تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816272426




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل دروغ گفتن کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



علل دروغکویی کودک
دروغ گفتن افراد و از جمله کودکان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد   دروغ گفتن در کودکان ۳ تا ۴ ساله بسیار شایع است. بسیاری از این دروغ ها ناشی از تخیلات کودکان می باشد. دروغ گویی به هر دلیلی که باشد و کودک در هر سنی باشد، نیاز به برخوردهای مناسب دارد تا ادامه پیدا نکند.
دروغ گفتن افراد و از جمله کودکان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، همچنین روانشناسان معتقد هستند که ریشه دروغ گویی در افراد، به دوران کودکی آن ها بر می گردد. دروغ گفتن در کودکان تحت تاثیر رفتارهای والدین و افراد خانواده نیز می باشد.

دلایل و نحوه برخورد صحیح با دروغ گفتن کودکان
دروغ گفتن کودکان معمولا از سنین ۴ سالگی شروع می شود. دروغ گفتن کودکان واضح تر و روشن تر از افراد بزرگسال است و معمولا به دلیل پنهان کاری، کودکان دروغ می گویند.
والدین باید بدانند در برابر دروغ گویی کودکان چگونه رفتار کنند، برخوردهای شدید و نادرست می تواند نه تنها باعث تحریک بیشتر کودکان به دروغ گویی شود بلکه مشکلات دیگری را نیز برای آن ها ایجاد می کند. والدین باید در برابر کودک دروغ گوی خود، به طور منطقی عمل کرده و کودک را راهنمایی کنند و علل دروغ گویی کودک را شناسایی کرده و متناسب با آن، رفتار کنند.
-یکی از دلایل دروغ گویی کودکان، گاهی تحت فشار گذاشتن زیاد از حد والدین می باشد و کودک برای خارج شدن از زیر بار آن فشار، به دروغ گفتن متوسل می شود.
-همچنین گاهی والدین که یکی از الگوهای اصلی برای کودک به شمار می روند، به یکدیگر و به کودک دروغ می گویند و در واقع کودک دروغ گویی را از بزرگسال ها یاد می گیرد.
-گاهی نیز بخورد نامناسب مثل تشویق کودک بعد از دروغ گفتن، باعث می شود کودک به دروغ گفتن ادامه دهد. دروغ ها علل مختلفی می توانند داشته باشند،  
علل دروغکویی کودک
دروغ گفتن در کودکان ۳ تا ۴ ساله بسیار شایع است  
-بعضی اوقات، امیدها و خواسته های کودکان علل دروغ گویی آن ها است که در این صورت نباید با کودک به شدت برخورد کرد.
ترس از گفتن واقعیت، کمبود محبت و جلب توجه کردن به وسیله دروغ گفتن ، عدم احساس امنیت کودک و تمایل کودک به محک زدن توانایی های خود، عمده ترین عوامل گرایش کودک به دروغگویی آگاهانه است. داشتن برخوردی منطقی و راهنمایی و صبر بهترین و مطمئن ترین راه حل برای جلوگیری از استمرار دروغ گفتن در کودکان می باشد.
آموختن مهارت های فرزند پروری یکی از راه های مقابله با دروغ گفتن کودکان است. والدین باید به کودک خود بگویند که دروغ گفتن گناه است و باید کودک را به راست گویی تشویق کنند، همچنین باید به کودک آموزش دهیم که راست گویی باعث اطمینان و اعتماد دیگران به او می شود.
دروغ گفتن کودکان با بزرگسال بسیار متفاوت است و دروغ گفتن در هر سنی نیاز به بررسی دارد. دروغ گفتن در کودکان ۳ تا ۴ سال ممکن است ریشه در تخیلات آن ها داشته باشد. در هر صورت در برابر دروغ گفتن کودکان نباید بی تفاوت بود و همچنین داشتن عکس العملی منفی نیز اشتباه می باشد. والدین در واقع باید با سوق دادن افکار کودک به سمت واقعیت به آن ها بفهمانند که گفته های آن ها همه خیال بافی است و این کار باید با آرامش کامل و به صورت منطقی انجام شود.
منبع:آرگا






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن