تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833671892




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پسوریازیس پوست سر چیست و چگون درمان می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پسوریازیس پوست سر چیست و چگون درمان می‌شود؟
اگر مبتلا به پسوریازیس پوست سر باشید، روی سرخود با ناحیه‌های قرمز، خارش و پوسته سفیدرنگ مواجه می‌شوید. این مشکلات ممکن است از رستنگاه مو فراتر روند و تمام پوست سر را فرابگیرند.
آفتاب‌‌نیوز : اگر مبتلابه پسوریازیس پوست سر باشید، روی سرخود با ناحیه‌های قرمز، خارش و پوسته سفیدرنگ مواجه می‌شوید. این مشکلات ممکن است از رستنگاه مو فراتر روند و تمام پوست سر را فرابگیرند. علاوه بر این، ممکن است در موی خود و روی شانه‌های خود با پوسته‌های پوست مواجه شوید. به گزارش بنیاد ملی پسوریازیس (Nationa- Psoriasis Foundation)، پسوریازیس پوست سر بیش از نیمی از افراد مبتلابه پسوریازیس را تحت تاثیر قرار داده است.


علاوه بر این، مشاهده این پوسته‌های سفیدرنگ و جرم‌ها روی شانه‌ها و موی سر باعث احساس استرس هیجانی در فرد می‌شود. به‌مانند پسوریازیس، پسوریازیس پوست سر هیچ درمانی ندارد، اما افراد مبتلابه پسوریازیس پوست سر می‌توانند برای احساس و ظاهر بهتر خودکارهای زیادی را انجام دهند.


دکتر استیو داولوی، پوست‌شناس و استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه دولتی Wayne می‌گوید: «همواره به یاد می‌آورم که بیمارهای من برای کنترل پسوریازیس موی سرخود مجبور بودند که درمان آن را ادامه دهند.» بر اساس یک تحقیق چاپ‌شده در شماره فوریه ژورنال Cochrane Database of Systematic Reviews ترکیب روش‌های درمانی مختلف بهترین تاثیر را روی پسوریازیس پوست سر دارد. در ادامه به چند درمانی اشاره می‌کنیم که می‌توانند در مدیریت پسوریازیس پوست سر به شما کمک کنند. تنها توصیه می‌شود که پیش از امتحان هر یک از این شیوه‌های درمانی با پزشک خود در مورد مناسب بودن آن برای خود مشورت کنید.


 درمان‌های ضد خارش: درمان‌های ضد خارش بهترین شیوه برای پسوریازیس های ملایم تا شدید هستند. دکتر آلان منتر، پوست‌شناس مرکز پزشکی دانشگاه Baylor می‌گوید: «خارش، خاراندن و تمیز کردن مو از بدترین چیزهایی هستند که فرد مبتلابه پسوریازیس با آن روبه‌رو است.» به عقیده بنیاد ملی پسوریازیس از روش‌های ضد خارش می‌توان به استفاده از شامپوهای حاوی منتول، بسته‌های یخ یا پارچه‌های سرد، کرم‌های استروئیدی غیر تجویزی، تکنیک‌های آرام‌سازی و داروهای تجویزی برای خارش‌های شدید اشاره کرد. باگذشت زمان، استفاده از این روش‌های ضد خارش و دیگر روش‌ها می‌توانند باعث کاهش خارش شوند.


اسید سالیستیک: به عقیده بنیاد ملی پسوریازیس، اسید سالیستک برای پسوریازیس های ملایم موثر است. اسید سالیستیک یکی از مواد اصلی شامپوهای ضد شوره غیر تجویزی است که به مدیریت افزایش غیرطبیعی سلول‌های پوست سر کمک می‌کند. دکتر داولوی می‌گوید که شامپوهای حاوی اسید سالیستیک در ترکیب با استروئیدهای موضعی می‌توانند موثر باشند. او توضیح می‌دهد: «اسید سالیستیک پوسته‌ها را حل می‌کند و از بین می‌برد و درنتیجه آستروئید موضعی می‌تواند به‌جای جذب شدن در پوسته‌ها به پوست نفوذ کند.»


کول تار: کول تار برای پسوریازیس های ملایم و شدید مناسب است. دکتر داولوی می‌گوید: «ما دقیقا نمی‌دانیم که کول تار چگونه کار می‌کند، اما کول تار یکی از قدیمی‌ترین درمان‌های پسوریازیس است.» او ادامه می‌دهد: «در پسوریازیس ملایم، کول تار احتمالا تنها درمان ضروری برای کنترل کردن پسوریازیس است.»


اگر پسوریازیس موی سر شما شدیدتر است می‌توانید این شیوه درمانی را با دیگر شیوه‌های درمانی ترکیب کنید. با پزشک خود در مورد بهترین نحوه استفاده از محصولات کول تار صحبت کنید. شاید نیاز باشد که برای چند دقیقه، برای چند ساعت یا حتی یک شب شامپو روی موی سر شما باشد. دکتر منتر گاهی از اوقات به بیماران خود توصیه می‌کند که محصول را روی سرخود بگذارند و سر خود را با چیزی بپوشند و سپس از یک درمان گرمایی استفاده کنند تا باعث بهترین کارایی شامپو شوند.


استروئیدهای موضعی: استروئیدهای موضعی هم برای پسوریازیس پوست سر ملایم و هم پسوریازیس پوست سر شدید مناسب هستند. دکتر داولوی می‌گوید: «استروئیدهای موضعی با کاهش التهاب ایجادکننده تغییرات پوستی باعث تسکین پسوریازیس پوست سر می‌شوند.» این نوع از شیوه درمانی به شکل مایع و نه کرم است. وقتی‌که موی شما خیس است بخشی از پوست را مشخص کنید و مقداری از آستروئید موضعی به آن بزنید.


سپس کنار این بخش از پوست یک بخش دیگر در نظر بگیرید و به آن آستروئید موضعی بزنید و این کار را تا مادامی انجام دهید که تمام پوست شما درمان شده است. با توجه به علائم خود می‌توانید استروئیدهای موضعی را بخرید که از قدرت متفاوتی برخوردار هستند. به عقیده بنیاد ملی پسوریازیس، بعضی از افراد برای درمان‌های کوتاه‌مدت ممکن است به تزریق‌های استروئیدی نیاز داشته باشند.


ویتامین D موضعی: ویتامین D موضعی هم برای پسوریازیس پوست سر ملایم و هم پسوریازیس پوست سر شدید مناسب است. دکتر داولوی می‌گوید: «این داروها باعث آرام‌سازی واکنش‌های ایمنی می‌شوند و به سلول‌های پوستی می‌گویند که با سرعت منظمی رشد کنند.» ویتامین D موضعی با آرام‌سازی واکنش ایمنی از افزایش اضافی سلول‌های پوستی تولیدکننده پسوریازیس جلوگیری می‌کند. این شیوه درمانی را می‌توان به‌تنهایی یا به همراه آستروئید موضعی استفاده کرد. دکتر داولوی می‌گوید: «ترکیب ویتامین D موضعی با آستروئید موضعی باعث کارایی بیشتر روش ویتامین D موضعی می‌شود.»


 نوردرمانی با اشعه فرابنفش: این روش درمانی برای پسوریازیس پوست سر شدید مناسب نیست و برای پسوریازیس پوست سر با شدت متوسط و ملایم مناسب است. دکتر داولوی می‌گوید: «فوتوتراپی یا نوردرمانی با کاهش التهاب باعث بهبود پسوریازیس می‌شود.» اما دکتر داولوی هشدار می‌دهد که کارایی استفاده از این روش برای پسوریازیس پوست سر در مقایسه با کارایی این روش برای پسوریازیس های دیگر نقاط بدن کمتر است. به عقیده بنیاد ملی پسوریازیس، موی سر مقداری یا تمام نورها را مسدود می‌کند. دکتر داولوی می‌گوید: «درمان‌های فوتوتراپی را می‌توان در مطب و با استفاده از شانه مخصوص برای رساندن نور به تمام نقاط پوست سرانجام داد.»


مدیریت استرس: مدیریت استرس برای انواع مختلف پسوریازیس پوست سر توصیه می‌شود. بر اساس نتایج یک تحقیق چاپ‌شده در شماره دسامبر 2013 ژورنال British Journa- of Dermatology می‌توان گفت که استرس روان‌شناختی طوری بدن را تغیر می‌دهد که احتمال پوسته ناشی از پسوریازیس را افزایش می‌دهد. دکتر منتر می‌گوید: «مردم نمی‌توانند مدیریت استرس را نادیده بگیرند.» او مدیتیشن و مشاوره را به افراد مبتلابه پسوریازیس پوست سر توصیه می‌کند. مدیریت استرس یا استرس درمانی می‌تواند به مقابله بهتر با پوسته سر کمک کند.


کلاه، روسری و درمان‌های مو: برای انواع مختلف پسوریازیس پوست سر می‌توان از کلاه، روسری و درمان‌های مو استفاده کرد. به‌طورکلی، در صورت ابتلا به پسوریازیس پوست سر می‌توان از هر نوع کلاه یا روسری استفاده کرد، اما باید از کلاه‌های تنگ یا روسری‌هایی که باعث ساییدگی پوست سر شما می‌شوند خودداری کنید. دکتر داولوی می‌گوید: «استفاده از چنین کلاه‌ها یا پوشش‌های سری می‌تواند موجب بدتر شدن پسوریازیس پوست سر شود.» علاوه بر این، او توصیه می‌کند که کلاه‌ها یا روسری‌های به رنگ سفید یا روشن استفاده کنید تا پوسته‌های سر شما مشخص نشوند. علاوه بر این، نگران این نباشید که آرایشگر شما متوجه پوسته‌های شما می‌شود. تنها پیش از اصلاح موی خود به آرایشگر خود بگوید که مبتلابه مشکل پسوریازیس پوست سر هستید تا با احتیاط موی سر شما را کوتاه کند.


منبع: روزنامه سپید




۰۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن