تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه از حق دَم مى زند با سه ويژگى شناخته مى شود: ببينيد دوستانش چه كسانى هستند؟ نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829472548




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه عواملی باعث جوش زدن صورتمان می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چه عواملی باعث جوش زدن صورتمان می‌شود؟
در جدیدترین تحقیقاتی که توسط محققان دانشکده پزشکی هاروارد در خصوص عوامل ایجاد جوش روی صورت، به این نتیجه پی برده اند که ۲۶% از خانم تا سن ۴۰ و ۱۵% از آن ها تا سن ۵۰ سالگی جوش می زنند.
آفتاب‌‌نیوز : مطالعه محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان می‌دهد که ۲۶٪ از خانم‌ها تا سن ۴۰ و ۱۵٪ از آنها تا سن ۵۰ سالگی جوش می‌زنند. این مسئله عمدتا به دلیل رژیم‌های غذایی نامناسب، استرس زیاد و خواب ناکافی پدید می‌آید. اما عادات روزمره دیگری نیز وجود دارد که گاها باعث پیدا شدن جوش و لکه‌های سطحی روی پوست شما خواهند شد…


جوش زدن مختص نوجوان‌هاست، اینطور نیست؟ پس چرا وقتی امروز صبح بیدار شدید، با یک جوش بزرگ بر روی چانه‌تان مواجه شدید؟ از قرار معلوم، جوش‌های سطحی پوست ۳۵ درصد از خانم ها را تا سن ۳۰ سالگی درگیر خود می‌کنند. مطالعه محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان می‌دهد که ۲۶٪ از خانم‌ها تا سن ۴۰ و ۱۵٪ از آنها تا سن ۵۰ سالگی جوش می‌زنند.


 این مسئله عمدتا به دلیل رژیم‌های غذایی نامناسب، استرس زیاد و خواب ناکافی پدید می‌آید. اما عادات روزمره دیگری نیز وجود دارد که گاها باعث پیدا شدن جوش و لکه‌های سطحی روی پوست شما خواهند شد:


عادات روزمره ای وجود دارد که باعث پیدا شدن جوش و لکه‌های سطحی روی پوست می شود


۱. آب میوه‌ها


چه چیز بدی می‌تواند در نوشیدن یک لیوان آب میوه یا آب سبزیجات تازه وجود داشته باشد؟ وقتی آب یک میوه یا سبزی را می‌گیرید، در واقع فیبر موجود در آن ماده غذایی را از بین می‌برید و صرفا قند طبیعی آن میوه یا سبزیجات برایتان باقی می‌ماند. قند موجود در این نوشیدنی‌ها موجب به هم خوردن سطح انسولین در بدن شده و با انتشار هورمون‌هایی باعث تولید روغن زیاد و گرفتگی منافذ پوستی می‌شود. علاوه بر این، افزایش سطح قند خون خطر التهاب را افزایش می‌دهد و موجب انسداد منافذ پوستی و بروز آکنه می‌شود.


۲. پودر پروتئین


میل فزاینده به مصرف پروتئین باعث شده که پودرهای پروتئینی را در تهیه بلغور جوی دوسر، ماکارونی و حتی قهوه استفاده کنیم. با توجه مقاله سال ۲۰۱۶ در مجله آکادمی درماتولوژی آمریکا، بسیاری از برندهای تجاری از پروتئین‌های لبنی یا کازئین در تهیه محصولات خود استفاده می‌کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف این محصولات توسط ورزشکاران و بدنسازان باعث بروز جوش و آکنه در آنها می‌شود.


۳. مصرف بیش از اندازه محصولات دارویی و بهداشتی


قفسه‌های داروخانه‌ها پر از کرم، روغن، سرم، اسانس و پودر است. اما استعمال بیش از اندازه آنها بر روی بعضی از انواع پوست ایده چندان مناسبی نخواهد بود. محصولات آبرسان و ضد پیری از جمله تولیداتی هستند که بعضا بیش از اندازه استفاده می‌شوند. اگر در یک دوره طولانی مدت از این محصولات استفاده کنید، ممکن است جوش بزنید یا با گرفتگی منافذ پوست مواجه شوید، به خصوص اگر پوست چرب داشته باشید. متخصصان توصیه می‌کنند که تا حد امکان از محصولات روغنی بر روی پوست صورت استفاده نکنیم تا دچار جوش و آکنه نشویم.


با استفاده از یک سرم یا مرطوب کننده حاوی آنتی اکسیدان از بروز جوش و آکنه جلوگیری کنید


۴. تلفن همراه
اعتیاد به فیس بوک، توییتر، اسنپ چت و سایر شبکه‌های اجتماعی به دلایل مختلف برای پوست مضر است. هر بار که صدای زنگ یکی از این رسانه‌ها و یا شبکه‌های اجتماعی را می‌شنویم، دچار استرس می‌شویم. استرس موجب انتشار آندروژن شده و با تولید چربی باعث بروز التهاب و آکنه می‌شود. به علاوه، قرار دادن تلفن همراه نزدیک به صورت در ۲۴ ساعت روز باعث می‌شود که باکتری‌های انباشته در سطح تلفن باعث بروز آکنه بر روی صورت شوند.


مالش تلفن همراه بر روی پوست صورت و دست نیز باعث تحریک غدد چربی می‌شود؛ اگر در این شرایط عرق کنید، چربی در منافذ سطح پوست به دام می‌افتد. بدیهی است که اگر تلفن همراهتان دارای میکروب باشد (که حتما هست)، وضعیت جوش‌ها بدتر خواهد شد. شما می‌توانید با استفاده از هدفون صورت خود را از آسیب‌های احتمالی مصون نگه دارید.


۵. پاک کننده


نقش پاک کننده‌ها در از بین بردن آلودگی و چربی‌ها غیرقابل انکار است. پاک کننده‌های ناملایم با PH قلیایی می‌توانند باعث تحریک پوست شوند. این تحریک ممکن است با التهاب و سوزش همراه باشد یا در حالت بدتر موجب آکنه شود. متخصصان توصیه می‌کنند به جای این محصولات از یک پاک کننده ملایم استفاده کنید که مواد تشکیل دهنده آن بر روی پوست انباشته نشود. فوم پاک کننده نیوتروجینا که حاوی پلیمرهای اصلاح شده است، گزینه خوبی است. این محصول پوست شما را کمتر تحریک می‌کند و تاثیر قابل توجهی در درمان جوش و آکنه دارد.


۶. رفت و آمد


فرقی نمی‌کند برای رفت و آمد از اتوبوس استفاده می‌کنید یا ماشین، یا اینکه قدم می‌زنید؛ در هر صورت آلودگی هوا به پوست شما آسیب می‌رساند و موجب التهاب می‌شود. متخصصان تصور می‌کردند که جوش و آکنه به دلیل انسداد منافذ شکل می‌گیرند. امری که در نهایت به بروز جوش‌های سرسیاه یا سرسفید منجر می‌شود. آنچه در مورد این عارضه مسلم است، این است که التهاب منشأ آن است.


التهاب عامل اصلی شکل‌گیری جوش‌های سرسیاه یا سرسفید است. اگر پوست مبتلا به آکنه را بیوپسی کنید، قطعا نشانه‌ای از التهاب خواهید دید. شما می‌توانید با استفاده از یک سرم یا مرطوب کننده حاوی آنتی اکسیدان از بروز جوش و آکنه جلوگیری کنید.


منبع: نوآوران آنلاین




۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن