تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868509482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرد متجاوز؛ اتهام تجاوز به 4 زن را نپذیرفت


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مرد متجاوز؛ اتهام تجاوز به 4 زن را نپذیرفت
ایران نوشت: تبهکاری که متهم است باطرح نقشه‌های ماهرانه، چهار زن را درخلوتگاه شیطانی‌اش مورد آزار و اذیت قرار داده و از صحنه تعرض آنها فیلم گرفته است، دیروز پای میز محاکمه ایستاد.


صبح دیروز جلسه رسیدگی به این پرونده به صورت غیرعلنی در شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی حسین اصغرزاده و با حضور قاضی مستشار -حشمت‌الله توکلی- برگزار شد. متهم پرونده مردی 35 ساله است که پیش از این به جرم کلاهبرداری و پرداخت رشوه به زندان افتاده بود.


  این مرد اوایل سال 94، در یکی از سوپرمارکت‌های تهران، گوشی زنی را به بهانه گرفتن تماس فوری امانت گرفت. این درحالی بود که قصد داشت به شماره زن دست پیدا کند. او با تلفن همراه این زن بسرعت به تلفن همراه خود زنگ زد تا شماره‌اش را به حافظه گوشی‌اش بسپارد. بدین ترتیب متهم چند ماه با این زن در ارتباط بود تا اینکه به تصاویر خصوصی‌اش دست پیدا کرد و با تهدید به انتشار آنها زن را به ویلایی دراطراف تهران کشاند و مورد آزار و اذیت قرار داد. ضمن اینکه از جنایت سیاهش فیلم هم تهیه کرد. 


او پس از ازدواج زن جوان با تهدید به انتشار تصاویروی، به رابطه شیطانی‌اش ادامه داد تا اینکه سرانجام باعث طلاق و افسردگی قربانی‌اش شد. این درحالی بود که زن جوان به جای مراجعه به پلیس، ماجرا را برای یکی از دوستان صمیمی‌اش تعریف کرد و هر دو با متهم قرار گذاشتند تا پس از گفت‌و‌گو با این مرد فریبکار فیلم‌ها را از او پس بگیرند. 


اما او زنان را به بهانه پس دادن فیلم‌ها به یکی از شهرهای نزدیک تهران کشاند و به هر دو تعرض کرد. ولی ماجرا به همین جا ختم نشد. هر دو زن این بار هم به پلیس مراجعه نکرده و موضوع را با دو دوست صمیمی دیگر‌شان در میان گذاشتند که چاره‌ای بیندیشند تا فیلم‌های ضبط شده‌شان از مرد شیطان صفت را پس بگیرند. اما شاکی سوم که زنی متاهل و دارای فرزند است، نیزبه بهانه گرفتن فیلم‌ها به خلوتگاه شیطانی کشانده شد و با تهدید به قتل، مورد تعرض قرارگرفت. ضمن اینکه زن دیگری هم ازاین تبهکارشکایت کرد.


سرانجام با شکایت زنان جوان، متهم دستگیر شد اما تاکنون، چه در بازجویی‌ها و چه در جلسه غیرعلنی دادگاه، به جرم خود اعتراف نکرده است. این مرد در جلسه دیروز دادگاه نیز مدعی شد بیگناه است. این در حالی است که چهار زن-شاکی- در جلسه دیروز دادگاه، جزییات آزار و اذیت این مرد را برای قضات تعریف کردند و همچنین حافظه گوشی تلفن همراه که حاوی تصاویر تجاوز به این زنان بود تسلیم دادگاه شد. ضمناً مأموران، ویلایی را هم که متهم در آنجا به زنان تجاوز کرده بود را شناسایی کردند و آثار خراش ناشی از کشیده شدن ناخن‌های یکی از زنان روی دیوارهای، خانه نیز مشخص شد.


درپایان جلسه دیروز، قضات عالیرتبه شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران وارد شور شدند و قرار است بزودی رأی خود را درباره متهم صادر کنند.


تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - 04 September 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن