تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869537465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رونمایی از پرقدرت ترین کامیون ایران در تهران (+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: رونمایی از پرقدرت ترین کامیون ایران در تهران (+عکس)
مزیت های دیگر این خودرو فوق سنگین را مجهز بودن به موتور 6 سیلندر با قدرت 750 اسب بخار دانست که دارای استاندارد آلایندگی یورو 5 است و عنوان قوی ترین کامیون کشنده ایران را در اختیار خود دارد.
همزمان با دومین روز از دومین نمایشگاه خودرو تهران از پرقدرت ترین کامیون ایران رونمایی شد. به گزارش عصر ایران معاون فروش و بازاریابی سایپا دیزل در حاشیه رونمایی کامیون FH16 ولوو گفت: باتوجه به نیاز بازار خودروهای فوق سنگین، ولوو FH16 به سبد محصولات گروه سایپا اضافه شد و تا اوایل سال آینده متناسب با نیاز بازار تولید و عرضه خواهد شد.
رونمایی از پرقدرت ترین کامیون ایران در تهران (+عکس)
 احمد حیدری با بیان مطلب فوق اظهار کرد: شرکت سایپادیزل به منظور ساماندهی خلاء موجود در حوزه حمل و نقل فوق سنگین کشور و نیاز فعالان این بخش به محصولات بوژی کش، برنامه تولید و عرضه کامیون ولوو FH16 را در دستور کار تولید خود قرار داده است.
وی تصریح کرد: این محصول پرقدرت، علی رغم اینکه در زمره محصولات آفرود به شمار می آید، به دلیل تجهیز به کلیه آپشن های رفاهی و امکان ارائه به صورت اتاق سقف کوتاه و سقف بلند، برای طی مسافت های طولانی و ترانزیت به دو صورت (off road) و (on road) جهت حمل سازه ها و محموله های عظیم الجثه نیز مناسب است.
حیدری مزیت های دیگر این خودرو فوق سنگین را مجهز بودن به موتور 6 سیلندر با قدرت 750 اسب بخار دانست که دارای استاندارد آلایندگی یورو 5 است و عنوان قوی ترین کامیون کشنده ایران را در اختیار خود دارد. معاون فروش و بازاریابی سایپا دیزل افزود: این محصول، مجهز به قوی ترین گیربکس اتوماتیک I-Shift در محصولات کشنده، با تحمل گشتاور 3500 نیوتن متر است که دارای هردو حالت تعویض دنده به صورت دستی و تعویض دنده به صورت هوشمند است.
حیدری خاطر نشان کرد: گیربکس ولوو FH16 به دو دنده کرال سنگین (CRAWL) و فوق سنگین (ULTRA CRAWL) تجهیز شده که این طراحی به سبب سهولت عبور از جاده های آفرود است که قادر به حمل بیش از 200 تُن بار در شرایط آفرود (Off Road) می باشد. وی سیستم قدرت و انتقال قدرت این محصول را کم نظیر دانست و بیان کرد: کامیون فوق سنگین ولوو FH16 مناسب برای شرایط جوی 40- تا 65+ درجه سانتیگراد طراحی شده است که در این محدوده، محصول از بهره وری بهینه برخوردار است و همچنین، در محدوده های پایین تر و بالاتر دمایی نیز، این کامیون دارای عملکرد مناسب و مورد انتظار است.
حیدری گفت: محورهای عقب کامیون ولوو FH16 دارای سیستم کاهنده دوبل است و علاوه بر ترتیب محوری فعلی 4*6 ، در ترتیب های محوری دیگر همچون( 4*8)، ( 6*6) ، (6*10)، (6*8) نیز قابل عرضه است.
مدیر فروش و بازاریابی شرکت سایپادیزل زمان تولید و عرضه این محصول فوق سنگین را اوایل سال آینده عنوان کرد و پیش بینی کرد با توجه به مزیت های عملکردی این محصول و سابقه درخشان ولوو در ایران و نیاز بازار، از کامیون فوق سنگین ولوو FH16 استقبال خوبی خواهد شد.
گفتنی است در حال حاضر محصولات گروه ولوو از طریق 90 نمایندگی مجاز سایپادیزل در سراسر کشور به فروش می رسد و خدمات این محصولات در 55 نمایندگی خدمات پس از فروش شرکت خدمات فنی رنا در سراسر کشور به مشتریان ارائه می شود.

تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - 28 November 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن