تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833492257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه اهالی موسیقی به روحانی: وزیر ارشادی انتخاب شود که مدافع حقوق هنرمندان باشد/ پشت پرده عواملی را که باعث لغو کنسرت ها می شوند اعلام کنید


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نامه اهالی موسیقی به روحانی: وزیر ارشادی انتخاب شود که مدافع حقوق هنرمندان باشد/ پشت پرده عواملی را که باعث لغو کنسرت ها می شوند اعلام کنید

نامه سرگشاده اهالی موسیقی به روحانی: متصدی برای وزارت فرهنگ انتخاب شود که مدافع حقوق هنرمندان باشد/ پشت پرده عواملی را که باعث لغو کنسرت ها می شوند اعلام کنید
گردهمایی اهالی موسیقی در اعتراض به لغو کنسرت ها با انتشار نامه ای سرگشاده خطاب به حسن روحانی برگزار شد.


به گزارش ایلنا، گردهمایی اهالی موسیقی در اعتراض به لغو کنسرت ها عصر روز چهارشنبه 11 مرداد در خانه موسیقی برگزار شد.


در ابتدای این گردهمایی محمود سراجی (تهیه کننده موسیقی) پشت تریبون قرار گرفت و گفت: ما امروز دور هم جمع شده ایم تا این حرکت نقطه آغازی برای حمایت از فعالیت های هنرمندان زحمتکش موسیقی باشد.


حمیدرضا نوربخش (مدیرعامل خانه موسیقی) نیز با قدردانی از حضور هنرمندان در این گردهمایی گفت: امروز از اعضای دیگر صنوف جامعه هنری هم علاقمند بودند در جمع ما حاضر شوند و همین نشان می دهد که همه ما یک خانواده هستیم. به قول سعدی چو عضوی به درد آورد روزگار/ دگر عضوها را نماند قرار.


وی در ادامه افزود: متاسفانه عده ای می خواهند برخی از شیرینی ها را به کام مردم و هنرمندان تلخ کنند و در این راستا شاهد اتفاقات ناگواری هستیم . به هر حال همه می دانیم مشکلات کجاست. در عین حال دولت محترم تلاش کرده تا فعالیت های هنرمندان را تسهیل کند. به هر حال با توجه به حجم و گستردگی زیادی که در برگزاری کنسرت ها اتفاق افتاد شاید همین اندک لغو کنسرت ها به چشم نیاید؛ اما وقتی همین تعداد لغو کنسرت شکل پررنگی به خود می گیرد موجب ناراحتی ونگرانی تعدادی از هنرمندان می شود. این همان نگرانی بود که برای ما جدی شد تا تصمیم گرفتیم برای این موضوع چاره ای بیندیشیم. 


مدیرعامل خانه موسیقی همچنین عنوان کرد: ما در سال 94 کمپینی را پیرامون لغو کنسرت ها تشکیل دادیم و در پی آن  خانه موسیقی  به نمایندگی از هنرمندان نامه های اعتراضی مختلفی را به مراجع دی ربط ارسال کرد. در آن زمان جناب آقای رئیسی به عنوان دادستان کل کشور پس از دریافت نامه ما ، دستور داد تا جلسه مشترکی را با نماینده دادستان کل کشور داشته باشیم اتقاقا در همان دوران بود که مراتب ابراز تاسف ایشان برای این موضوع اعلام شد و قرار بر این شد که دادستانی های کل کشور در جهت برگزاری کنسرت ها با ما همکاری داشته باشند و خوشبختانه در سال گذشته هم پیرو همین پیگری سال نا آرامی نداشتیم و همکاری خوبی در این زمینه شد. 


نوربخش گفت: من بر این باورم این گونه نیست که مجموعه دادستانی با کارهای فرهنگی هنری تقابل داشته باشند . اما وقتی فردی یک بی تدبیری شخصی را مرتکب می شود باعث می شود هزینه زیادی در داخل کشور اتفاق بیفتد. ما پشت پرده ماجرا را می دانیم که چرا کنسرت آقای ناظری لغو شده و این ناشی از بی تدبیری ها و ملاحظات شخصی بوده که کار را به اینجا کشاند. اینکه ساختمان برگزاری کنسرت امن نیست و در دقیقه نود می آیند سالن را با دستور دادستان پلمب می کنند موضوع بسیار مهمی است که باید دادستان محترم برای آن پاسخ لازم را بدهند. به هر صورت این اتفاق ناگواری است و ما امروز آمدیم تا ضمن پشتیبانی از مجموعه دولت و آقای روحانی بیانیه ای را به امضا برسانیم که طی آن مطالبات اهالی موسیقی به ایشان اعلام شود. 


وی در ادامه افزود: این اتفاقات نادر  که اطمینان داریم سیستماتیک نیست و بر این باوریم و مسئولان قوه قضائیه اصلا قصد تقابل با اهالی موسیقی را ندارند . اما می خواهیم بگوییم تصمیمات شخصی یک نفر نباید برای موسیقی کشور انقدر هزینه ایجاد کند. ما از تمامی مسئولان ذی ربط می خواهیم اگر خسارات معنوی ناشی از لغو کنسرت ها قابل جبران نیست اما قطعا خسارت مادی چنین اتفاقاتی را پرداخت کنند و این موضوع باید مقدمه ای برای اقدامی از این دست باشد.


تقی ضرابی عضو هیات مدیره خانه موسیقی و رئیس انجمن موسیقی تهران پس از سخنرانی نوربخش پشت تریبون قرار گرفت. ضرابی در این مراسم ضمن قرائت بخش هایی از اندیشه های امام خمینی (ره) در حوزه هنر و بیان نقطه نظرات در حوزه کم توجهی به فرهنگ و هنر ایرانی گفت: برخی از مسئولان خواسته یا ناخواسته با جدیت شریک عوامل بیگانه ای هستند که در تهاجم فرهنگی مشغول تضعیف موسیقی اصیل و عرفانی این سرزمین هستند؛ تا جایی که مداحان و قاریان از خرده فرهنگ های مبتذل بیگانه استفاده می کنند. پس اقتدار فرهنگی چه شد و چگونه می توان سکوت کرد؟ 


وی ادامه در ادامه افزود: بحران های اجتماعی و فردی معاصر بیش از اینکه ناشی از عقب ماندگی های اقتصادی و اجتماعی و سیاسی باشند بخش عمده ای از انحطاط اخلاقی و فرهنگی و بی توجهی به مقدسات فرهنگ ماست.  


بعد از صحبت های نوربخش و ضرابی نامه اعتراضی هنرمندان موسیقی خطاب به رئیس جمهوری به ترتیب زیر قرائت شد:


جناب آقای دکتر حسن روحانی


ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران


با سلام/ احتراما همانگونه که استحضار دارید بخش عمده ای از جامعه فرهنگی هنری ایران تحت فشار و ظلمی مضاعف قرار گرفته و روز به روز سرمایه های مادی و معنوی آنها تحلیل می رود.


لغوغیر قانونی کنسرتها در سالیان اخیر و اوج گیری این بلیه در زمان دولت یازدهم جانهای شیرین را به لب رسانده ومتاسفانه فریاد و فغان اهالی هنر موسیقی هم راه به جایی نمی برد.


جناب آقای رئیس جمهور


برپایی کنسرت همانند ساختن بنایی رفیع و توسط یک گروه چند ده نفره صورت می پذیرد که لغو آن را می توان به تخریب ساختمانی آماده سکونت تشبیه کرد! آیا قانونگذاربرای فرد یا افرادی که ساختمانی راتخریب می کنند مجازات و تاوانی در نظر نگرفته است؟


آیا بنایی را که پس از اخذ مجوزهای لازم و با خون دل های بسیار ساخته می شود می توان خراب کرد و بدون عواقب و بدون هیچگونه پرداخت خسارت کنار نشست و نظاره کرد؟


آقای دکتر روحانی شما از بدو قبول مسئولیت خطیر ریاست جمهوری خوشبختانه از حقوق شهروندی سخن به میان آوردید و از لزوم بهره مندی و دفاع تمامی شهروندان از حقوق حقه ی خودشان صحبت کردید...طرح آن مساله دلگرمی و امیدواری بسیاری بویژه در بین فعالان حوزه موسیقی پدید آورد. حال سوال اینجاست: آیا لغو کنسرت های قانونی مصداق بارز ضایع کردن حقوق شهروندی هنرمندان نیست؟ چه کسی پاسخگوی تضییع حقوق بر باد رفته ی این عزیزان است؟


جناب آقای روحانی اکثریت قابل توجه مردم ایران و بویژه اکثریت قاطع اهالی فرهنگ …و هنرمندان ایران در انتخابات به جنابعالی رای دادند چرا که به راه و دیدگاه فرهنگی شما باور داشتند و شما مشاهده کردید و دیدید که چگونه قاطبه هنرمندان در صحنه حاضر شدند و جانانه از انتخاب شما به عنوان رئیس جمهور حمایت کردند و اینک این هنرمندان پاکباخته نیازمند حمایت شما هستند.


هنرمندان و اهالی موسیقی هیچگاه افزون طلب نبوده و نیستند،آنها مطالبه زیادی ندارند؛هنرمندان عرصه موسیقی فقط می خواهند موانع فعالیت قانونی آنها برچیده شود؛ آیا این خواسته زیادی است؟!


هنرمندان و اعضای خانه موسیقی خواسته های به حق خود را بدین شرح اعلام می دارد:


1-  در آستانه تشکیل دولت دوازدهم ما هنرمندان موسیقی تقاضا داریم برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فردی آگاه، شجاع و مدافع حقوق هنرمندان را که دلسوز فرهنگ و هنر ملی ایران باشد انتخاب نمائید تا به تبع آن، مدیران کل ارشاد در شهرها و استان های کشوربه سادگی و به سرعت تسلیم گروه های فشار و مخالفان فرهنگ و هنر نشوند.


2-  دولت باید پشتوانه محکمی برای مجوزهای صادره خود باشد و پس از صدور مجوز برای کنسرت ها و یا هر برنامه دیگری تا پایان، پای کار بوده و از کیان و حرمت مجوزهای صادر شده دفاع نماید.


3-  در صورت لغو هر برنامه مجوز دار دولت باید ساز و کار جبران خسارت و پرداخت تمام و کمال غرامتها را در نظر بگیرد تا از این پس هیچ هنرمندی متضرر رفتار غیرقانونی و اعمال سلیقه شخصی افراد نشود.


4-  دولت باید به طور شفاف و روشن پشت پرده گروه های فشار و عواملی را که موجب لغو کنسرت ها می شوند، اعلام و نسبت به محکوم کردن آنها در حمایت از هنرمندان اقدام نماید.


در این گردهمایی موزیسین هایی چون سید محمد میرزمانی، میلاد کیایی، داود گنجه ای، افشین معصومی، زیدالله طلوعی، حسن ریاحی، وارطان ساهاکیان، حسین علیشاپور، مزدا انصاری، قاسم رفعتی، داریوش پیرنیاکان، شاهرخ تویسرکانی حضور داشتند. البته اکثر موزیسین هایی که طی سال های اخیر به هر نحوی درگیر ماجرای لغو کنسرت ها شده اند مانند علی رضا قربانی، سالار عقیلی، شهرام ناظری، فریدون آسرایی، حامد همایون، محمد معتمدی، وحید تاج و بسیاری دیگر در این برنامه غایب بودند. همچنین بسیاری از اعضای شورای عالی و هیئت مدیره خانه موسیقی مانند محمد سریر، هوشنگ کامکار، مسعود شعاری، هنگامه اخوان، بهداد بابایی، فرهاد فخرالدینی و محمدرضا شجریان نیز حضور نداشتند.


همچنین غیبت منتقدان خانه موسیقی، فعالان موسیقی پاپ، طیف تهیه کنندگان موسیقی، بانوان موزیسین و بسیاری از چهره های شناخته شده موسیقی کشورمان که اکثرا در بزنگاه ها انتظار حمایت صنفی دارند نیز در این گردهمایی جالب توجه بود.


تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - 03 August 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن