تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798379281




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوارض خطرناک کوچک کردن معده


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عوارض خطرناک کوچک کردن معده
امروزه كوچك كردن معده از طریق جراحی یكی از متداول ترین روش های كاهش وزن است اما پس از آن دیگر معده بیمار قادر به جذب ویتامین ها در بدن نمی شود. امروزه با پیشرفت تكنولوژی و كم تحركی، چاقی یكی از معضلات جدی در سلامت افراد به شمار می رود و برای كاهش وزن روش های مختلفی از جمله جراحی و كوچك كردن معده است كه عوارضی را به دنبال دارد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش دلگرم، ایران جزو کشورهای چاق دنیاست، یعنی چاقی دغدغه خیلی ها در زمانه ما محسوب می شود. خیلی از کسانی که دارای اضافه وزن زیاد هستند، به دنبال روش های آسان، سریع و موثر برای کاهش وزنشان می گردند.غافل از آن که هر شیوه لاغری غیر از رژیم غذایی اصولی و ورزش نرم و مداوم، خالی از عارضه نیست و حتی گاهی عوارض ناشی از کاهش وزن شدید در کوتاه مدت از طریق روش های متعدد لاغری می تواند سلامت شخص را به طور جدی به خطر بیندازد.


عوارض خطرناک کوچک کردن معده

یکی از این روش های پر عارضه که خیلی از افراد چاق هم علاقه مندند آن را انجام دهند، عمل جراحی معده با هدف محدود کردن حجم معده یا جذب کمتر مواد غذایی است.
متخصصان گوارش تاکید می کنند این روش در لاغر شدن افرادی که بالای ۱۲۰ کیلوگرم وزن دارند موثر است، اما به دلیل تاثیرات منفی در کاهش جذب ویتامین ها و املاح ضروری بدن و بروز کم خونی و اسهال خالی از خطر نیست.


عمل جراحی معده می تواند در کاهش وزن افرادی که بسیار چاق هستند تا ۷۰ درصد طی یک سال مفید باشد. اما مسأله اینجاست که این کاهش وزن اگر همراه با رژیم غذایی مناسب نباشد، برگشت پذیر خواهد بود.عمل جراحی معده با دو هدف اصلی یعنی کوچک کردن حجم معده و کاهش جذب مواد غذایی صورت می گیرد.


وقتی حجم معده کوچک می شود، فرد غذای کمتری میل می کند و به سیری می رسد. در روش دیگر این نوع جراحی ها هم بخشی از روده که مسوول جذب بسیاری از مواد غذایی، ویتامین ها و املاح است برداشته می شود تا مواد غذایی کمتری جذب شود.در روش اول جراحی ها، معده را با دوختن به دو ناحیه تقسیم می کنند و قسمت کوچک تر که معمولا حجمی معادل پنج تا ۱۰ درصد کل معده را دارد، مسوولیت نگهداری غذا را به عهده می گیرد و قسمت بزرگ تر معده به ترشح آنزیم های معمول می پردازد، اما غذا وارد آن نمی شود.


در روش دیگر قسمتی از روده که در جذب مواد غذایی نقش مهمی دارد، از مسیر خارج می شود. به این ترتیب فرد خیلی سریع تر از قبل احساس پرشدن معده و سیری خواهد داشت و مواد غذایی کمتری نیز توسط سیستم گوارش او جذب می شود.متخصصان گوارش تاکید می کنند عمل جراحی بای پس معده یک عمل جراحی سنگین و طولانی است که طی پنج ساعت بیهوشی انجام می شود.


چنین عملی به طور قطع خالی از عوارض حین عمل از جمله بیهوشی و احتمال وارد شدن آسیب به ارگان های داخل شکم مانند طحال، مری و روده ها نیست.هدف از عمل جراحی كوچك كردن معده برای جذب كمتر مواد غذایی است، در این روش ابتدا معده را با دوختن به دو ناحیه تقسیم كرده و قسمت كوچك تر كه حجمی معادل 10 درصد كل معده را دارد را از كل معده جدا می كنیم.

عوارض خطرناک کوچک کردن معده

افرادی كه مایل به جراحی معده هستند افرادی می باشند كه همه راه های كاهش وزن از جمله رعایت رژیم های غذایی سخت را بارها امتحان كرده و به نتیجه ای نرسیدند و در اثر گرسنگی های طولانی مدت به دستگاه گوارش خود آسیب رسانده اند.در عمل جراحی بای پس معده،‌ قسمتی از روده كه در جذب مواد غذایی نقش مهمی دارد از مسیر خارج می شود به این ترتیب فرد خیلی سریع تر از گذشته احساس پرشدن معده و سیری دارد.


 از آنجا كه در این روش 80 تا 100 درصد بیماران، اضافه وزن خود را از دست می دهند اما عوارض جبران ناپذیر آن تا آخر عمر همراه آنان باقی می ماند.یكی از عوامل این عمل سو جذب بعضی از ویتامین ها است كه دیگر معده قادر نخواهد بود مانند گذشته جذب خوب و راحتی داشته باشد.


علاوه بر عوارض جذب نشدن مواد غذایی، ویتامین ها افرادی كه چاقی بالای70 تا 80 كیلو دارند بعد از لاغری با مشكل افتادگی پوست شكم، بازوها، و عدم زیبایی نیز مواجه می شوند. با وجود درمان های متعدد برای لاغری اما با استفاده از رژیم غذایی مناسب، ورزش كردن، و مصرف نكردن غذای فست فود می توان سلامتی و خوش اندام بودن بدن را تضمین كرد.




كوچك كردن معده برای درمان چاقی عوارض جبران ناپذیری دارد سلامت نیوز: كوچك كردن معده برای درمان چاقی عوارض جبران ناپذیری دارد
لاغری زیر تیغ جراحی
 


كوچك كردن معده برای درمان چاقی عوارض جبران ناپذیری دارد سلامت نیوز: كوچك كردن معده برای درمان چاقی عوارض جبران ناپذیری دارد
لاغری از طریق عمل بای‌پس معده درافرادی که نسبت شاخص توده بدنی نسبت به قدشان (BMI) بالای ۴۰ است، یعنی دچار چاقی مفرط هستند، توصیه می‌شود. این دسته از افراد بار‌ها رژیم‌های غذایی مختلف را تجربه کرده، اما قادر به کاهش وزن در حد وزن ایده‌آل خود نشده‌اند و پس از پایان دوره رژیم درمانی به وزنی به مراتب بیشتر از وزن اولیه خود بازگشته‌اند. اکثر این افراد که در واقع بیمار محسوب می‌شوند، در یک دوره بحران روحی شدید به سر می‌برند و در چنین شرایطی عمل جراحی معده به آن‌ها توصیه می‌شود.


البته گروه دیگری از افراد با شاخص توده بدنی ۳۵ تا ۴۰ که در اثر چاقی دچار عوارضی چون فشار خون، دیابت، کلسترول و بیماری‌های قلبی ـ عروقی شده‌اند و لاغری در آن‌ها به امری ضروری برای حفظ سلامتشان تبدیل شده است هم می‌توانند از این روش برای کاهش وزن بهره ببرند.


بای‌پس معده فقط برای چاقی مفرط
بجز افرادی که دارای اضافه وزن ریاد نیستند، دسته دیگری از افراد نیز هستند که هرگز نباید عمل بای‌پس معده انجام دهند.  کسانی که باردارند، دچار کم‌کاری تیروئید هستند یا سابقه زخم‌معده، زخم مری یا بیماری‌های التهابی لوله گوارش دارند، هرگز نباید عمل بای‌پس معده انجام دهند. همچنین کسانی که مشکلات انعقادی دارند یا به الکل و مواد مخدر معتاد هستند، گزینه مناسبی برای این نوع عمل جراحی محسوب نمی‌شوند.




۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن