تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829635007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درباره سرطان سینه چه می‌دانید؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: درباره سرطان سینه چه می‌دانید؟
یک متخصص زنان گفت: سابقه سرطان پستان در مادر یا دختر زیر۴۰سالگی، ریسک سرطان را در فرد، چهار پنج برابر افراد عادی جامعه افزایش می‌دهد.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر عصمت‌السادات هاشمی، متخصص زنان در گفتگو با برنامه «فراسو» شبکه رادیویی سلامت، آمار ابتلای مردان به سرطان پستان را دو سه درصد و زنان را ۹۸ درصد عنوان و بیان کرد: برخی عوامل خطر، دستِ ما نیست؛ مانندِ افزایش سن، جنس (خانم‌ها)، سابقه فامیلی مثبت، مسائل هورمونی، سن شروع قاعدگی، سن یائسگی و سبک زندگی. البته نقش انسان در نوع سبک زندگی مؤثر است. به‌عنوان مثال، پیشگیری از چاقی، مصرف نکردن بی‌رویه هورمون‌ها، تغذیه خوب، مصرف نکردن فست‌فود، پرهیز از سیگار و دخانیات و الکل و ورزش و فعالیت بدنی منظم به افراد توصیه می‌شود.


وی با اشاره به نقش عوامل ژنتیک و محیطی در بروز سرطان پستان، گفت: ۱۰ تا ۱۵ درصد زمینه ژنتیک و ۸۵ درصد عوامل محیطی که موجب جهش ژنی می‌شود، در این خصوص نقش دارد. سابقه سرطان پستان در مادر یا دختر زیر۴۰سالگی، ریسک سرطان را در فرد، چهار پنج برابر افراد عادی جامعه افزایش می‌دهد.


این متخصص زنان با اشاره به انجام معاینات شخص و معاینه پزشک، ادامه داد: خانم‌ها لازم است از ۳۰–۲۰سالگی معاینه پستان را از روز پنجم و ششم پریود انجام دهند و پستان خود را لمس کنند


و از نظر وجود توده، ظاهر پوست و نوک آن را بررسی کنند و از ۳۰سالگی، سالی یکبار توسط پزشک معاینه شوند. ایده‌آل است که خانم‌ها به جراح پستان مراجعه کنند و اگر این متخصص در دسترس نباشد، به جراح عمومی که در جراحی پستان تجربه دارد، مراجعه کنند و در برخی جاها که جراح عمومی نداریم، به ماما مراجعه نمایند.


وی یکی از روش‌های استاندارد تشخیص سرطان پستان، ماموگرافی دانست و افزود: خانم‌ها نباید نگران ماموگرافی باشند. ماموگرافی براساس سن بیمار درخواست می‌شود و روش جایگزین ندارد. سونوگرافی و ام‌آرآی براساس ضرورت، مکمل ماموگرافی است و جایگزین آن نمی‌شود. در سنین پایین از سونوگرافی و ام‌آرآی استفاده می‌شود و از ۴۵ سالگی بسته به شرایط ماموگرافی انجام می‌گیرد.


هاشمی در ادامه تصریح کرد: کسی که سابقه سرطان پستان در مادر و خواهر دارد، از ۴۰ تا ۴۵ سالگی به ماموگرافی نیاز دارد. از ۵۵ سالگی به بعد هم ماموگرافی دو سال یکبار انجام می‌شود ولی همه این موارد با توجه به شرایط بیمار تعریف می‌شود. ممکن است در یک خانم ۳۵ ساله که توده‌ای در پستان لمس کرده، ابتدا یک سونوگرافی درخواست شود. اگر سونوگرافی وجود توده را مشخص کند، نیاز به ماموگرافی خواهد بود.


وی با بیان اینکه خانم ۴۰–۴۵ ساله که کیست سینه دارد، باید سونوگرافی انجام می‌دهد، گفت: اگر سونوگرافی توده خوش‌خیم نشان بدهد، نیازی به ماموگرافی ندارد، اما کسی که سابقه خانوادگی سرطان پستان دارد، مجبوریم در فواصل معین ماموگرافی انجام بدهیم. اگر بافت پستان بدون تراکم باشد، فواصل را بیشتر می‌کنیم.


این متخصص زنان در ادامه بیان کرد: اگر خانم‌های ۷۰–۷۵ ساله حداقل طول عمر ۱۰ساله داشته باشد، باید ماموگرافی انجام شود اما در خانم ۸۰ ساله توصیه نمی‌کنیم سالی یکبار ماموگرافی انجام شود. برای خانم ۶۰–۵۵ ساله که حداقل ۱۰ سال زنده می‌ماند، ماموگرافی انجام می‌دهیم.


وی در خصوص فیبروزکیستیک و کیستیک سالید گفت: فیبروز کیستیک، ضایعه خوش‌خیم است و نگران کننده نیست، اما اگر پزشک ضرورت آن را تشخیص دهد، لازم است سونوگرافی و از ضایعات نمونه برداری شود.


به گزارش مهر؛ هاشمی در پایان در پاسخ به این سؤال تورمِ دست بعد از شیمی‌درمانی چگونه درمان می‌شود؟ اظهارداشت: فرد باید به کلینیک لنفوم مراجعه کند. این کلینیک‌ها در مورد شکل ورمِ دست فعالیت می‌کنند. در این مراکز لنفوتراپیست‌ها، روش‌های درمانی را برای دست این افراد اتخاذ می‌کنند.








۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن