واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مصباحی مقدم: احمدینژاد تخلفات فراوانی دارد
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اظهارات محمود احمدی نژاد، گفت: احمدینژاد خودش تخلفات فراوانی دارد که بخشی از آن در دوران ریاست جمهوری وی رخ داد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم در نشست خبری با اهالی رسانه، با اشاره به آخرین جلسه جامعه روحانیت مبارز، اظهار کرد: در آخرین جلسه جامعه روحانیت اظهارات اخیر آقای احمدی نژاد و برخی اطرافیان ایشان در پی دستگیری آقای بقایی، آزاد شدن وی با قرار وثیقه و نیز صحبتهای آقای احمدی نژاد در این زمینه که شبههناک شد، مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: سخنان آقای احمدینژاد حتی به شکلی مطرح شد که مرجع ضمیر آن سخنان مشخص نیست و معلوم نیست شخصی که آقای احمدینژاد از او صحبت میکند کیست که گاهی به هشتاد ساله یا نود ساله بودن او تاکید میشود.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز افزود: آقای احمدینژاد در سخنانی که در خوزستان داشت هم حرفهایی را زد که درباره آن تفسیرهای فراوان مطرح شد. ایشان از زمان ریاست جمهوری هم سخن از داشتن فهرستی از مفسدین اقتصادی به میان آورد و بیان کرد که این لیست را افشا می کند اما هیچ گاه این اتفاق نیفتاد.
وی ادامه داد: جا داشت که ایشان لیست خود را ارائه میکرد و قوه قضاییه هم آن را مورد بررسی قرار میداد نه اینکه فقط حرف آن مطرح شود و اتفاقی نیفتد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه احمدینژاد خودش تخلفات فراوانی دارد، گفت: بخشی از این تخلفات در دوران ریاست جمهوری آقای احمدینژاد رخ داد که یک مورد از آن در زمینه قانون یارانهها بود که باید این تخلفات از سوی دیوان محاسبات کشور و قوه قضاییه پی گیری میشد تا مشخص شود که اگر ایشان صلاحیت برای ادامه ریاست جمهوری را ندارد این موضوع اعلام شود.
مصباحی مقدم ادامه داد: خواسته جامعه روحانیت مبارز این است که قوه قضاییه پروندههای آقای احمدی نژاد را مورد بررسی قرار دهد و هرچه حکم شد، قابل قبول است.
وی تاکید کرد: این درست نیست که آقای احمدینژاد هر از چند گاهی بیاید و سخنانی را نسبت به مسئولان عالی رتبه نظام و خصوصا مسئولان قوه قضاییه مطرح کند. آقای احمدینژاد ظاهرا خودش را در شرایطی می بیند که از موضع طلبکارانه سخن میگوید اما ما میخواهیم بگوییم که ایشان بدهکار است، بیاید و بدهیاش را پرداخت کند.
مصباحی مقدم در پاسخ به این پرسش که تلاشهای صورت گرفته در خصوص بازگشت علی اکبر ناطق نوری به جامعه روحانیت به کجا رسیده است، گفت: هنوز به جایی نرسیده است هرچند که ما امیدواریم این برادر بزرگوار ما به جمع دوستان باز گردد.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل کنارهگیری ناطق نوری از جامعه روحانیت را میتوان موضع نگرفتن این تشکل در خصوص ادعاهایی بود که احمدینژاد علیه وی مطرح کرد، گفت: به نظر میرسد این موضوع را میتوان نقطه آغازی برای کنارهگیری آقای ناطق نوری دانست. البته من به صراحت اعلام میکنم که جامعه روحانیت مبارز نتوانست به رای اکثریت اعضایش در زمینه حمایت از آقای احمدینژاد چه در دوره اول ریاستجمهوری و چه در دوره دوم برسد و اینکه بگویند جامعه روحانیت مبارز به دلیل حمایتش از احمدی نژاد باید عذرخواهی کند، این یک آدرس غلط است.
مصباحی مقدم همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص زمان مشخص شدن اعضای جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: به احتمال زیاد تا پایان مردادماه اعلام میشود.
وی با اشاره به انتظارات جامعه روحانیت مبارزه از کابینه آتی و نقاط ضعف و قوت دولت گفت: نگاه به دوره گذشته ریاست جمهوری آقای روحانی ترکیبی از جهات مثبت و ضعفها است. یکی از جهات مثبت کارکرد دولت برقراری ثبات در اقتصاد کلان کشور است. همین ثبات در بازار ارز و وضعیت عمومی کشور مشاهده میشود.
مصباحی مقدم افزود: ما کاهش نرخ تورم تا زیر 10 درصد را شاهد بودهایم که اخیرا بیشتر شده اما مسئولان اقتصادی پیشبینی کردهاند، کمتر میشود و به نرخ تک رقمی می رسد و دولت نیز تلاشهایی برای خروج از رکود در بخشهای مختلف اقتصاد کشور انجام داده است مخصوصا در بخش نفت که در کشور ما بسیار مهم است ولی تلاشها و گامها در بخش صنایع اندک و نامتوازن بوده است.
سخنگوی جامعه روحانیت با بیان اینکه در موضوع اشتغال با وضعیت خوبی روبهرو نیستیم، اظهار کرد: وضعیت اشتغال حتی نسبت به سالهای آغازین دولت روحانی بدتر هم شده است که شاید رسیدن جوانان دهه 60 به سن اشتغال در این زمینه تاثیر داشته است و سرعت رشد اشتغال با میزان متقاضیان یکسان نبوده است که البته اقدامات دولت مثبت بوده اما با کندی پیش می رود.
مصباحی مقدم تاکید کرد: ما امیدواریم با تغییر ترکیب کابینه و استفاده بیشتر از جوانان و کسانی که توانمندیهای بیشتری دارند، شاهد بهبود شرایط اقتصادی در دوره جدید باشیم و انتظار داریم این تغییر براساس رهنمودهای رهبری و شایسته سالاری باشد، نه نگاه حزبی و جناحی که کسانی روی کار بیایند که عدهای را خرسند کنند اما خروجی کار چیزی نباشد.
این نماینده سابق مجلس با اشاره به طرح مسئله نواصولگرایی که توسط محمدباقر قالبیاف ارائه شده، اظهار کرد: ما هنوز فرصت نکردیم از آقای قالیباف تقاضا کنیم تا دیدگاه خود را در این زمینه توضیح دهد تا در جامعه روحانیت به جمعبندی برسیم بنابراین در این باره اظهارنظر نمیکنم.
وی درباره اظهارات مصطفی میرسلیم درباره از پیش مشخص بودن خروجی جمنا برای انتخابات و ادعای وی مبنی بر اینکه جمنا از امکانات یک نهاد نظامی استفاده میکرد، گفت: آقای میرسلیم گفتند که صحبتهایشان در جمعی خصوصی بوده و مایل به خبری شدن آن صحبتها را نداشته است و درباره نقش نهاد نظامی در این موضوع نیز حزب موتلفه واکنش منفی نشان داد.
مصباحی مقدم در پاسخ به این پرسش که آیا جامعه روحانیت معتقد به ادامه کار جمنا است و ادامه کار آن را موجب به حاشیه رانده شدن جامعتین نمی داند، اظهار کرد: وقتی مقدمات شکلگیری جمنا فراهم شد با ما صحبت کردند و موافقت دبیرکل جامعه روحانیت را گرفتند و ایشان هم همراهی کردند. در جلسات جامعه روحانیت نیز درباره این موضوع همواره بحث میشد و ما نیز در نهایت از آقای رئیسی حمایت کردیم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا جامعه روحانیت پس از چهار سال از پایان دولت احمدینژاد درخواست رسیدگی به تخلفات وی را کرده است و این موضوع را در زمان ریاست جمهوری احمدینژاد پیگیری نکرده، گفت: اینکه پس از چهار سال این مسئله را مطرح کردیم، به این دلیل بود که توقع داشتیم قوه قضاییه همان موقع به این مسائل رسیدگی میکرد. البته اینکه میگوییم همان موقع یعنی زمانی که این تخلفات رخ میداد قوه قضاییه ورود میکرد و حالا که چهار سال از آن دوران گذشته است، حداقل باید در این باره رسیدگیهایی انجام میشد که البته کارهای قضایی زمان بر است و قوه قضاییه نیز بیکار نبوده و رسیدگیهایی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - 07 August 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]