت نفت است.
وی افزود: از آنجا که اتکا به نفت باعث بی ثباتی اقتصاد کشور می شود، نظام اقتصادی ایران، اساس کار خود را بر محور درآمدهای با ثبات مالیاتی قرار داده است و بکارگیری این رویکرد سبب شده تا میزان درآمدهای مالیاتی کشور در سال گذشته 25 درصد رشد را تجربه کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه عنوان داشت: اقتصاد ایران به دلیل پتانسیل های خود مانند برخورداری از نعمت امنیت، زیرساخت های مناسب، مواهب خدادادی مانند معادن غنی و متنوع و نیروی کار تحصیل کرده و جوان به شدت مورد توجه سرمایه گذاران بین المللی قرار گرفته و همین موضوع ضرورتی را برای نظام اقتصادی ایران ایجاد کرده تا دست به بازنگری اصلاحی در ساختارهایی مانند نظام مالیاتی با اهداف راهبری افزایش درآمدهای مالیاتی، بهبود ملموس در نظام مالیاتی از طریق افزایش سرعت، سهولت و شفافیت مالیاتی، تسهیل در امر وصول مالیات و افزایش رضایت مودیان مالیاتی بزند.
وی مسئله مهم و اساسی برای تحقق اقتصاد کارآمد را اجرای صحیح سیاست های مالیاتی با تکیه بر یک دستگاه مالیاتستانی مقتدر، کارآمد، چابک، مجهز به فناوری های روز و سازگار با گسترش روز افزون مبادلات فرامرزی و مفهوم اقتصاد دیجیتالی دانست.
دکتر کرباسیان با بیان اینکه نظام مالیاتی ایران دو اقدام مهم را برای دستیابی به این مهم در دستور کار خود قرار داده گفت: اولین اقدام، اصلاح فرهنگ عمومی شهروندان در جهت توجه به پرداخت مالیات است که قدم های اساسی در این زمینه برداشته شده است.
وی افزود: نباید از یاد برد که اصلاح فرهنگ عمومی امری زمان بر و البته بی اندازه موثر در توسعه اقتصادی به شمار می آید و همچنین باید توجه داشت که همزمان فرهنگ مالیات ستانی نیز باید مورد بازنگری قرار گیرد. خوشبختانه نظام مالیاتی ایران با بکارگیری روش های مدرن و منطقی تلاش کرده تا سیستم بوروکراتیک و نیروی انسانی خود را متناسب با نیازهای امروز اقتصاد همخوان و مدرن سازی کند.
دکتر کرباسیان در خصوص اقدام دوم نیز گفت: ایجاد تحول در سه حوزه سیاست های مالیاتی، مدیریت مالیاتی و خدمات مالیاتی زمینه رشد و تعالی نظام مالیاتی را فراهم می سازد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق این سه راهبرد اشاره و تصریح کرد: اصلاح قانون مالیات های مستقیم، بازنگری و اصلاح قانون فعلی مالیات بر ارزش افزوده در قالب لایحه دائمی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده، تهیه و ارائه لایحه نحوه استفاده، نگهداری و نظارت بر صندوق های مکانیزه فروش، اصلی ترین اقدامات در حوزه سیاست های مالیاتی به شمار میروند.
وی ادامه داد: حوزه دوم اصلاح ساختار مالیاتی به مدیریت مالیاتی مربوط می شود. پیاده سازی طرح جامع مالیاتی به عنوان مهمترین پروژه تحول نظام مالیاتی ایران، ایجاد و توسعه پایگاه اطلاعات اقتصادی مودیان و کاهش بار مالیاتی بخش تولید به عنوان مهمترین اقدامات دراین حوزه محسوب می شوند.
دکتر کرباسیان همچنین اظهار داشت: در حوزه خدمات مالیاتی نیز می توان به ساماندهی مجوز ها و تسهیل محیط کسب و کار، اصلاحات اجرایی نظام مالیات بر ارزش افزوده به ویژه در خصوص استرداد ارزش افزوده صادرکنندگان و گسترش الکترونیکی کردن فرآیندهای مالیاتی و تسهیل امور مودیان اشاره کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نباید از نظر دور داشت که دستیابی به اهدافی مانند اتکای کشور به درآمدهای پایدار همچون مالیات، از طریق یک نظام مالیاتی پیشرو و توسعه یافته بدست می آید که حامی تولید، سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال باشد.
دکتر کرباسیان یادآور شد: برای ایجاد چنین نظام مالیاتی، علاوه بر همراهی تمام ارکان اقتصادی کشورها، نیاز به ایجاد اعتماد عمومی در آحاد مردم و همچنین توسعه همکاری های بین المللی به جهت بهره گیری از تجربیات مشترک است و امروز در اقتصاد ایران مفتخریم که گام های مهمی در جهت تحقق اهداف اساسی کشور به منظور دستیابی به رشد اقتصادی مثبت، با ثبات و متکی به درآمدهای پایدار برداشته شده است.
وی در خاتمه تاکید کرد: نظام مالیاتی ایران آماده است تا تجربیات خود را در اختیار کشورهای جهان اسلام قرار دهد و همچنین امیدوار است که بتواند با برگزاری چنین کنفرانس هایی و در فضایی کارشناسی، علمی و منطقی از یافته ها و تجربیات دیگر کشورهای جهان دراین حوزه نهایت بهره را ببرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - 10 December 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]
صفحات پیشنهادی
نظام مالیاتی مدرن ترمز توسعه نیست/درآمدهای مالیاتی 25 درصد رشد داشت
وزیر امور اقتصادی و دارایی نظام مالیاتی مدرن ترمز توسعه نیست درآمدهای مالیاتی 25 درصد رشد داشت وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به بازنگری ساختارهای نظام مالیاتی کشورهای اسلامی خاطرنشان کرد درصورت شفافیت و خروج از بروکراسی و روان کردن اقتصاد همه کشورهای اسلامی با وحدت رویه ووزیر اقتصاد: درآمدهای نفتی باید به سمت صندوق توسعه ملی سوق یابد
وزیر اقتصاد درآمدهای نفتی باید به سمت صندوق توسعه ملی سوق یابدتاریخ انتشار جمعه ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۹ ۱۶ وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت در حال فاصله گرفتن از تأمین منابع مالی با مکانیزهای قبلی هستیم و سعی کردهایم که بودجه کمترین وابستگی را به درآمدهای نفتی داشته باشد متخلف مالیاتی نظام بانکی؛ بانکها از قانون تمکین نمیکنند
تخلف مالیاتی نظام بانکی بانکها از قانون تمکین نمیکنند طبق قانون بانکها و مؤسسات اعتباری و مالی باید اطلاعات حسابهای بانکی را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند اما با وجود گذشت دو سال این اطلاعات حبس شده و سازمان سر کار است قانون است اما نظام بانکی علاقهای به اجرایرشد ۳.۹ درصدی اقتصاد کشور در سال ۹۶ با کمک بخش مسکن
رشد ۳ ۹ درصدی اقتصاد کشور در سال ۹۶ با کمک بخش مسکن بررسی وضعیت اقتصاد ایران در سال 1395 نشان می دهد تنها 2 7 درصد از رشد اقتصادی 12 5 درصدی اعلام شده توسط بانک مرکزی ناشی از بخش غیرنفتی اقتصاد بوده است به گزارش ایلنا مرکز پژوهشهای مجلس در تحلیل بخش واقعی اقتصاد ایران و رپیشبینیهای اقتصاد ترکیه رنگ باخت معاون نخستوزیر ترکیه: به رشد اقتصادی تعیین شده نمیرسیم
پیشبینیهای اقتصاد ترکیه رنگ باختمعاون نخستوزیر ترکیه به رشد اقتصادی تعیین شده نمیرسیم معاون نخست وزیر ترکیه اعلام کرد با توجه به افزایش بحران اقتصادی در این کشور ترکیه نمیتواند به رشد 4 5 درصدی از پیش تعیین شده در سال 2016 دست یابد به گزارش خبرنگار اقتصاد بینالملل خروایت مقام سابق مالیاتی از تخلف بزرگ نظام بانکی
روایت مقام سابق مالیاتی از تخلف بزرگ نظام بانکیتاریخ انتشار يکشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۶ ۱۰ قانون است اما نظام بانکی علاقهای به اجرای آن ندارد براساس ماده ١٦٩ مکرر اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم بانکها و مؤسسات مالی مکلف هستند حسابهایی با تراکنش بالایوزیر اقتصاد: معافیت های مالیاتی باید ساماندهی و هدفمند شوند
وزیر اقتصاد معافیت های مالیاتی باید ساماندهی و هدفمند شوند وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه معافیت های مالیاتی بسیار گسترده و غیرهدفمند است خواستار هدفمند شدن معافیت های مالیاتی در طرح جامع مالیاتی شد روز نو به گزارش ایرنا از وزارت امور اقتصادی و دارایی مسعود کرباسیاکاهش ۳۷ درصدی درآمدهای نفتی/افزایش سهم منابع مالیاتی در درآمدها / متوسط حقوق کارمندان دولت دو میلیون و ٩٧٠ هزا
کاهش ۳۷ درصدی درآمدهای نفتی افزایش سهم منابع مالیاتی در درآمدها متوسط حقوق کارمندان دولت دو میلیون و ٩٧٠ هزار تومان رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت که درآمدهای نفتی به عنوان پایه اصلی درآمدها در دولت یازدهم نسبت به دولت دهم تا ٣٧ درصد کاهش داشته است آفتابنیوز محمدباقر نوبخرشد 14 درصدی تولید ایران خودرو در سال 96
رشد 14 درصدی تولید ایران خودرو در سال 96 تولید ایران خودرو در هفت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 14 درصد رشد داشته است آفتابنیوز گروه صنعتی ایران خودرو در هفت ماهه امسال بیش از 390 هزار دستگاه خودرو تولید کرده که این آمار با توجه به تولید 342 هزار دستگاه در سالوزیر کشور خبر داد فعال شدن صندوقهای توسعه استانی در حمایت از برنامههای اقتصاد مقاومتی
وزیر کشور خبر دادفعال شدن صندوقهای توسعه استانی در حمایت از برنامههای اقتصاد مقاومتی وزیر کشور از فعال شدن صندوقهای توسعه استانی در حمایت از برنامههای اجرایی در حوزه اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت در این زمینه تاکید ما بر جذب سرمایهگذاریهای خارج از ظرفیت دولتی است به گزارش-
اقتصادی
پربازدیدترینها