تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798503878




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوامل موثر در ایجاد قوز قرنیه


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عوامل موثر در ایجاد قوز قرنیه
قوز قرنیه یک بیماری دو طرفه غیر التهابی است که به صورت اتساع و برجسته‌تر شدن قرنیه بروز می‌کند. میزان بروز آن در جامعه حدود یک در دو هزار نفر است،هر چند که فرم مخفی آن(Forme fruste) ممکن است شایع‌تر باشد.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر سید جواد‌هاشمیان، متخصص چشم  و فوق تخصص پیوند قرنیه و جراحی عیوب انکساری گفت: قوز قرنیه با افزایش پیشرونده قوس قرنیه همراه با نازک شدن راس قرنیه و ایجاد آستیگماتیسم نامنظم مشخص می‌شود. در فرم پیشرفته آن یک برجستگی مخروطی شکل در سطح قرنیه ایجاد می‌شود. قوز قرنیه معمولا در دوره نوجوانی و جوانی از سن ۱۰ تا ۲۰ سالگی ظاهر و تا دهه سوم و چهارم زندگی پیشرفت می‌کند و پس از آن روند بیماری یا متوقف می‌شود یا پیشرفت آن بسیار کند می‌شود.


وی ادامه داد: هم در خاورمیانه و هم در ایران بیماری قوز قرنیه شایع است، این اتفاق می‌تواند به دلیل شرایط آب و هوایی، حسایست‌های چشمی، سابقه حساسیت در خانواده مثل کهیر، آسم و حساسیت‌های بهاره چشم باشد که باعث تسهیل در روند بروز بیماری می‌شوند.


متخصص چشم پزشکی اضافه کرد: مالش‌های طولانی مدت چشم به صورت مکانیکی(مداوم) می‌تواند باعث ایجاد قوز قرنیه شود. بیماری‌های پوستی و بافت همبند و اختلالات کروموزومى نیز می‌توانند همراه این بیماری باشند.


هاشمیان اضافه کرد: این بیماری از لحاظ بالینی می‌تواند بدون علامت و فقط با بروز نزدیک بینی خفیف شروع و با پیشرفت بیماری دچار آستیگماتیسم و کاهش دید شود، با عینک دید در مراحل ابتدایی اصلاح می‌شود اما برای تعیین اینکه بیماری در مرحله پیشرفته است یا نه نیاز به معاینات مداوم چشم است.


عضو هیات علمی‌دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: بنابراین در بیمارانی که دچار تغییرات پیش‌رونده در شماره عینک در سنین بلوغ همراه با نزدیک‌بینی هستند، حتما از این لحاظ باید بررسی شوند. این بیماری در مراحل اولیه بالینی علائمی‌ندارد اما با توپوگرافی سطح قرنیه یا ارزیابی کامل‌تر قرنیه می‌توان مراحل بیماری را مشخص کرد.


وی با اشاره به راه‌های درمان این بیماری افزود: در مراحل اولیه درمان از لحاط بینایی تجویز عینک در مراحل پیشرفته تر لنزهای تماسی است منوط براینکه بیماری متوقف شود. برای عدم پیشرفت بیماری، بیمار باید از سوی متخصص چشم معاینه شود. ضمن اینکه برای توقف پیشرفت بیماری عمل تقویت ساختار قرنیه با (کراس لینکینگ قرنیه) باید انجام شود.


هاشیمان یادآور شد: براین‌اساس در مراحل پیشرفته‌تر اگر دید بیمار با عینک و لنز اصلاح نشود نیاز به اقدامات جراحی است و اعمال جدیدی شامل کارگذارى رینگ در ضخامت قرنیه که به کمک لیزر فمتوسکندانجام می‌شود و با هدف اصلاح و منظم شدن قرنیه و بهبود کیفیت دید انجام می‌شود، همچنین کارگذارى لنزهاى داخل چشمى جدید در مواردی‌که دید با عینک خوب باشد و مایل به رهایى از عینک باشد از روش‌هاى جدید است. اگر در مراحل پیشرفته‌تر باشد نیاز به عمل پیوند قرنیه با روش‌های پیوند لایه‌ای خواهد بود.


فوق تخصص پیوند قرنیه و جراحی عیوب انکساری تاکید کرد: در مواردی که بیماری مشخص و ایجاد شده باشد با تصویری‌برداری امکان تشخیص آن وجود دارد اما در مراحل اولیه که ممکن است علائم مخفی باشد، معاینات پیگیر باید هر شش ماه صورت گیرد.


 


منبع: طبنا




۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن